TOYOTA ПИКНИК 3...6 Май '2008. Всеки е добре дошъл!

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор

Ще присъствам ли на тази среща-пикник?

Анкетата свършва на 05 Май 2008 20:31

Да, със сигурност
11
31%
Още се колебая - ще кажа по-късно
9
25%
Бих дошъл, но тогава немога - имам други планове
13
36%
Не, не ми допада идеята.
3
8%

Общо гласове: 36

roumen68
Обратна връзка:

TOYOTA ПИКНИК 3...6 Май '2008. Всеки е добре дошъл!

Мнение от roumen68 » 19 Апр 2008 10:22

Здравейте,

Премествам темата тук, тъй като досега беше част от обширната тема "Редовна среща на клуба". Целта е да се види от повече членове на форума.
Защото както е казано и в заглавието - всеки е добре дошъл на това чудесно събиране на феновете на най-коравата марка в историята на автомобилостроенето! Без значение с какво ще дойдете - с AYGO или с HILUX - вие сте добре дошъл!

Това уникално събиране ще съчетае нощувки в интересен хотел - бивш манастир в Родопите, 2-дневен пълен пикник с вкусна скара, притотвена от самите нас, много напитки, красива природа, кристален въздух и музика! И това само на 15-тина километра от Пловдив!

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

А тук са снимките на полянката, където ще бъде пикника. Съвсем пресни, направени вчера от нашият приятел от Пловдив MAX-2. http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?p=58460#58460

Който иска да прегледа началото на темата и всички обсъждания до тук, темата започва: http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?p=56007#56007 и се точи на 18 страници. Много неща се обсъдиха и решиха до тук, много хора се записаха. Примерната програма за срещата е тук: http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?p=56830#56830. Направилите резервация, това е списъка: http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?p=58124#58124

Дотук ще сме между 26 и 30 човека. Но колкото повече дойдат - толкова по-весело събиране ще се получи. Рядък шанс да се видят толкова различни Тойоти на едно място. :thumbsup:

Пикника ще се проведе до комплекс Свети Кирик, който е в планината, над Асеновград. Продуктите и напитките ще се купуват общо на 4-ти май. Като всеки от нас е добре да носи и разни необходими за пикник неща от дома си. Като сгъваеми столчета, масички, ножове, картофобелачки, дъски за рязане, купи за салатите и гарнитурите, големи кръгли тави за приготвяне на картофите на барбекюто.

Вече са осигурени 2 тенти, всяка от тях 3х3 метра, както и бензинов генератор с мощност цели 2 KW. Ще бъде осигурено и професионално външно осветление, така че през нощта ще има светлинна феерия на поляната. А музиката - цял Авенсис комби едва ще побере 2-те огромни тонколони. Така че при желание - и дискотека можем да си спретнем biggrin.gif

Който има желание - нека да побърза и да заяви участието си и да каже с колко хора ще идва! Феновете на Тойота са известни като толерантни хора, така че ще допуснем да има идващи и с други марки автомобили. :thumbsup:

Стаите са:
единични - 25 лв
двойни - 45 лв
апартаменти - 60 лв
Пристигане на 3-ти май вечерта, отпътуване на 6-ти май около обяд.
Последно промяна от roumen68 на 20 Апр 2008 20:31, променено общо 2 пъти.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 19 Апр 2008 12:40

Румене аз май съм пас ... Взеха ми книжката и сега няма как да дойда .. dry.gif mad.gif
Nihon No Kuruma

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 19 Апр 2008 13:13

Нещо тия дни май са се разработили тия кукундели...... Не си единствен със взета книжка, поне в Пловдив доста хора изпищяха също rolleyes.gif При това единия му е взеха, за превишена скорост - 83км/ч е карал и не са искали бакшиш!!! Което е нещо невероятно..... Нещо им е станало или просто отчитат мако дейност реална, че да ги оставят намира, а ти и другите просто не сте уцелили момента.... unsure.gif

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 19 Апр 2008 13:21

Wolfcho написа:Румене аз май съм пас ... Взеха ми книжката и сега няма как да дойда .. dry.gif mad.gif
Много непирятно! Какво се случи, та чак книжката ти взеха? Ако Newmiro има място при него и е съгласен - той ще тръгва от Варна - уговорете се. Ти беше споменал, че може по време на пикника да се наложи да те викнат на работа и по-рано да си тръгнеш. Даже и така да стане - ще се намерят колеги, които да те откарат до гарата или автогарата в Пловдив. До Варна имаш 4-5 часа. А може и така да пристигнеш на 4-ти и ще имаме грижата да те вземем от Пловдив!
Решения и начини се намират, стига желание да има :thumbsup:
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 19 Апр 2008 13:37

Превишена скорост ... а иначе може незнам да намеря някои друг да кара ... но неискам мн да я давам предполагам знаете как е, а иначе аз съм от Варна но работя и живея засега в Сливен. Ще се помъча да измисля нещо, иначе тея ремонти дето ги правих ще са напразни dry.gif
Nihon No Kuruma

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 19 Апр 2008 14:30

няма проблем да взема някой smile.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 20 Апр 2008 16:03

Като гледам какви са температурите тези дни - май ще се спасяваме от жегата на пикника в планината. wink.gif

Аватар
didak
Благодарил/а: 3 пъти
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от didak » 20 Апр 2008 18:20

разбрах, че на 02.05 хотела ще е зает. дали все пак няма да се намери 2-ка или апартамент. моля, дайте ми контакти!
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 20 Апр 2008 18:42

didak написа:разбрах, че на 02.05 хотела ще е зает. дали все пак няма да се намери 2-ка или апартамент. моля, дайте ми контакти!
Тогава щяло да има някаква голяма група, но щом става дума за 1 стая - може пък и да имат: телефона е 0331/67919.
Didak, присъединяваш ли се към нас от 3-ти до 6-ти? Ако да - колко човека ще бъдете?
tribalistas написа:Искам тениски и аз ако има поръчка внедрете ме с вас.Благодаря предварително...
Tribalistas, засега го оставяме всеки сам да си преценява дали да бъде с тениска или не. В смисъл - съвсем не е задължително да бъдеш с тениска на пикника. Обща поръчка няма да има, който иска да си поръчва самостоятелно.
Както Didak, така и теб питам - присъединяващ ли се към нас 3-ти до 6-ти? Ако да - колко човека ще бъдете.

P.S. Между другото - днес направих една загрявка за пикника. Свински ребра накиснах за около 3 часа в марината от вино, горчица, подправки и вода. Когато ги извадих- видимо бяха поели от маринатата - бяха набъбнали. И вместо червени - бяха станали бледо розови. Запалих барбекюто на терасата и ги метнах. Още по пушека се усещаше, че ще се получи голяма вкусотия! Така и стана - крехки, ароматни и пикантни! wink.gif :thumbsup:

Изображение

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 20 Апр 2008 21:48

КОЙ ЩЕ ИДВА & КАКВО ЩЕ НОСИ
(постоянно ще се ъпдейтва)

1. roumen68 (Добрич) - апартамент или единична стая (3...5.05)
ще носи: генератор с 5 л туба бензин, разклонители, лаптоп, външен HDD, усилвател, големи тонколони, малък хладилник, маса сгъваема, 3 стола, тента 3х3 метра.
2. Румен (Бургас) - двойна стая (3 и 4.05)
ще носи:
3. jingo (Бургас) - двойна стая (3...5.05)
ще носи: походна масичка 80х60см+3 столчета тип рибарски,барбекю+скара, разклонител дълъг.
4. max-2 (Пловдив) - двойна стая (4 и 5.05) - среща пред Метро на 4-ти.
ще носи:
5. newmiro (Варна) - единична стая (3...5.05)
ще носи:
6. Me4oKyX (Пловдив) - двойна стая (3...5.05)
ще носи: осветление, тента, барбекю, въглища, маса + 4/6 стола
7. Me4oKyX - приятели ?
ще носи:
8. Wolfcho (Варна) - след случка с КАТ - без книжка. Да потвърди дали ще дойде!
[ще носи:
9. Ael - двойна стая (3.05)
ще носи:
10. lpcrooks + style (София) двойна стая (3...5.05)
ще носи:
11. lpcrooks - приятели - двойна стая (3...5.05)
ще носи:
12. jane_nik27 (София) - двойна стая ? (3...5.05) или единична стая ? (3...5.05)
ще носи: пластмасова посуда и прибори.
13. alex0378 (Смолян) - единична стая (3.05), евентуално и на 4-ти ?
ще носи: Смолянски картофки!
14. alex72bg (Велинград) - двойна стая (4 и 5.05) - среща пред Метро на 4-ти.
ще носи:
15. Lazar (Варна) ?
ще носи:
16. milene90 (Пловдив) - без нощувки, среща пред Метро на 4-ти.
ще носи:
17. WingZero (от ?) - единична стая (3...5.05)
ще носи:

Бургазлията Динко отпада, но се включи WingZero.
Последно промяна от roumen68 на 21 Апр 2008 15:25, променено общо 2 пъти.

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 20 Апр 2008 23:39

румене, моята стая нали щеше да я променяш на единична, да не стане обърквация някаква. ще идвам сам. в последния момент може да взема една девойка, ама ще видим. по-добре да запазя единична, а после да я сменя като разбера дали ще идвам с още някой. сигурният ми човек се отказа, затова има промяна.
до няколко дни ще знам единична или двойна стая искам, засега искам единична.
мога да взема 1-2 големи тави; футболна топка; въздушни пушка и пистолет, мишени. кое от тия работи да взема? друго ако има нужда, кажете, за да видя дали ми е в наличност.

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 21 Апр 2008 06:00

Newmiro, готово - променено. Въздушна пушка 5,5 с оптика и аз мога да нося, зависи дали ще остане място в колата.

МечоКух - ще имаш ли възможност скоро да вземеш барбекю? За да се измери диаметъра на решетката и тези които ще носят тави - да знаят до какъв максимален диаметър да бъдат.

Jingo, можеш ли да сложиш тук една снимка на тези 20-ватови колони SONY, за да се ориентирам в нещата?
Като ще сме на открито - звука ще се губи и трябва мощна уредба за компенсация. Като мощна в случая нямам в предвид нещо пискливо, силно и дразнещо, а плътен звук, който и без да се усилва - да се чува добре и да те накара да се разиграеш. Моите колони са идеални за целта, но са наистина големи. Като ще нося и маса и столчета и тента и генератор и усилвател и лаптоп - то не остава място за пътници личен багаж. Всъщност приятелката ми, която е и с 5 годишно дете ми е поставила ултиматум - нося ли колоните - тръгвам сам biggrin.gif Затова и в резервацията съм или на единична или на апартамент rolleyes.gif

Но ми се ще да стане хубав купон и да има добро озвучаване. Вариантите са или Jingo да донесе онези колони, или да нося малки PC колонки със събуфер. Но и в двата варианта ще има музика колкото "за маса", да се чува нещо си там, вероятно и пискливо - на открито.

Newmiro - по принцип, ако искаш и можеш разбира се - дали можеш да помогнеш в случая? Тук вариантите са два - аз и без това минавам през Варна - там да ме изчакаш и при условие че някак си съм събрал всичко в колата - поне една едната колона да вземеш ти? Размери: 45х47х92см. Или ако съвсем не успея да събера нещата - да дойдеш до Добрич и заедно да тръгнем оттук?

Didak и Tribalistas - ще идвате ли, ще искате ли резервация?

Lpcrooks - скоро не си се обаждал, а има за теб 2 двойни стаи резервирани. Как са нещата при теб и компанията?

Jane_nik27 - какви пластмасови прибори, посуда и торби и чували ще можеш да носиш? И по колко? Още ли е несигурно дали да бъде двойна или единична стая?

Някой друг освен МечоКух може ли да носи барбекю?

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 21 Апр 2008 10:27

аз имам едно барбекю, не е голямо ама става. кръгло е, диаметър мисля 40 см. да го вземам ли? мога и да взема 1-2 тави.

няма проблем да взема някои от нещата. ти кога смяташ да тръгваш. ако е преди обяд супер. разбира се че ще взема, дотолкова, доколкото имам място. само а не са много чупливи, че имам навика да се хвърлям по завоите повечко smile.gif . тази седмица ще пътувам към пловдив и ще видя хем как е пътя, че отдавна не съм пресичал южна България. smile.gif

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 21 Апр 2008 12:06

newmiro написа:аз имам едно барбекю, не е голямо ама става. кръгло е, диаметър мисля 40 см. да го вземам ли? мога и да взема 1-2 тави.

няма проблем да взема някои от нещата. ти кога смяташ да тръгваш. ако е преди обяд супер. разбира се че ще взема, дотолкова, доколкото имам място. само а не са много чупливи, че имам навика да се хвърлям по завоите повечко smile.gif . тази седмица ще пътувам към пловдив и ще видя хем как е пътя, че отдавна не съм пресичал южна България. smile.gif
Королата ти хечбек ли е, или седан? Ще е хубаво да се носи второ BBQ, но ще има ли място и за него, ако поемеш някои от моите неща? Зесега се очертава да тръгвам не по рано от около 17 ч. следобяда на 3-ти. Иначе ако тръгвам сам - мога по всяко време да тръгна, както и спускайки и двете задни облегалки - няма да имам никакви проблеми с багажите wink.gif

За пътя - през Сл. Бряг и Бургас или Каблешково е по-добър, но през Провадия и Айтоският проход е по-кратък. Но 20-30 км преди Айтос става нагъчкан на ситни неравности, така че цялата кола се тресе. Обаче оттам се спестяват едно 30-40 минути път спрямо през Бургас. Е, от Бургас пък си на магистрала...

jane_nik27

Мнение от jane_nik27 » 21 Апр 2008 12:31

От пластмасовите работи ще донеса всичко което е необходимо - чаши и чинии/кръгли и правоъгълни/ малки и големи , вилици ,лъжици , ножове, бъркалки, сламки, клечки за зъби, дървени шишчета, пликове за 1 и 2 кг, с дръжки - за 10 кг, чували за 130 л, салфетки.За количествата ще взема повече да има ,пък каквото остане ще го върна. Ако трябва още нещо дето не съм се сетила - казвайте. А за стаята -единична или двойна ще знам едва на 02.05

Публикувай отговор