TM Auto?
надрасках го,,утре ще го дам на жената да го преведе.
поради параноя от фирмен шпионаж-ще публикувам направо евентуален отговор.
видях проблем на първо четене -да открия майл за контакт, заради което може да бъда принуден да го пратя по старомодния начин...
ако някой намери майл-да дава...[/quote]
Neznam dali ne e po dobre da se oburnem kum oficialnia predstavitel za
EUROPE, tui kato i az ne namerih nishto po Japonskite saitove.
Prashtam ti link, dano pomogne: http://www.toyota-europe.com/forms/contact.aspx
видях проблем на първо четене -да открия майл за контакт, заради което може да бъда принуден да го пратя по старомодния начин...
ако някой намери майл-да дава...[/quote]
Neznam dali ne e po dobre da se oburnem kum oficialnia predstavitel za
Prashtam ti link, dano pomogne: http://www.toyota-europe.com/forms/contact.aspx
Neznam dali ne e po dobre da se oburnem kum oficialnia predstavitel zasivrilov написа:надрасках го,,утре ще го дам на жената да го преведе.
ако някой намери майл-да дава...
Prashtam ti link, dano pomogne: http://www.toyota-europe.com/forms/contact.aspx[/quote]]
изглежда логично НО,,,проблема е в европа и под юридикциата на представителя за европа---което значи че или няма проблем,или той също не си върши работата....УВО 2008 за целата шайка гръцка паплач,,,свобода или смърт

Здравейте,
аз за ТМ Ауто мнение не мога да дам понеже си купихме колата от Тиксим - Пловдив.
Вашите мнения са достатъчно пакозателни за да имам отношение към ТМ Ауто и без да съм им ползвала услугите
НО
да ви разкажа една много интересна случка.
Колата си я получихме от Тиксим Пловдив на 06.12.2007 и миналата седмица се обажда някаква мадама на мъжа ми (понеже колата е на негово име) и се представя от "Тойота" (не разбрал точно от къде) и казва че я интересува дали сме доволни от обслужването на Тиксим.
Държали всичко да е наред и проверявали отношението им към клиенти и съответно мнението на клиентите с цел да подобрят обслужването
Ние принципно сме много доволни от обслужването в Пловдив но ми стана странно като няма официално представителство на Тойота кой ли се е обадил - може би от ТМ Ауто. Освен да си мислят че са перфектни и проверяват останалите из България.
На някой от вас дали му са се обаждали ?
аз за ТМ Ауто мнение не мога да дам понеже си купихме колата от Тиксим - Пловдив.
Вашите мнения са достатъчно пакозателни за да имам отношение към ТМ Ауто и без да съм им ползвала услугите
НО
Колата си я получихме от Тиксим Пловдив на 06.12.2007 и миналата седмица се обажда някаква мадама на мъжа ми (понеже колата е на негово име) и се представя от "Тойота" (не разбрал точно от къде) и казва че я интересува дали сме доволни от обслужването на Тиксим.
Държали всичко да е наред и проверявали отношението им към клиенти и съответно мнението на клиентите с цел да подобрят обслужването

Ние принципно сме много доволни от обслужването в Пловдив но ми стана странно като няма официално представителство на Тойота кой ли се е обадил - може би от ТМ Ауто. Освен да си мислят че са перфектни и проверяват останалите из България.
Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT
според мен се е обадил този,,,,който се рекламира като официален,,,без да има търговска мрежа по страната и използва дилъри като тиксим,,тези варненските, бургаски,,..pepa_k написа:Здравейте,
НО
Държали всичко да е наред и проверявали отношението им към клиенти и съответно мнението на клиентите с цел да подобрят обслужването![]()
на мен ми се обади една мацка три дни след като си получих колата. каза че била от представителството на Тойота и искала да знае дали съм доволна. аз обаче бях много заета, та я прекъснах и й казах да звънне малко по-късно, или друг ден. така и не се обади повече.pepa_k написа:На някой от вас дали му са се обаждали ?
А същото е кое е това "представителство на тойота"?desSs написа:на мен ми се обади една мацка три дни след като си получих колата. каза че била от представителството на Тойота и искала да знае дали съм доволна. аз обаче бях много заета, та я прекъснах и й казах да звънне малко по-късно, или друг ден. така и не се обади повече.pepa_k написа:На някой от вас дали му са се обаждали ?
Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT
не мога да се сетя, беше преди месец...може и да е споменала жената, ама аз набързо я отрязахpepa_k написа:А същото е кое е това "представителство на тойота"?desSs написа:на мен ми се обади една мацка три дни след като си получих колата. каза че била от представителството на Тойота и искала да знае дали съм доволна. аз обаче бях много заета, та я прекъснах и й казах да звънне малко по-късно, или друг ден. така и не се обади повече.pepa_k написа:На някой от вас дали му са се обаждали ?

предполагам, че е от КАРКОМ, ама знам ли

десс,,по закона за портебителя--можеш ли в някакъв срок да върнеш колата-щото не е това което си очаквал??? biggrin.gifdesSs написа:не мога да се сетя, беше преди месец...може и да е споменала жената, ама аз набързо я отрязахpepa_k написа:А същото е кое е това "представителство на тойота"?desSs написа:на мен ми се обади една мацка три дни след като си получих колата. каза че била от представителството на Тойота и искала да знае дали съм доволна. аз обаче бях много заета, та я прекъснах и й казах да звънне малко по-късно, или друг ден. така и не се обади повече.![]()
предполагам, че е от КАРКОМ, ама знам ли
или сигурно затова има 30 дневен срок на доставка,,,да изтече срока в койтоимаш право да я върнеш?

демек тест драйва се организира за да не можеш да върнеш стока която не те удовлетворява???desSs написа:е нали затова има тест драйв, за да знаеш какво да очакваш biggrin.gifrudolf написа:десс,,по закона за портебителя--можеш ли в някакъв срок да върнеш колата-щото не е това което си очаквал??? biggrin.gif
по тази логика значи ли че ако са ти дали дистанционо да пощракаш в магазина-не можеш да върнеш телевизор или каквото и да е друго ,кото можеш да пробваш намясто?? има ли изрично изключение за автомобилите или според цената на стоката???
бе десс не съм мисли,ясно че никой не го е правил,,,а и да е-не е простосмъртен,но от правна гледна точка би ли могъл купувач на автомобил да го върне под претекст че не е удовлетворен и има ли срок предвиден от закона??
връщат се стоки с дефекти, дори и да нямат гаранция.
но че не отговаряли на очакванията ти...ами гледал си, избирал си, мостри има навсякъде, с брошури със спецификации...все едно да си върнеш лаптопа щото е с виста, пък ти не си очаквал, че е още по-голяма боза от уиндоус...примера може да е тъп, ама се надявам че ме разбра правилно
но че не отговаряли на очакванията ти...ами гледал си, избирал си, мостри има навсякъде, с брошури със спецификации...все едно да си върнеш лаптопа щото е с виста, пък ти не си очаквал, че е още по-голяма боза от уиндоус...примера може да е тъп, ама се надявам че ме разбра правилно

И на мен ми се обадиха, но няколко месеца по късно, представи се мадамата че е от ТМ , но нямях време да и обърна внимание, и май това си е практика с един тел.разговор да те накарат да си помислиш -"брейййй тия много заинтересовани"!?!?!? - изводите са си за всички нас!
Toyota Corolla Verso 2.2 D4D