За другите ядове не ми се разправя просто
Колко во одраха за гаранционния преглед ТМ Ауто?
Колко во одраха за гаранционния преглед ТМ Ауто?
На 15 000 км ми взеха 210 лв за гаранционния преглед.На една позната за 30 000 и взеха 600 лева.
.Да не говорим за обслужването.Дава ми младежа ключа и ни казва:'Търси си я на паркинга"
.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Re: Колко во одраха за гаранционния преглед ТМ Ауто?
Това е за съжаление ситуацията! Ако не ни харесва, алтернативата е да ги зарежем веднага след изтичане на гаранцията!esprit написа:Дава ми младежа ключа и ни казва:'Търси си я на паркинга"За другите ядове не ми се разправя
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 13 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
има още една алтернатива,чух я в хонда-форума от един немец.не правиш никакви гаранционни сервизи,само си сменяш маслото и филтрите по плана,без да ходиш дори при тях.ставаше въпрос за accord,човекът каза '...повярвайте ми това е хонда и за 3 год. нищо не може да се случи...' каза,че много отдавна си я кара така,заебава им гаранцията и си гила.евала мога да кажа за марката,щото с моята тойота не ми стиска. 
sumite sa razli4ni v zavisimost ot tipa obslujvane /15-30-45000 km/, ot modela, ot benzin/dizel...esprit написа:На 15 000 км ми взеха 210 лв за гаранционния преглед.На една позната за 30 000 и взеха 600 лева..Да не говорим за обслужването.Дава ми младежа ключа и ни казва:'Търси си я на паркинга"
.
- jim_beam
- Обратна връзка:
Re: ...
ами разбира се,че има аз откога го казвам.ако пътувате в някоя цивилизована страна,използвайте да ви оправят някои други гаранционни дефекти.за нещо по-сериозно ще трябва да се заяви предварително,евентуално да се поръчат части,но дреболиите ще ви ги оправят веднага.rudolf написа:а има ли възможност да заявиш че излизаш за дълго в чужбина и да си я правиш в солун или в някое друго представителство на тойота балканс,с малко по силен пазар,,,,и би ли имало смисъл?
просто като идея,,,не съм го мислил.
Е Серес къде е, хем пистата близко и бирата хубава....jim_beam написа:ами разбира се,че има аз откога го казвам.ако пътувате в някоя цивилизована страна,използвайте да ви оправят някои други гаранционни дефекти.за нещо по-сериозно ще трябва да се заяви предварително,евентуално да се поръчат части,но дреболиите ще ви ги оправят веднага.rudolf написа:а има ли възможност да заявиш че излизаш за дълго в чужбина и да си я правиш в солун или в някое друго представителство на тойота балканс,с малко по силен пазар,,,,и би ли имало смисъл?

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Това какво включва смяна на масла, филтри и т.н. или просто таксаesprit написа:На 15 000 км ми взеха 210 лв за гаранционния преглед.На една позната за 30 000 и взеха 600 лева..Да не говорим за обслужването.Дава ми младежа ключа и ни казва:'Търси си я на паркинга"
.
аз всъщност май някъде от форума го бях чел,,може да е в твой писанки колегаjim_beam написа:ами разбира се,че има аз откога го казвам.ако пътувате в някоя цивилизована страна,използвайте да ви оправят някои други гаранционни дефекти.за нещо по-сериозно ще трябва да се заяви предварително,евентуално да се поръчат части,но дреболиите ще ви ги оправят веднага.rudolf написа:а има ли възможност да заявиш че излизаш за дълго в чужбина и да си я правиш в солун или в някое друго представителство на тойота балканс,с малко по силен пазар,,,,и би ли имало смисъл?
Аз на 15000 се излъгах да отида в ТМ - но повече няма да повторя тази грешка.jim_beam написа:има още една алтернатива,чух я в хонда-форума от един немец.не правиш никакви гаранционни сервизи,само си сменяш маслото и филтрите по плана,без да ходиш дори при тях.ставаше въпрос за accord,човекът каза '...повярвайте ми това е хонда и за 3 год. нищо не може да се случи...' каза,че много отдавна си я кара така,заебава им гаранцията и си гила.евала мога да кажа за марката,щото с моята тойота не ми стиска.
На същото мнение съм че за оставащите две години на яриса няма да ми трябва гаранция.По вероятно е ако я закарам при тях да ми потрябва.
Иначе първото ТО ми излезна около 370лв но аз поисках да сменят всички филтри не само масления.
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Първата е смяна на масло и филтър. Нали разбираш че ако на 15 000 км или на 1 година ако не отидеш да си дадеш лептата няма да стигнеш до "края на гаранцията". Просто като отидеш в сервиза и видят че не си обслужвал колата при тях ще си платиш всичко по което ще работятantoanto написа:Това какво включва смяна на масла, филтри и т.н. или просто таксаАз лично не съм правил подобни интервенции, само в края на гаранцията бих проявил интерес, въпреки че не карам много. Ако е само такса laugh.gif , ще кажа само че не е луд този който иска а този дето дава laugh.gif
1G-FE- jim_beam
- Обратна връзка:
че ти така и така си плащаш.важи само ако се случи някакъв гаранционен ремонт,но да си кажем честно какво ще се случи за 3 год.тва да не е vw-audi-mb?Ael написа:Първата е смяна на масло и филтър. Нали разбираш че ако на 15 000 км или на 1 година ако не отидеш да си дадеш лептата няма да стигнеш до "края на гаранцията". Просто като отидеш в сервиза и видят че не си обслужвал колата при тях ще си платиш всичко по което ще работятantoanto написа:Това какво включва смяна на масла, филтри и т.н. или просто таксаАз лично не съм правил подобни интервенции, само в края на гаранцията бих проявил интерес, въпреки че не карам много. Ако е само такса laugh.gif , ще кажа само че не е луд този който иска а този дето дава laugh.gif