diver написа:Първото ми БМВ беше корекомско от времето когато се правеха коли...Готина сравнително здрава колица, но общо взето тук свършват добрите неща...Кат вървене БМВ върви само в главите на собствениците, кат разход е излишно изобщо да го коментираме. Не знам да съм имал друга кола с която зимата да са ме бутали колкото с тва БМВ..като здравина вярвай ми , доста повечко усилия положих да убия един мерцедес и едно субару та и там БМВ-то не блести особенно. Приятна возия, но в завой е далеч от представата ми за стабилно седяща кола. Таз беше 525. После убих двигателя и на едно 528, та не ми разправяй колко са вълшебни леле па последните им образци....
Това са лични впечатления а не - на братовчед ми вуйчо му на един съсед каза....
Никой не ти говори за на вуйчото на братовчеда на еди-кой-си... Еми не знам ти на какво си попадал, но чичо ми е карал 318i (E36), 325i (E36), 530i (E39), 320d (E90), 325Ci (E46), 645Ci, Mini Cooper S... И да ти кажа с толкова много BMW-та не се е оплаквал от нищо. За сметка на това не беше особено доволен от един XJR и АДСКИ недоволен от едно CLK500... Отделно е имал и доста други коли, но никога не е бил толкова очарован от която и да било от тях... Сам виждаш, имал е както нови модели, така и по-стари. От всичките е бил доволен

Но все 1. Има коли и коли. Аз лично не бих си купил BMW, не заради друго, ами заради поддръжката, която е леко казано БЕЗУМНО скъпа...
П.П. Сори за офф-а, но тази тема е актуална за момента та да попитам - има ли разни форум срещи и ако има откъде мога да разбера за тях?