Русские эротические фильмы online бесплатно

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 17 Яну 2009 21:44

Кризата няма да подмине никой. Шкода, GM, Сузуки, Рено и още кой ли не, затвориха заводи още преди два-три месеца, а Тойота чак сега.

dementor

Мнение от dementor » 18 Яну 2009 19:21

:thumbsup: Кризата няма да прескочи нито един район или страна в света....

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 20 Апр 2009 18:02

Kiki написа:Кризата няма да подмине никой. Шкода, GM, Сузуки, Рено и още кой ли не, затвориха заводи още преди два-три месеца, а Тойота чак сега.
http://www.uniconsulting.net/newsbg.php?n=643#

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 20 Апр 2009 18:23

rudolf,ти ми приличаш на жълт вестник- постваш линкове с гръмки заглавия,а не четеш какво пише в самата статия. Ето от твоя линк:

"Държавната помощ за закупуването на нови автомобили в Германия и Словакия драстично промени ситуацията на пазара и принуди управата на концерна да премине от едната в другата крайност на производствените си планове."

"След като световната финансова и икономическа криза се задълбочи, автомобилният пазар беше един от първите, които усетиха пълните ефекти на тежките условия. Свитото потребление принуди редица производители, между които и "Шкода", да прибегнат до затварянето на заводи, намаляване на работното време и съкращаването на персонал. Чешкият гигант приложи подобни планове за преструктуриране през последните месеци, закривайки цялото си производство за три седмици в началото на 2009 г. и преминавайки на четиридневна работна седмица през останалото време."

"Въвеждането на държавни субсидии от Германия (2.5 хил. евро) и Словакия (2 хил. евро) обаче може да преобърне тази тенденция. "

Именно това ти написах оня ден,но ти,както винаги,не си разбрал. В момента нямаме реален пазар,за да хвалиме един или да критикуваме друг. Шкода продават прекалено малко коли така или иначе.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 20 Апр 2009 18:34

лексус: винаги някъде нещо влиае на пазара,,,или германия ще помогне,,или йената ще падне,или калифорния ще субсидира хибридите,или петрола ще регистрира рекорд,,,или китайския пазар ще се раздвижи,,

всъщност пазара е това което се случва докато всички чакаме пазара да се нормализира...

прочел съм много добре и ми е ясно че ако изобщо е истина статията ,то това е аномалия,но съгласи се че по време на криза е интересно? happy.gif ,,,бтв смехотворно и за мен е когато сравнявам шкода с тойота biggrin.gif

mitoko
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от mitoko » 20 Апр 2009 19:17

LEXUS написа:... както винаги,не си разбрал. ...
laugh.gif biggrin.gif tongue.gif happy.gif :whistle:

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 22 Апр 2009 02:42

rudolf написа:,,,бтв смехотворно и за мен е когато сравнявам шкода с тойота biggrin.gif
Едно време дори и ботовете в IRC-то бяха доста по ориентирани :whistle:

tsd

Мнение от tsd » 15 Май 2009 11:21

http://www.monitor.bg/article?id=198689 - това временно спиране май продължава
Човек е напълно свободен, но трябва да се движи много внимателно за да не чува звука на своите вериги

Публикувай отговор