Благодаря много за коментара. Да, вече взех 0W20 на Тойота, мисля другия път на Петронас да пробвам. Филтрите са МАНН, Антифриза ще мина през Тойота да го купя, както и маслото на скоростната кутия и свещите. За свещите, филтрите, маслото и антифриза на мотора "моя" майстор ще ги смени, няма ядове, по антифриза и маслото на скоростната кутия не иска да пипа, да му е чиста съвестта (разбирам го), та сам ще действам там, дано не баталясам новата каляска

Но достатъчно изгледах и прочетох, не мисля, че има какво да объркам. Нека да преговоря, пък някой, ако има нещо, нека ме поправи докато е време

За антифриза на инвертора - точа, наливам до капачката и давам на ready, за да завърти помпата и да засмука антифриза, доливам докато нивото не остане стабилно и спрат балончетата. За маслото на скоростната кутия - развивам първо пробката за пълнене, после точа маслото, пълня докато прелее през пробката за пълнене, чакам го да изкапе излишното и затварям (мисля, че 4 литра масло ще стигнат, навсякъде пишат 3-3.5-3.8).