TM Auto?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
sivrilov

Мнение от sivrilov » 18 Дек 2007 12:17

надрасках го,,утре ще го дам на жената да го преведе.
поради параноя от фирмен шпионаж-ще публикувам направо евентуален отговор.
видях проблем на първо четене -да открия майл за контакт, заради което може да бъда принуден да го пратя по старомодния начин...
ако някой намери майл-да дава...[/quote]

Neznam dali ne e po dobre da se oburnem kum oficialnia predstavitel za
EUROPE, tui kato i az ne namerih nishto po Japonskite saitove.
Prashtam ti link, dano pomogne: http://www.toyota-europe.com/forms/contact.aspx

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 18 Дек 2007 19:02

sivrilov написа:надрасках го,,утре ще го дам на жената да го преведе.
поради параноя от фирмен шпионаж-ще публикувам направо евентуален отговор.
видях проблем на първо четене -да открия майл за контакт, заради което може да бъда принуден да го пратя по старомодния начин...
ако някой намери майл-да дава...
Neznam dali ne e po dobre da se oburnem kum oficialnia predstavitel za
EUROPE, tui kato i az ne namerih nishto po Japonskite saitove.
Prashtam ti link, dano pomogne: http://www.toyota-europe.com/forms/contact.aspx[/quote]]

изглежда логично НО,,,проблема е в европа и под юридикциата на представителя за европа---което значи че или няма проблем,или той също не си върши работата....УВО 2008 за целата шайка гръцка паплач,,,свобода или смърт dry.gif

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 18 Дек 2007 23:09

rudolf написа:....УВО 2008 за целата шайка гръцка паплач,,,свобода или смърт dry.gif
:thumbsup:

venseremos !
Прикачени файлове
BGFLAG.gif
BGFLAG.gif (19.36 KiB) Преглеждано 3413 пъти
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

Аватар
pepa_k

Мнение от pepa_k » 19 Дек 2007 12:21

Здравейте,

аз за ТМ Ауто мнение не мога да дам понеже си купихме колата от Тиксим - Пловдив.
Вашите мнения са достатъчно пакозателни за да имам отношение към ТМ Ауто и без да съм им ползвала услугите
НО
да ви разкажа една много интересна случка.
Колата си я получихме от Тиксим Пловдив на 06.12.2007 и миналата седмица се обажда някаква мадама на мъжа ми (понеже колата е на негово име) и се представя от "Тойота" (не разбрал точно от къде) и казва че я интересува дали сме доволни от обслужването на Тиксим.
Държали всичко да е наред и проверявали отношението им към клиенти и съответно мнението на клиентите с цел да подобрят обслужването mellow.gif
Ние принципно сме много доволни от обслужването в Пловдив но ми стана странно като няма официално представителство на Тойота кой ли се е обадил - може би от ТМ Ауто. Освен да си мислят че са перфектни и проверяват останалите из България.
На някой от вас дали му са се обаждали ?
Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 19 Дек 2007 12:45

pepa_k написа:Здравейте,

аз за ТМ Ауто мнение не мога да дам понеже си купихме колата от Тиксим - Пловдив.
Вашите мнения са достатъчно пакозателни за да имам отношение към ТМ Ауто и без да съм им ползвала услугите
НО
да ви разкажа една много интересна случка.
Колата си я получихме от Тиксим Пловдив на 06.12.2007 и миналата седмица се обажда някаква мадама на мъжа ми (понеже колата е на негово име) и се представя от "Тойота" (не разбрал точно от къде) и казва че я интересува дали сме доволни от обслужването на Тиксим.
Държали всичко да е наред и проверявали отношението им към клиенти и съответно мнението на клиентите с цел да подобрят обслужването mellow.gif
Ние принципно сме много доволни от обслужването в Пловдив но ми стана странно като няма официално представителство на Тойота кой ли се е обадил - може би от ТМ Ауто. Освен да си мислят че са перфектни и проверяват останалите из България.
На някой от вас дали му са се обаждали ?
според мен се е обадил този,,,,който се рекламира като официален,,,без да има търговска мрежа по страната и използва дилъри като тиксим,,тези варненските, бургаски,,..

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 19 Дек 2007 13:06

pepa_k написа:На някой от вас дали му са се обаждали ?
на мен ми се обади една мацка три дни след като си получих колата. каза че била от представителството на Тойота и искала да знае дали съм доволна. аз обаче бях много заета, та я прекъснах и й казах да звънне малко по-късно, или друг ден. така и не се обади повече.

Аватар
pepa_k

Мнение от pepa_k » 19 Дек 2007 13:38

desSs написа:
на мен ми се обади една мацка три дни след като си получих колата. каза че била от представителството на Тойота и искала да знае дали съм доволна. аз обаче бях много заета, та я прекъснах и й казах да звънне малко по-късно, или друг ден. така и не се обади повече.
А същото е кое е това "представителство на тойота"?
Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 19 Дек 2007 13:48

pepa_k написа:
desSs написа:
не мога да се сетя, беше преди месец...може и да е споменала жената, ама аз набързо я отрязах wacko.gif
предполагам, че е от КАРКОМ, ама знам ли rolleyes.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 19 Дек 2007 15:14

desSs написа:
pepa_k написа:
desSs написа:на мен ми се обади една мацка три дни след като си получих колата. каза че била от представителството на Тойота и искала да знае дали съм доволна. аз обаче бях много заета, та я прекъснах и й казах да звънне малко по-късно, или друг ден. така и не се обади повече.
не мога да се сетя, беше преди месец...може и да е споменала жената, ама аз набързо я отрязах wacko.gif
предполагам, че е от КАРКОМ, ама знам ли rolleyes.gif
десс,,по закона за портебителя--можеш ли в някакъв срок да върнеш колата-щото не е това което си очаквал??? biggrin.gif

или сигурно затова има 30 дневен срок на доставка,,,да изтече срока в койтоимаш право да я върнеш? sleep.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 19 Дек 2007 15:25

rudolf написа:десс,,по закона за портебителя--можеш ли в някакъв срок да върнеш колата-щото не е това което си очаквал??? biggrin.gif
е нали затова има тест драйв, за да знаеш какво да очакваш biggrin.gif

Аватар
Marina

Мнение от Marina » 19 Дек 2007 15:43

pepa_k написа: На някой от вас дали му са се обаждали ?
На мен никой не ми се е обаждал :scratch:

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 19 Дек 2007 18:01

Има едни дето внасят шевни машини .......... :whistle:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 19 Дек 2007 18:08

desSs написа:
rudolf написа:десс,,по закона за портебителя--можеш ли в някакъв срок да върнеш колата-щото не е това което си очаквал??? biggrin.gif
е нали затова има тест драйв, за да знаеш какво да очакваш biggrin.gif
демек тест драйва се организира за да не можеш да върнеш стока която не те удовлетворява???

по тази логика значи ли че ако са ти дали дистанционо да пощракаш в магазина-не можеш да върнеш телевизор или каквото и да е друго ,кото можеш да пробваш намясто?? има ли изрично изключение за автомобилите или според цената на стоката???

бе десс не съм мисли,ясно че никой не го е правил,,,а и да е-не е простосмъртен,но от правна гледна точка би ли могъл купувач на автомобил да го върне под претекст че не е удовлетворен и има ли срок предвиден от закона??

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 19 Дек 2007 19:27

връщат се стоки с дефекти, дори и да нямат гаранция.
но че не отговаряли на очакванията ти...ами гледал си, избирал си, мостри има навсякъде, с брошури със спецификации...все едно да си върнеш лаптопа щото е с виста, пък ти не си очаквал, че е още по-голяма боза от уиндоус...примера може да е тъп, ама се надявам че ме разбра правилно smile.gif

plpenov

Мнение от plpenov » 19 Дек 2007 22:31

И на мен ми се обадиха, но няколко месеца по късно, представи се мадамата че е от ТМ , но нямях време да и обърна внимание, и май това си е практика с един тел.разговор да те накарат да си помислиш -"брейййй тия много заинтересовани"!?!?!? - изводите са си за всички нас!
Toyota Corolla Verso 2.2 D4D

Публикувай отговор