От информацията която чета из нет-а, като гледам разни статистики, сравнения и т.н., оставам с впечатлението че Тойо е най добрата марка за автомобил като имам впредвид главно надеждността на марката и качеството на сглобката.Знам че съм в Тойота форум и вероятно някои от Вас могат да дадат пристрастени мнения, защото споря с приятели на по бира и всеки вика а ве те Тойота може да са корави но нямат имидж като БМВ, Меро или Ауди.Аз се опитвам да ги оборя с факти но от пусто в празно не стои, аз лично пред гореизброените марки Бих предпочел един Лексус LS, пък нека те си карат S класите не казвам че трите немски марки са лоши.А пък и като цяло спрямо всички японски марки май Тойота е най добра като гледам статистиките.Мисля си че само Мазда могат да съперничат а Нисан не са това което бяха до 95-96 година като изключим Скайлайна, Хонда и Мицу са под въпрос за мен лично.Та какво мислите Вие колеги за Тойота като ццяло спрямо другите автомобилни марки "въпреки че нямат техния имидж на расови автомобили"? biggrin.gif