Редовна среща на клуба
нали уж беше онзи манастир? в планината?
а неделя ще отидем ли до писта дракон??????????????????
а неделя ще отидем ли до писта дракон??????????????????
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- Corolla_E9
- Corolla_E9
- Corolla_E9
ами ест. че ще потърся хотел... едно една оферта ;)
ОФЕРТА
Във връзка с проявения интерес от Ваша страна Ви информираме за следните цени на стаи и допълнителни услуги:
1.1. Цени на хотела(стандартни): /неделя - четвъртък/
Единична стая: 70 лв.
Двойна стая: 100 лв.
Апартамент : 150 лв.
Вила “Армира”: 200 лв.
1.2. Корпоративни цени(12% отстъпка)
Единична стая: 62 лв.
Двойна стая: 88 лв.
Апартамент: 132 лв.
Вила “Армира“ 176 лв.
2.1. Цени на хотела(стандартни): /петък - събота/
Единична стая: 80 лв.
Двойна стая: 112 лв.
Апартамент : 165 лв.
Вила “Армира”: 220 лв.
2.2. Корпоративни цени(12% отстъпка)
Единична стая: 70.40 лв.
Двойна стая: 98.60 лв.
Апартамент: 145.20 лв.
Вила “Армира“ 193.60 лв.
Посочените цени включват: нощувка, закуска, застраховка, курортна такса и ДДС.
Всички гости на хотела ползват безплатно басейн, джакузи, сауна, охраняем паркинг и фитнес център.
Комплексът разполага с 18 двойни стаи, 5 мансарди, 4 апартамента и 5 вили.
3. Цени конферентнa залa:
Зала “Армира “ цял ден 150 лв.
половин ден 100 лв.
- Цени обслужваща техника:
Шрайбпроектор 30лв.
Мултимедия/озвучаване 70лв.
Флипчарт 20лв.
Екран 20лв.
ПРИМЕРНО МЕНЮ
САЛАТИ
Салата Шопска 350гр. 4.50лв.
Салата Овчарска 450гр. 6.20лв.
Салата Гръцка 350гр. 4.90лв.
Салата Млечна 200гр. 3.80лв.
Салата Комбинирана 450гр. 7.50лв.
/домати,краставици,печени пиперки,гъби,кашкавал,
катък,пушено пуешко месо,маслини/
Салата Капрезе 300гр. 6.10лв.
/домати,сирене моцарела,босилеково песто/
СУПИ
Агнешка дроб-чорба 350гр. 4.50лв.
Корхей левеш или Супа на бохемите 300гр. 5.60лв.
/унгарска супа със свинско месо,бекон,кренвирши,кисело зеле,закв.сметана/
Пилешка бистра супа 350гр. 3.20лв.
Телешко варено 350гр. 5.40лв.
Супа топчета 350гр. 2.90лв.
Таратор 300гр. 2.90лв.
Студена доматена супа,,Гаспачо” 300гр. 3.30лв.
ПРЕДЯСТИЯ
Фуа-гра а ла Армира 250гр. 19.90лв.
/пържен гъши дроб,върху канапе от праскови и
мараскино/
Печен гъши дроб с вариации от царевица 150гр.
Зеленчукови крокети със сметаново-чеснов сос 250гр. 6.40лв.
Филе от съомга и риба тон поднесени 200гр.
с пюре от краставица и червено цвекло
Пилешки късчета 250гр. 9.80лв.
завити в бекон със сос барбекю
Печено свинско филе със скариди и тиква 200гр.
Пресован телешки джолан 200гр. 13.10лв.
с крем-сос от целина,шафранив аспик и мармалад от червен лук
Пилешко роле с пилешки дробчета и зелен лук, 200гр. 11.90лв.
пилешки пастет,олио от мента и чипс от пиле
Палачинка със спанак 200гр. лв.
.
ГОТВЕНО ОБЕДНО
Телешки винен кебап 350гр. 7.20лв.
Пилешко филе с гъбен сос 350гр. 9.80лв.
гарнирано с картофено пюре
Пиле по ловджийски 350гр. 5.50лв.
Шницел от мляно месо гарниран с картофено пюре 300гр. 4.40лв.
Агнешко-кебап по хайдушки 350гр. 14.70лв.
ОСНОВНИ ЯСТИЯ
Печено агнешко на пещ с дроб-сарма 400гр. 17.80лв.
Свински вратни пържолки 400гр. 14.30лв.
задушени в сос от пресни печурки и манатарки,
гарнирани със сотирани картофки
Свински стекчета завити с бекон 400гр. 17.10лв.
задушени във винен сос,гарнирани със задушени
зеленчуци
Свинска кавърма в омлет 350гр. 10.20лв.
Свинско бон филе с гратин от горски гъби, 400гр.
върху канапе от билкова полента
Телешко по креолски 350гр. 21.90лв.
Телешки стек върху канапе 350гр.
от броколи,ябълки и моркови със винен сос
Патешко с портокалов сос и задушени моркови 350гр. 13.40лв.
Патешки гърди с боровинков сос 350гр. 15.30лв.
Пилешки гърди с плънка от кестени 350гр. 10.60лв.
Пиле със сметана и сирена 400гр. 12.60лв.
Пиле Хулио ,гарнирано с картофено пюре 400гр. 12.20лв.
/пил.бон филе,бекон,кис.краставички,гъби,топено сирене/
Пилешко бутче с плънка 400гр 13.50лв.
/бял и черен ориз,чесън,селъри,бекон/,гарнирано със сотирани картофи
Пълнено пилешко филе 400гр. 12.60лв.
с орехи и синьо сирене,задушено в сметаново-боровинков сос
Пълнено пилешко филе 400гр. 12.60лв.
с шунка и кашкавал,задушено в сметанов сос, гарнирано с картофено пюре
Филе сьомга със сос Холандез 300гр. 17.40лв.
Съомга с орехи и ментов сос 300гр. 22.60лв.
Филе костур върху канапе 400гр. 21.50лв.
от сотирани картофи,моркови и манатарки,със портокалово-мащерков сос
Филе от ципура с прясна мащерка 350гр. 21.70лв.
СЛЕДЯСТИЯ
Плато сирена за 1 човек 150гр. 10.20лв. / сирене Бри,сирене Мирабо,сирене Камбоцола,сирене Ементал,сирене Чедар,свежи плодове и орехови ядки/
Плато студени мезета за 1 човек 100гр. 6.90лв.
/луканка,пастърма,филе елена,суджук/
ДЕСЕРТИ
Десерт Брюле 150гр. 3.70лв
Десерт Валерия 180гр. 5.30лв
/по препоръка на главния готвач/
Цедено кисело мляко 180гр. 4.20лв.
със сос от горски плодове
Торта „Принц Регент” 150гр. 4.20лв.
Шоколадов мус в шоколадова
кошничка с крокант 150гр. 5.30лв.
Ябълков пай 200гр. 4.80лв.
Домашен сладкиш с ягоди 200гр. 5.70лв.
. Работното време на ресторанта е до 24.00 часа. Всеки следващ час се заплаща по 50лв.
Не е разрешено внасянето на алкохол отвън в ресторанта.
Цените са актуални в рамките на текущия месец . Запазваме си правото на промени.
Надяваме се на добро бъдещо сътрудничество и сме готови на допълнителни разговори и уточнения.
Дата: 26.03.2008 г. С уважение:..................
Мария Колева
Комплексен управител
0899897713
Тел/факс: 041112223
web-site: www.armirahotel.com
Аз няма да имам възможност да дойда...
нооо офертата ти ми се срува някак ... скъпа...
бих ви дала идея за този хотел :
http://www.bulgariaholidays.net/holiday ... ia-621-en/
там сме отсядали на сбирката на друг клуб и беше доста приятно !!!
а и не си спомням и да съм седяла особено продължително в самата стая та да ми трябва кой знае какво , а хотелчето беше точно след ремонт...
аз мисля че ако се разровите в нета ще намерите и по готина офета!
ПП: http://pochivka.bg/o-1035-%D1%85%D0%BE% ... 0%B4%D0%B8
гоогле.бг и сте вие
нооо офертата ти ми се срува някак ... скъпа...
бих ви дала идея за този хотел :
http://www.bulgariaholidays.net/holiday ... ia-621-en/
там сме отсядали на сбирката на друг клуб и беше доста приятно !!!
а и не си спомням и да съм седяла особено продължително в самата стая та да ми трябва кой знае какво , а хотелчето беше точно след ремонт...
аз мисля че ако се разровите в нета ще намерите и по готина офета!
ПП: http://pochivka.bg/o-1035-%D1%85%D0%BE% ... 0%B4%D0%B8
гоогле.бг и сте вие

Сити Комфорт Варна
Eла до Бургас,после,че тръгнем заедно,май ще станем няколко от тука !desSs написа:чеки да видим Миро кво ше каже, дали няма да ни вземе на автостоп laugh.gif то всъщност няма проблем да тръгнем и с яриса, просто мен сама ме е страх...Wolfcho написа:Az nemoga , shtoto trqbva da doida s avtobusa togava...
да не говорим че съм зле с ориентацията, още повече като не знам къде отивам...ше пристигна след два дни, докат разчета картата laugh.gif
Здравейте!
Скоро не съм влизал във форума и май съм пропуснал началото на темата
За мен лично 19-ти не ми е удобно, защото тогава сам на РД и не мога да не отида.
Миналата пролет бях пуснал тема за събиране и беше дошъл само Max-2, добре че имаше още към 18 човка от друг форум
Тогава събирането беше до комплекс Свети Кирик до Асеновград и формата на събирането беше пикник с нощувки в хотела на комплекса. Пикника беше на една поляна, на 200-300 метра под комплекса. Продуктите си ги напазарувахме от Метро в Пловдив, по списък. Носех барбекю, палеха се огньове, имаше стрелба с въздушна пушка. Мисля че беше хубаво събиране. И тъй като е тип пикник - сравинтелно евтино излезе на човек - по 23 лв, като това включваше много пържоли, напитки, за времето от събота следобяда до неделя по обяд. Сега с инфлацията може да се съберем до към 35 лв на човек с преяждане и препиване
Нощувките бяха по 20 лв в единичка, 40 лв в двойна. Комплекса е голям, има доста стаи, голям паркинг. Може да се паркира и на поляната, където е пикника. Не е малка, поне 50-тина коли могат да се съберат.
Предимствата са:
- красива планинска местност.
- далеко от населено място, няма проблеми с шума.
- в близост има други интересни обекти за посещаване като Бачковският манастир, Асенова крепост, река Чая.
- изпитана схема на провеждане на такова мероприятие, проверен и добър хотел на прилични цени.
- пикник значи храна и напитки на цени на едро от Метро, без надценката по заведенията.
Малко късно предлагам промяна, не знам докъде са организирани вече нещата. Също така, другото ми предложение е да се измести датата след Великден - до 6-ти Май има 5-6 почивни дни! Също така - минимум по 2 нощувки, за да бъде пълна почивка и запомнящо се преживяване.
На мен въобще не ми е близо до там. От Добрич съм и до Св. Кирик имам към 460 км. До Ст. Загора - към 340. Ходил съм и на Старозагорските минерални бани, но на Св. Кирик е доста по различно. Все пак от там започват Родопите, природата, атмосферата са съвсем различни.
Това беше от мен, какво мислите по въпроса с моето предложение?
Скоро не съм влизал във форума и май съм пропуснал началото на темата

За мен лично 19-ти не ми е удобно, защото тогава сам на РД и не мога да не отида.
Миналата пролет бях пуснал тема за събиране и беше дошъл само Max-2, добре че имаше още към 18 човка от друг форум

Тогава събирането беше до комплекс Свети Кирик до Асеновград и формата на събирането беше пикник с нощувки в хотела на комплекса. Пикника беше на една поляна, на 200-300 метра под комплекса. Продуктите си ги напазарувахме от Метро в Пловдив, по списък. Носех барбекю, палеха се огньове, имаше стрелба с въздушна пушка. Мисля че беше хубаво събиране. И тъй като е тип пикник - сравинтелно евтино излезе на човек - по 23 лв, като това включваше много пържоли, напитки, за времето от събота следобяда до неделя по обяд. Сега с инфлацията може да се съберем до към 35 лв на човек с преяждане и препиване

Нощувките бяха по 20 лв в единичка, 40 лв в двойна. Комплекса е голям, има доста стаи, голям паркинг. Може да се паркира и на поляната, където е пикника. Не е малка, поне 50-тина коли могат да се съберат.
Предимствата са:
- красива планинска местност.
- далеко от населено място, няма проблеми с шума.
- в близост има други интересни обекти за посещаване като Бачковският манастир, Асенова крепост, река Чая.
- изпитана схема на провеждане на такова мероприятие, проверен и добър хотел на прилични цени.
- пикник значи храна и напитки на цени на едро от Метро, без надценката по заведенията.
Малко късно предлагам промяна, не знам докъде са организирани вече нещата. Също така, другото ми предложение е да се измести датата след Великден - до 6-ти Май има 5-6 почивни дни! Също така - минимум по 2 нощувки, за да бъде пълна почивка и запомнящо се преживяване.
На мен въобще не ми е близо до там. От Добрич съм и до Св. Кирик имам към 460 км. До Ст. Загора - към 340. Ходил съм и на Старозагорските минерални бани, но на Св. Кирик е доста по различно. Все пак от там започват Родопите, природата, атмосферата са съвсем различни.
Това беше от мен, какво мислите по въпроса с моето предложение?
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!
^^^Да ти кажа - аз съм съгласен. Ти ще можеш, пък и някои от хората, които няма да могат да дойдат на 19-ти ще могат тогава. Офертата е добра - хем пикник, хем хотел. Мястото е супер. Датата лично мен ме устройва (не, че 19-ти не ме). Ако на желаещите за 19-ти им е удобно за 6-ти, мисля, че ще е по-добре, тъй като ще има повече хора. Но нека и другите кажат какво мислят 

Добре, остава да се изберат и датите между 1-ви и 6-ти Май. Ако има достатъчно желаещи и нещата придобият сериозна форма - ще звънна в Св. Кирик да попитам за места за конкретен период и да направя резервация. Хубавото е че няма да се събират пари в аванс, а се плаща хотела от всеки на място, като пристигне. Но ще трябва да се знаят точните бройки, поне в послединят момент.lpcrooks написа:^^^Да ти кажа - аз съм съгласен. Ти ще можеш, пък и някои от хората, които няма да могат да дойдат на 19-ти ще могат тогава. Офертата е добра - хем пикник, хем хотел. Мястото е супер. Датата лично мен ме устройва (не, че 19-ти не ме). Ако на желаещите за 19-ти им е удобно за 6-ти, мисля, че ще е по-добре, тъй като ще има повече хора. Но нека и другите кажат какво мислят
Всъщност миналата година пикника беше навръх Великден. Кое ви харесва повече - тогава или между 1-ви и 6-ти Май?
За да станат добре нещата - тябва пона 10-12 двойки да заявят твърдо желание да дойдат, та в последният момент като по правило когато не дойдат 3 от тях - пак да се съберем досаттъчно народ за весело изкарване

Проблема с тока на мястото на пикника - хвърлил съм око на малък бензинов двутактов генератор на 220V; 650VA или това са към 400W - достатъчно за няколко крушки и за музиката. 4 литра бензин за 6 часа работа. Май се смесва с масло. Ако нещата са сериозни - купувам си го, тогава от мен генератора, а от членовете на клуба с бензинови Тойоти (аз съм на нафта) - бензина

Авенсиса долу на една от снимкитe е излишно да обяснявам на кого е, нали?

Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!