Редовна среща на клуба

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 06 Апр 2008 04:39

За мен 2 двойни wink.gif В краен случай 1 апартамент. Ма за по-сигурно 2 стаи (двойни) tongue.gif

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 06 Апр 2008 09:02

ПРОГРАМА ЗА СРЕЩАТА
(примерна)
Моето предложение за програмата на срещата. Ако има други предложения - ще ги обсъдим и каквото трябва ще променим.

1. 3-ти Май.
Пристигане на 3-ти вечерта. Мисля че рецепцията работи до 20.00 или до 22.00 часа. Това ще го проверя. Ако някой закъснее, но си има резервацията - а аз ще дам списък с имената и типа на стаите за резервация - има практика от рецепцията да остават ключа на охраната на бариерата за паркинга. Казвате си името и ви дават ключа. Плаща се при настаняването, а закъснелите могат да си платят на сутринта след като отвори рецепицята към 9-10ч.
На 3-ти само пристигаме и се настаняваме. Препоръчвам всеки да си вечеря преди това на друго място, или да си носи вечеря в стаята. Ресторанта в комплекса е хубав, интересен, но наистина излишно скъп. Но това си е ваша работа, от мен само съвет.

2. 4-ти Май.
Към 9.30 - 10.00 на 4-ти се срещаме на кафе или на закуска на терасата на ресторанта. Тогава вече ще знаем колко човека сме истински сериозните и колко от заявилите участие са се покрили laugh.gif. Тогава обсъждаме списъка с продуктите и всички необходими неща, които ще трябва да се купят, в количества според броят ни. Трябва да решим - тогава ли да се купува всичко и наведнъж, или на 5-ти пак да се пазарува. Изниква въпроса със съхранението на продуктите до 6-ти. И това, което е останало от 4-ти, и това, което ще се приготвя на 5-ти и на 6-ти сутринта. Но вечерите са прохладни, мисля че не е проблем ако добре опаковаме храната и престои в багажниците по колите. В стаите има и хладилници - някои неща могат там да се съхранят.

3. С 3 или 4 коли се отива до Метро в Пловдив и се натоварват нещата. Там пред магазина ще се срещнем с Max-2 (той е от Пловдив), а ако Me4oKyX (Пловдив) иска - може и той така да направи. През това време останалите отиват на полянката на пикника и пазят единствената маса, събират дърва и палят лагерен огън. В тази връзка - ако някои могат да донесат малко дръвца в багажниците си - ще бъде добре.

4. Пикник - обяд и вечеря. Разни мероприятия за забавление. drunk.gif

Изображение

А за да има повечко девойки като тази - до времето на срещата където видите от по симпатичните девойки - по заведения, по спирки, на улицата и т.н. - казвайте им, че клуб Тойота търси фотомодели, които ще снима на фотосесия до последните модели на фирмата и да заповядат. Ще ги настаняваме в единични стаи. Вече ваша задачка е да си измислите предлог за пред половинката защо посред нощ изчезвате за няколко часа... biggrin.gif :thumbsup:

5. 5-ти Май.
Закуска към 10-11 часа, този път вече не в ресторанта, а на полянката. Това означава по рано да се запалят барбекютата и да се приготвят примерно в тави яйца с бекон или колбаси. Кафе - или да загреем вода там и да си правим с пакетчета 3 в 1, или преди това да пием еспресо в кафенето на комплекса.

6. Обяд и вечеря на пикника. Разни мероприятия за забавление.

Изображение

7. 6-ти Май.
Натоварваме си багажите по колите и освобождаваме стаите. Прощална закуска на полянката или с това, което е останало приготвено от предният ден, а ако не е останало нищичко - закусваме в ресторанта на комплекса. Това е за да не палим отново барбекютата, които след това трябва да се чистят, да изстиват и т.н.

8. След това или си правим малка разходка до Бачково, до манастира, обяд с прочутите бачковски джамурки, или още от Св. Кирик се разделяме и всеки си тръгва когато си поиска.
smile.gif drunk.gif :thumbsup:
Последно промяна от roumen68 на 19 Апр 2008 10:02, променено общо 4 пъти.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 06 Апр 2008 11:45

Съжалявам момчета и момичета обаче аз май няма да мога да дойда щото ще работя. В най добрия случай мога да дойда събота вечерта ,да преспа и в неделя да си хващам пътя до след обед най-късно. Ако ще етака ми пишете една 2-на стая за мен.
Изображение1G-FE

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 06 Апр 2008 15:17

Ael написа:Съжалявам момчета и момичета обаче аз май няма да мога да дойда щото ще работя. В най добрия случай мога да дойда събота вечерта ,да преспа и в неделя да си хващам пътя до след обед най-късно. Ако ще етака ми пишете една 2-на стая за мен.
Ael, по предложената от мен програма ние ще се видим чак сутринта в неделя, а ти ще искаш да си тръгваш още преди пържолите да са се доближили до скарата.
Разбира се, ако останалите искат - можем да изтеглим пристигането по-рано в събота, 3-ти и още тогава да се видим. Но повечето от нас имат дълъг път до мястото, хотела до 3-ти до обяд е зает. А аз сигурно ще пристигна най вероятно чак към полунощ. Но това не пречи повечето да се срещнат още следобяда.

Моля, кажете какво мислите по предложената от мен програма? Неща които не ви харесват, да ги променим, или други, които ви харесват - да се наблегне на тях, да ги обсъдим?
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

jane_nik27

Мнение от jane_nik27 » 06 Апр 2008 17:08

Za men 1 dvoina staia

Аватар
Ael
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 06 Апр 2008 17:44

Събота и Понеделник работя ,така че единствения ден свободен ми е Неделя. Нищо не пречи да преспя вечерта ,да се видим в Неделя и после да бягам. 1 Двойна стая за мен :)
Изображение1G-FE

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 06 Апр 2008 19:15

Ael написа:Събота и Понеделник работя ,така че единствения ден свободен ми е Неделя. Нищо не пречи да преспя вечерта ,да се видим в Неделя и после да бягам. 1 Двойна стая за мен :)
Ael, а няма ли начин да нощуваш и в неделя, а в понеделника в ранни зори да се изстреляш за работа? smile.gif
Това ще ти позволи да пиеш повече от една чаша бира, пълноценно да обядваш и вечеряш с нас. Предният път Max-2 направи точно като теб и трябваше да си тръгва привечер, защото бил поел друг ангажимент преди да дойде на пикника. Точно когато компанията се отпусна, поопозна и почна да става по весело. Попитай го как съжаляваше за това. Ето - сега си резервира стая за 2 нощувки, за да не повтори същата грешка. Макар че живее на 20 минути от там :thumbsup:

Аватар
Ael
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 06 Апр 2008 22:10

Сори няма как, бях отделил 4 дена за 19 и сега като се разтуриха нещата за 3-ти ми остава само неделята свободна...
Изображение1G-FE

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 06 Апр 2008 23:23

До хората от Пловдив:
ако някой от вас има път към Асеновград - дали ще е възможно да се качи до мястото на пикника за да огледа нещата как са там? Например масата и пейките - в какво състояния са. Една година е минала и може да има някакви си промени. Примерно на нароченото място за пикник някой да си е построил 3-етажна вила и да е оградил 10 декара двор наоколо laugh.gif

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 06 Апр 2008 23:46

roumen68 колегата ми иска да спим на палатки иначе неиска да дойде .. така че отменям резервацията за стай .. ако вали ще се оправяме както можем, сумати пари пръска държавата за обучение поне да не са на вятара happy.gif той е от Honda клуба и найстина искам да дойде щото се дразня всяка неделя ходя с него на тяхните хонда срещи ... искам да му покажа, че и ние можем ... опитах всичко и само това е варянта, а не ми се пътува сам.Така, че happy.gif някой ако желае да е с нас да си направим лагер :thumbsup:
Nihon No Kuruma

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 06 Апр 2008 23:52

Wolfcho, интересна и щура идея! rolleyes.gif
Няма значение къде ще спите, важното е че ще бъдете при нас. Не знам някой от комплекса обаче да не ви направи изречение за неправомерно разпъната палатка - не знам дали землището е тяхно или не. Но има там чешма, с водата поне ще сте ОК. На 3-ти ли ще пристигнете?

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 07 Апр 2008 00:08

Да на 3-ти и не се притеснявай добре ще сме, разликата ще е само, че сега ще е без часови laugh.gif ... незнам и за колко време ще сме и няма как да разбера могат винаги да ни извикат .. така, че по всяко време можем да кажем чао .. това да го имаш в предвид щом си организатора :thumbsup:
Nihon No Kuruma

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 07 Апр 2008 02:27

всичко предложено е много добре запланувано, обаче който иска да посети на 4ти май писта дракон (неделя), ще трябва да се откъсне от групата май smile.gif
друг от присъстващите ще иска ли да ходим на писта дракон в неделя (само тогава работи) cool.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 07 Апр 2008 06:33

newmiro написа:всичко предложено е много добре запланувано, обаче който иска да посети на 4ти май писта дракон (неделя), ще трябва да се откъсне от групата май smile.gif
друг от присъстващите ще иска ли да ходим на писта дракон в неделя (само тогава работи) cool.gif
Няма проблеми. Който иска може да отиде на тази писта още към обяд при условие, че има достатъчно други за пазаруването, както и някои горе да ни пазят мястото за пикника (ако Wolfcho е там на палатка - това отпада като задача). Да си оставят дамите за домакинските задачки на пикника и да отиват :thumbsup:
Може и след обяда, до времето за вечеря, но не ми се вярва да успеeм да започнем обяда преди 15.30 - 16.00 часа.

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 07 Апр 2008 06:47

Няма проблем, ще пазим. Аз още мисля да упорствам де, мразя палатките mad.gif
Nihon No Kuruma

Публикувай отговор