Викаш иначе беше пълно с Ферарита, Поршета, Бентлита, и Мазератита. biggrin.gifSFINKS написа:Вчера на магистрла Тракия имаше толкова много автомобили колкото не съм виждал това лято , от Бургас до София беше като Цариградско шосе в час пик , и нито един Приус , поне един да имаше ей така за цвят ... Много са изгодни и модерни , няма що , особенно икономични са като не се движат ... Автомобил за бакшиши , пенсионери и третият тип те си знаят какви са..
Казвайте, ако Приус-а е в този клас на тази цена да взимам и аз един - два.BOz написа: Викаш иначе беше пълно с Ферарита, Поршета, Бентлита, и Мазератита. biggrin.gif
Според статистиката - мааалко по-вероятно е да срещнеш ремарке отколкото ТойотаКато добавим още около 280 000 коли Audi и BMW, се вижда, че германската автомобилна индустрия е представена у нас с около 1,7 млн. автомобила. За сравнение – трите френски гиганта Renault, Peugeot и Citroen, имат общо малко над 500 000 превозни средства у нас, а петте японски Toyota, Nissan, Honda, Mitsubishi и Mazda - около 300 000
Точно за това го питах да си даде статистиката.slowtraveler написа:http://www.moreto.net/novini.php?n=262799
Нормално е да се срещат повече немски автомобили в България... Това, че Тойота се продава добре на азиатския пазар, не означава, че това е факт и за България...Според статистиката - мааалко по-вероятно е да срещнеш ремарке отколкото ТойотаКато добавим още около 280 000 коли Audi и BMW, се вижда, че германската автомобилна индустрия е представена у нас с около 1,7 млн. автомобила. За сравнение – трите френски гиганта Renault, Peugeot и Citroen, имат общо малко над 500 000 превозни средства у нас, а петте японски Toyota, Nissan, Honda, Mitsubishi и Mazda - около 300 000
Явно и ти си заблуден.SFINKS написа:Тойотки имаше на магистралата , не съм ги броил точно колко са . Факт е обаче че нямаше нито един Приус
Защо го пиша това , не защото смятам че Приуса е смешка ( тази ми позиция отдвна е ясна на всички и все още не се е променила ) , а защото явно и 99.99 % процента от водачите на автомобили в България смятат така...
Сега ще има коментари че 99,99 % от Българите бил заблудени и ала бала , да ама не са заблудени ...
За други държави континенти и планети ,поради около 1000 фактора като държавни преференции , субсидии , данъчни облекчения и такси , липса на конкуретни дизелови автомобили и тн и тн и тн , Приуса може и да е изгоден но в България не е .
П.С. Имаше 3 поршета и едно бентли
Всичките ми приятели знаят много добре какво е Приус поради простат причина че почти всички са в автомобилният бизнес ( бизнеса с чисто нови автомобили ) .Почти всички са го карали по разни тест драйфове и презентации и в България и навън..BOz написа:Явно и ти си заблуден.SFINKS написа:Тойотки имаше на магистралата , не съм ги броил точно колко са . Факт е обаче че нямаше нито един Приус
Защо го пиша това , не защото смятам че Приуса е смешка ( тази ми позиция отдвна е ясна на всички и все още не се е променила ) , а защото явно и 99.99 % процента от водачите на автомобили в България смятат така...
Сега ще има коментари че 99,99 % от Българите бил заблудени и ала бала , да ама не са заблудени ...
За други държави континенти и планети ,поради около 1000 фактора като държавни преференции , субсидии , данъчни облекчения и такси , липса на конкуретни дизелови автомобили и тн и тн и тн , Приуса може и да е изгоден но в България не е .
Аз пък казвам, че 99% от шофьорите в България дори не знаят какво е това Приус и има ли почва у нас.
Направи си един експеримент - попитай няколко твои приятели какво е Приус и как върви.
Първия въпрос, който ще получиш - колко километра минаваш на ток. Ама този въпрос излиза от 20 човека - един. И той дори не знае нищо за тази кола и въобще за хибридите.
Дори не са се замисляли за хибрид, защото не знаят за съществуването му.
А е и много по-логично за 15к лева да си вземеш БМВ, или Мерцедес или ФВ ако щеш, но не и Тойота. Статистиката го показва. Ти си тръгнал пък да говориш за хибридите чак.![]()
Та как да мислиш за нещо, като въобще не знаеш нищо за това нещо, може ли да ми обясниш?
Ето, точно ти сам си казваш, че приятелите ти не са представителна извадка. Аз имам в този случай по-добра извадка на различна група от хора. И какво правим?SFINKS написа:Всичките ми приятели знаят много добре какво е Приус поради простат причина че почти всички са в автомобилният бизнес ( бизнеса с чисто нови автомобили ) .Почти всички са го карали по разни тест драйфове и презентации и в България и навън..BOz написа:Явно и ти си заблуден.SFINKS написа:Тойотки имаше на магистралата , не съм ги броил точно колко са . Факт е обаче че нямаше нито един Приус
Аз пък казвам, че 99% от шофьорите в България дори не знаят какво е това Приус и има ли почва у нас.
Направи си един експеримент - попитай няколко твои приятели какво е Приус и как върви.
Първия въпрос, който ще получиш - колко километра минаваш на ток. Ама този въпрос излиза от 20 човека - един. И той дори не знае нищо за тази кола и въобще за хибридите.
Дори не са се замисляли за хибрид, защото не знаят за съществуването му.
А е и много по-логично за 15к лева да си вземеш БМВ, или Мерцедес или ФВ ако щеш, но не и Тойота. Статистиката го показва. Ти си тръгнал пък да говориш за хибридите чак.![]()
Та как да мислиш за нещо, като въобще не знаеш нищо за това нещо, може ли да ми обясниш?
Защо си мислиш че щом ти вчера си открил Пиус който в различните му поколения съществува вече от незнам си колко години и останалият свят е на твоето ниво и на нивото на твоите приятели които не знаят нищо по въпроса ??
Аз съм сигурно от първите хора в България които са се качвали в Приус и имах огромното желание да се оборудвам с това революционно чудо ама то се оказа едно революционно голямо нищо..По трудният начин и от собствен опит си напът да го разбереш и ти .
Защо преценяваш останалите хора от твоята гледна точка и познания, или си мислиш че си нещо повече от останлите ?? Обикновенно това е голяма грешка , от мен да знаеш.Българина изобщо не е толкова прост и неинформиран колкото ти си мислиш .
Без лоши чувства .
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта