karam toyota mr2 mk3,naskoro pravih remont na dvigatelq,sled kato razrabotih kolata(i dadoh gaz

имаш нейде датчик (около колянов вал или делко), ма продължава да ми е чудно, как мислиш да контролираш обедняването на сместа при тез обороти?!Simeon_ написа:diver написа:Колега, лесно може да махнеш ограничителя на обороти, но ако БашМан е прав, има голяма вероятност да предобриш сместа. А оттам си на крачка от нов ремонт
Kak da go mahna?
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver написа:имаш нейде датчик (около колянов вал или делко), ма продължава да ми е чудно, как мислиш да контролираш обедняването на сместа при тез обороти?!Simeon_ написа:diver написа:Колега, лесно може да махнеш ограничителя на обороти, но ако БашМан е прав, има голяма вероятност да предобриш сместа. А оттам си на крачка от нов ремонт
Kak da go mahna?
Georgimitrovich написа:Бях чул че ще правиш колата в тойота, вярно ли е ??? Ако не е тайна какво се потроши по нея и изобщо какво наистина стана, че чух и версия че на драга от пета някак си си оцелил втора вместо четвурта???
Иначе по темата макар и да не ги разбирам нещата бих предположил че проблема е нещо по VVTi-а нали клапани бутла нещо там се беше прецакало и го ремонтира.
Koto napravih sistemata s aluminievi trybi,probih edin ot marku4ite i slojih dat4ika,kolata izob6to ne iska6e da raboti,palq i prekysva zdravo i napravo zagasva.Posle vyrnah filtyrnata kutiq,kato ot droselovata klapa do neq ostavih aluminieva tryba,i sled kutiqta slojih konosovidniq filtyr(kutiqta prazna) dat4ika si go slojih kadeto mu e mqstoto.Kolata vyrve6e dosta po dobre no ot vreme na vreme prekysva6e i se 4ude6e dosta,no ako ne prekysne vyrve6e adski dobre.pokarah edin den taka,no tova prekysvane,ot vreme na vreme,me pobyrkva6e i slojih standartnata tryba ot doselovata klapa do kutiqta,pak prekysva6e.Do kato ne si slojih panelniq filtyr i ne napravih vsi4ko kakto e ot zavoda,prekysva.A tova e pyrvata mi kola,na koqto use6tam takava promqna v silatata ot edin filtyr.Bass_Man написа:Можеш ли да обясниш малко по-подробно какво ти пречи МАФ-а да си слагаш тръби ?
Ako si kupq gotova cold air intake system za toyota mr2 1zzfe,dali 6te imam problem,gledam po 4ujdite forumi masovo slagat i ne vidqh nikoi da se opla4e ot MAF senzora.Bass_Man написа:Значи принципно МАФ-а , ако го мръднеш от неговата тръба винаги ще имаш проблеми защото той е изчислен да работи в точно определена тръба ! Но преди и след него може да слагаш каквото искаш . Просто за да сложиш конусовидния филтър трябва да сложиш малко по-дълго парче тръба преди МАФ-а и да оставиш решетчицата/мрежичката . Защото когато въздуха е завихрен МАФ-а не отчита вярно . Никакви други проблеми не би трябвало да имаш !
Ето тук може да поразгледаш ако още не си го направил :
http://en.wikipedia.org/wiki/Mass_airflow_sensor
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта