От информацията която чета из нет-а, като гледам разни статистики, сравнения и т.н., оставам с впечатлението че Тойо е най добрата марка за автомобил като имам впредвид главно надеждността на марката и качеството на сглобката.Знам че съм в Тойота форум и вероятно някои от Вас могат да дадат пристрастени мнения, защото споря с приятели на по бира и всеки вика а ве те Тойота може да са корави но нямат имидж като БМВ, Меро или Ауди.Аз се опитвам да ги оборя с факти но от пусто в празно не стои, аз лично пред гореизброените марки Бих предпочел един Лексус LS, пък нека те си карат S класите не казвам че трите немски марки са лоши.А пък и като цяло спрямо всички японски марки май Тойота е най добра като гледам статистиките.Мисля си че само Мазда могат да съперничат а Нисан не са това което бяха до 95-96 година като изключим Скайлайна, Хонда и Мицу са под въпрос за мен лично.Та какво мислите Вие колеги за Тойота като ццяло спрямо другите автомобилни марки "въпреки че нямат техния имидж на расови автомобили"? biggrin.gif
Тойота ли е най добрата марка?!?
- nov
- Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
- Благодарил/а: 66 пъти
- Получена благодарност: 60 пъти
Тойота ли е най добрата марка?!?
Здравейте колеги по марка,
От информацията която чета из нет-а, като гледам разни статистики, сравнения и т.н., оставам с впечатлението че Тойо е най добрата марка за автомобил като имам впредвид главно надеждността на марката и качеството на сглобката.Знам че съм в Тойота форум и вероятно някои от Вас могат да дадат пристрастени мнения, защото споря с приятели на по бира и всеки вика а ве те Тойота може да са корави но нямат имидж като БМВ, Меро или Ауди.Аз се опитвам да ги оборя с факти но от пусто в празно не стои, аз лично пред гореизброените марки Бих предпочел един Лексус LS, пък нека те си карат S класите не казвам че трите немски марки са лоши.А пък и като цяло спрямо всички японски марки май Тойота е най добра като гледам статистиките.Мисля си че само Мазда могат да съперничат а Нисан не са това което бяха до 95-96 година като изключим Скайлайна, Хонда и Мицу са под въпрос за мен лично.Та какво мислите Вие колеги за Тойота като ццяло спрямо другите автомобилни марки "въпреки че нямат техния имидж на расови автомобили"? biggrin.gif

...
аз мисля като приятелите ти,,,ставам ли за твой приятел?:)
и си мисля че с европейската конфекция която заливат пазара-качеството не е каквото е било,,,,ма това са си само мой хипотези-базирани на няколко оплаквания в форума,,безпочвена мнителност към турски сглобки и цялта за поефтиняванена пройзводството.
уви-никога няма да бъда компетентен-защото нямам никакви намерения за покупка на нова тойота.
и си мисля че с европейската конфекция която заливат пазара-качеството не е каквото е било,,,,ма това са си само мой хипотези-базирани на няколко оплаквания в форума,,безпочвена мнителност към турски сглобки и цялта за поефтиняванена пройзводството.
уви-никога няма да бъда компетентен-защото нямам никакви намерения за покупка на нова тойота.
- nov
- Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
- Благодарил/а: 66 пъти
- Получена благодарност: 60 пъти
Re: ...
Хахах всички в Тойота форум са ми приятели въпреки че не се познавам с никои от вас, тук сме за една обща идея - Тойо.rudolf написа:аз мисля като приятелите ти,,,ставам ли за твой приятел?:)
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
eto edna tema koiato sigurno shte otgovori na niakoi ot vaprosite ti
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=2268
vapreki che az do niakade ne moga da se saglasia s povecheto hora, det misliat che Toyota veche ne sa tova koeto sa bili. estestveno, produkta im se e promenil v sravnenie ot predi 15 godini, no tova se dalji na 2 faktora, globalizirane(dosta poveche broiki koli, kato e vse poveche se izpolzvat zavodi izvan Japan) i novi normi(kakvi li ne novi glezotii det horata si misliat che ne mogat bez tiah, a kam tova pribavi i veche mnogoto zadaljitelni tegnologii det sa za bezopastnost). ta da, Toyota ne sa tolkova jelezni kolkoto sa bili, no tova vaji i za vsichki ostanali, kamo li pak 3te nemski izbroeni po gore, te imat poveche problemi ot kogato i da e bilo.
vapreki che az do niakade ne moga da se saglasia s povecheto hora, det misliat che Toyota veche ne sa tova koeto sa bili. estestveno, produkta im se e promenil v sravnenie ot predi 15 godini, no tova se dalji na 2 faktora, globalizirane(dosta poveche broiki koli, kato e vse poveche se izpolzvat zavodi izvan Japan) i novi normi(kakvi li ne novi glezotii det horata si misliat che ne mogat bez tiah, a kam tova pribavi i veche mnogoto zadaljitelni tegnologii det sa za bezopastnost). ta da, Toyota ne sa tolkova jelezni kolkoto sa bili, no tova vaji i za vsichki ostanali, kamo li pak 3te nemski izbroeni po gore, te imat poveche problemi ot kogato i da e bilo.
->
- speedking
- Обратна връзка:
смятам че не можем да сравняваме тойота с Ауди, БМВ или Мерцедес според мен трябва да сравняваме Lexus с тези марки защото Lexus е луксозното подразделение на тойота, а самата тойота да е сравняваме с VW и други подобни марки и моето мнение е че Lexus е много по-добър от БМВ и Ауди а между Мерцедес и Лексус съм малко на кантар не мога да преценя за мен си кое е по-доброто, а Тойота като цяло в средния клас автомобили за мен е Номер 1 
Lexus IS 220d
Mazda MX5
Mazda MX5
на мен лично и дизайна на моделите не са ми близки до сърцето,,някак си не ми раздвижват кръвта-ама никак,,,някак си в тойота се асоцийрам как седя в едно ново возило в задръстване....ALTEZZA написа:eto edna tema koiato sigurno shte otgovori na niakoi ot vaprosite ti
виж например като гледам хондите, си фантазирам как я изкарвам нощем след 3 а.м. по празни булеварди...
e, ako stava vapros za dizain, Toyota spored men sa prosto OK, nishto poveche. ne sa super, no ne sa i koi znae kolko zle. novata Toyota Highlander obache e dosta dobra spored men kat dizain(ne znam dali sa se poiavili iz BG veche), no si e semeina kola. Lexus niamat greshka, tam dizaina e na nivo. az predi imah IS300 i dosta mu se kefih, no na nego dizaina e dosta specifichen, niakoi gora go obojavat, drugi mraziat. a ako stava vapros za kola za intosiasti, Toyota v momenta niamat nishto. Scion tC do niakade e zamestnik na Celica, no tova ne e bash sporten avtomobil. Lexus IS-F e nai sportnoto neshto koeto imat, no govorim za $60K+(za USA, v BG sigurno dosta poveche). ta za tova za sega sam na Subaru...rudolf написа: на мен лично и дизайна на моделите не са ми близки до сърцето,,някак си не ми раздвижват кръвта-ама никак,,,някак си в тойота се асоцийрам как седя в едно ново возило в задръстване....
виж например като гледам хондите, си фантазирам как я изкарвам нощем след 3 а.м. по празни булеварди...
inache ako si intosiast na off road, Toyota moje da ti predloji dosta izbor.
->
Зависи от модела. Моята Celica именно нощем след 3 а.м. ми се иска да я карам по широките софийски булеварди без грам трафик. Лошото е, че и по това време има ченгета.rudolf написа:на мен лично и дизайна на моделите не са ми близки до сърцето,,някак си не ми раздвижват кръвта-ама никак,,,някак си в тойота се асоцийрам как седя в едно ново возило в задръстване....
И за тези пари можех да си взема автомобил на 2 години, но просто дизайна на тази Celica ме изкъртва и предпочетох автомобил на 7 години. :)
А дизайна на Celica 5-то поколение е още по-спортен. Като я видя дори си представям писта, а не празен булевард..
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор