Винетки 2009 + тол такси
Винетки 2009 + тол такси
Мнение от SilverFox » 08 Фев 2008 16:12

SilverFox
Petar
SilverFox
- alex_varna
- Благодарил/а: 1 път
Мнение от alex_varna » 08 Фев 2008 18:26

TOYOTA YARIS, 2004 г. 1000 куб., vvti
PEUGEOT 407, 2006г., 2000 куб., HDI
Ex:
TOYOTA AVENSIS , 1999 г. 2000 куб. TD
alex_varna
lpcrooks
Vesko
- alex_varna
Мнение от alex_varna » 09 Фев 2008 11:15
Ex:
alex_varna
Мнение от poli » 09 Фев 2008 13:23
А който се усмели да се надигне и да протестира си прави партия-пример Сидеров/Атака-дали обаче след това се защитават интересите си с които почнал в началото или му се затваря устата по-някакав начин с влиза нето в парламента.
Абе добре че са момчетата с менте винетките...
За магистралната такса пак ще се измисли нещо,а то се измисля защото хората нямат пари,дащото пътищата са ужасни...
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
poli
Мнение от diver » 09 Фев 2008 13:36
за съжаление не сравняват и пътищата....ама па инак бат Боцко как хубаво оправи цариградско, кеф да ти стане....alex_varna написа:Да ама доколкото знам тук ще искат 10-20 ст. за километър по магистралата ..щото в Европа било тъй..а пък никой не сравнява заплатите в БГ и в Европа biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Мнение от kristian » 09 Фев 2008 17:48
Бе ако не ви харесва Бат Боцко,да ви дадем нашия бат КИРТАКdiver написа:за съжаление не сравняват и пътищата....ама па инак бат Боцко как хубаво оправи цариградско, кеф да ти стане....alex_varna написа:Да ама доколкото знам тук ще искат 10-20 ст. за километър по магистралата ..щото в Европа било тъй..а пък никой не сравнява заплатите в БГ и в Европа biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

P.S.Да не забравя да честитя на всички варненци новите УДВОЕНИ данъци!!!
kristian
Мнение от rudolf » 09 Фев 2008 18:04
отдавна откакто държавата не е майка-никой не го интересува кой колко взима в европа по ценообразуването на стоки и услуги,,,,но след като сме пазарна икономика и се стремихме към европа с цени и прочие,,никой не повдигна върпоса с 650лева което е към 330 евро в европа с коя данъчна ставка си???...защото тук си вече в най големата...тоест двойнствен стандарт.alex_varna написа:Да ама доколкото знам тук ще искат 10-20 ст. за километър по магистралата ..щото в Европа било тъй..а пък никой не сравнява заплатите в БГ и в Европа biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
за мен решението не е в хитруване и да се надяваме да минем метър с ментета,,,дори ми минава през главата че умишлено се допускат пропуски-за да не протестират хората,,а да хитруват до 2ро нареждане, ,и ниякой кръгове допълнителнод а се облагодетелстват.
за менне е ршение да се стачкува и прочие 3 години след като е дадена на концесий магистралата-защото и преди 3 години беше ясно че това ще стане по един или друг начин...
политиката на държавата когато бърка в джоба на гражданите съм забелязал че е по следния маниер,с разединителен и не-шокова терапия,която да мине незабелязано..
градски транспорт:
1. вдига се билетчето,но картите с намеление остават..
2 вдигат се картите с намеление.
3. вдига се и двете ,но има талони на преференциални цени.
4. вдигате се и талончетата...
с винетките:
1 само за товарни автомобили.
2.и за леки коли ,но цените са нормални и мотоциклетите не плащат..
3. с всяка изминала година се вдигате или годиншните или месечните,като се набляга че другото е на стари цени....
тоест рекацията на гражданите трябва да е на момента -независимо дали става въпрос за 5 или 500 лева...защото това което е 5,утре ще е 500 без реакция.
щом има концесионер той ще си взема парите от нас,по някакъв начин
1. такса за преминаване.
2. от бюджета.
3. от местни данъци и такси или повишение в винетките от което ще взима процент.
4. от неустойка по договора ако държавата развали концесията...
в зависимост от интереса и евро-законите според мен ще е от някой от по горните начини.
rudolf
Мнение от rudolf » 09 Фев 2008 18:10
в момента в софия бат бойо и главния архитект има нов регулационен план,в който 90 %от свободните места на граждани минават в зелени пояси и еко зони с ниско или никакво прао на строеж.kristian написа:Бе ако не ви харесва Бат Боцко,да ви дадем нашия бат КИРТАКdiver написа:за съжаление не сравняват и пътищата....ама па инак бат Боцко как хубаво оправи цариградско, кеф да ти стане....alex_varna написа:Да ама доколкото знам тук ще искат 10-20 ст. за километър по магистралата ..щото в Европа било тъй..а пък никой не сравнява заплатите в БГ и в Европа biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif![]()
![]()
P.S.Да не забравя да честитя на всички варненци новите УДВОЕНИ данъци!!!
всичко щеше да е супер и щяхд а повярвам че е за въздуха и благото на гражданите,ако не се знаеха вече новите тарифи за да си оправиш отново регулацията, и ако в момента пред нас на около 6 метра от балкона ми не растеше блок в общинско место....
тоест-- и пет пъти да си ги разменим-ефекта ще е същия,само дето подозирам че вашия е по гладен и без амбиций за парламент

rudolf
diver
- gringo359
- Автомобил: Corolla Sedan MT 2020
- Обратна връзка:
Мнение от gringo359 » 09 Фев 2008 21:18
А не като наште лайнари,дето само се чудят откъде да лапат комисионни.
И според мен не са виновни португалците,че ядат зелника.
И докато продължаваме да ги траем,ще си трошим колите,ще умират хора и пак ще ни скубят!Това заслужаваме!

Corolla Sedan 1.6 MT 2020
gringo359
- alex_varna
Мнение от alex_varna » 09 Фев 2008 21:42

Ex:
alex_varna
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru