TM Auto?
Мнение от sivrilov » 18 Дек 2007 12:17
поради параноя от фирмен шпионаж-ще публикувам направо евентуален отговор.
видях проблем на първо четене -да открия майл за контакт, заради което може да бъда принуден да го пратя по старомодния начин...
ако някой намери майл-да дава...[/quote]
Neznam dali ne e po dobre da se oburnem kum oficialnia predstavitel za
EUROPE, tui kato i az ne namerih nishto po Japonskite saitove.
Prashtam ti link, dano pomogne: http://www.toyota-europe.com/forms/contact.aspx
sivrilov
Мнение от rudolf » 18 Дек 2007 19:02
Neznam dali ne e po dobre da se oburnem kum oficialnia predstavitel zasivrilov написа:надрасках го,,утре ще го дам на жената да го преведе.
поради параноя от фирмен шпионаж-ще публикувам направо евентуален отговор.
видях проблем на първо четене -да открия майл за контакт, заради което може да бъда принуден да го пратя по старомодния начин...
ако някой намери майл-да дава...
EUROPE, tui kato i az ne namerih nishto po Japonskite saitove.
Prashtam ti link, dano pomogne: http://www.toyota-europe.com/forms/contact.aspx[/quote]]
изглежда логично НО,,,проблема е в европа и под юридикциата на представителя за европа---което значи че или няма проблем,или той също не си върши работата....УВО 2008 за целата шайка гръцка паплач,,,свобода или смърт

rudolf
jim_beam
Мнение от pepa_k » 19 Дек 2007 12:21
аз за ТМ Ауто мнение не мога да дам понеже си купихме колата от Тиксим - Пловдив.
Вашите мнения са достатъчно пакозателни за да имам отношение към ТМ Ауто и без да съм им ползвала услугите
НО
да ви разкажа една много интересна случка.
Колата си я получихме от Тиксим Пловдив на 06.12.2007 и миналата седмица се обажда някаква мадама на мъжа ми (понеже колата е на негово име) и се представя от "Тойота" (не разбрал точно от къде) и казва че я интересува дали сме доволни от обслужването на Тиксим.
Държали всичко да е наред и проверявали отношението им към клиенти и съответно мнението на клиентите с цел да подобрят обслужването

Ние принципно сме много доволни от обслужването в Пловдив но ми стана странно като няма официално представителство на Тойота кой ли се е обадил - може би от ТМ Ауто. Освен да си мислят че са перфектни и проверяват останалите из България.
На някой от вас дали му са се обаждали ?
pepa_k
Мнение от rudolf » 19 Дек 2007 12:45
според мен се е обадил този,,,,който се рекламира като официален,,,без да има търговска мрежа по страната и използва дилъри като тиксим,,тези варненските, бургаски,,..pepa_k написа:Здравейте,
аз за ТМ Ауто мнение не мога да дам понеже си купихме колата от Тиксим - Пловдив.
Вашите мнения са достатъчно пакозателни за да имам отношение към ТМ Ауто и без да съм им ползвала услугите
НО
да ви разкажа една много интересна случка.
Колата си я получихме от Тиксим Пловдив на 06.12.2007 и миналата седмица се обажда някаква мадама на мъжа ми (понеже колата е на негово име) и се представя от "Тойота" (не разбрал точно от къде) и казва че я интересува дали сме доволни от обслужването на Тиксим.
Държали всичко да е наред и проверявали отношението им към клиенти и съответно мнението на клиентите с цел да подобрят обслужването![]()
Ние принципно сме много доволни от обслужването в Пловдив но ми стана странно като няма официално представителство на Тойота кой ли се е обадил - може би от ТМ Ауто. Освен да си мислят че са перфектни и проверяват останалите из България.
На някой от вас дали му са се обаждали ?
rudolf
Мнение от desSs » 19 Дек 2007 13:06
на мен ми се обади една мацка три дни след като си получих колата. каза че била от представителството на Тойота и искала да знае дали съм доволна. аз обаче бях много заета, та я прекъснах и й казах да звънне малко по-късно, или друг ден. така и не се обади повече.pepa_k написа:На някой от вас дали му са се обаждали ?
desSs
Мнение от pepa_k » 19 Дек 2007 13:38
А същото е кое е това "представителство на тойота"?desSs написа:на мен ми се обади една мацка три дни след като си получих колата. каза че била от представителството на Тойота и искала да знае дали съм доволна. аз обаче бях много заета, та я прекъснах и й казах да звънне малко по-късно, или друг ден. така и не се обади повече.pepa_k написа:На някой от вас дали му са се обаждали ?
pepa_k
Мнение от desSs » 19 Дек 2007 13:48
не мога да се сетя, беше преди месец...може и да е споменала жената, ама аз набързо я отрязахpepa_k написа:А същото е кое е това "представителство на тойота"?desSs написа:на мен ми се обади една мацка три дни след като си получих колата. каза че била от представителството на Тойота и искала да знае дали съм доволна. аз обаче бях много заета, та я прекъснах и й казах да звънне малко по-късно, или друг ден. така и не се обади повече.pepa_k написа:На някой от вас дали му са се обаждали ?

предполагам, че е от КАРКОМ, ама знам ли

desSs
Мнение от rudolf » 19 Дек 2007 15:14
десс,,по закона за портебителя--можеш ли в някакъв срок да върнеш колата-щото не е това което си очаквал??? biggrin.gifdesSs написа:не мога да се сетя, беше преди месец...може и да е споменала жената, ама аз набързо я отрязахpepa_k написа:А същото е кое е това "представителство на тойота"?desSs написа:на мен ми се обади една мацка три дни след като си получих колата. каза че била от представителството на Тойота и искала да знае дали съм доволна. аз обаче бях много заета, та я прекъснах и й казах да звънне малко по-късно, или друг ден. така и не се обади повече.![]()
предполагам, че е от КАРКОМ, ама знам ли
или сигурно затова има 30 дневен срок на доставка,,,да изтече срока в койтоимаш право да я върнеш?

rudolf
desSs
Marina
Bass_Man
Мнение от rudolf » 19 Дек 2007 18:08
демек тест драйва се организира за да не можеш да върнеш стока която не те удовлетворява???desSs написа:е нали затова има тест драйв, за да знаеш какво да очакваш biggrin.gifrudolf написа:десс,,по закона за портебителя--можеш ли в някакъв срок да върнеш колата-щото не е това което си очаквал??? biggrin.gif
по тази логика значи ли че ако са ти дали дистанционо да пощракаш в магазина-не можеш да върнеш телевизор или каквото и да е друго ,кото можеш да пробваш намясто?? има ли изрично изключение за автомобилите или според цената на стоката???
бе десс не съм мисли,ясно че никой не го е правил,,,а и да е-не е простосмъртен,но от правна гледна точка би ли могъл купувач на автомобил да го върне под претекст че не е удовлетворен и има ли срок предвиден от закона??
rudolf
Мнение от desSs » 19 Дек 2007 19:27
но че не отговаряли на очакванията ти...ами гледал си, избирал си, мостри има навсякъде, с брошури със спецификации...все едно да си върнеш лаптопа щото е с виста, пък ти не си очаквал, че е още по-голяма боза от уиндоус...примера може да е тъп, ама се надявам че ме разбра правилно

desSs
Мнение от plpenov » 19 Дек 2007 22:31
plpenov
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru