Мнение от slowtraveler » 31 Авг 2014 07:29
slowtraveler
Мнение от SFINKS » 01 Сеп 2014 10:07
SFINKS
Мнение от BOz » 01 Сеп 2014 18:35
Викаш иначе беше пълно с Ферарита, Поршета, Бентлита, и Мазератита. biggrin.gifSFINKS написа:Вчера на магистрла Тракия имаше толкова много автомобили колкото не съм виждал това лято , от Бургас до София беше като Цариградско шосе в час пик , и нито един Приус , поне един да имаше ей така за цвят ... Много са изгодни и модерни , няма що , особенно икономични са като не се движат ... Автомобил за бакшиши , пенсионери и третият тип те си знаят какви са..
BOz
Мнение от Kiki » 01 Сеп 2014 19:02
Казвайте, ако Приус-а е в този клас на тази цена да взимам и аз един - два.BOz написа: Викаш иначе беше пълно с Ферарита, Поршета, Бентлита, и Мазератита. biggrin.gif
Kiki
Мнение от slowtraveler » 01 Сеп 2014 19:45
Според статистиката - мааалко по-вероятно е да срещнеш ремарке отколкото ТойотаКато добавим още около 280 000 коли Audi и BMW, се вижда, че германската автомобилна индустрия е представена у нас с около 1,7 млн. автомобила. За сравнение – трите френски гиганта Renault, Peugeot и Citroen, имат общо малко над 500 000 превозни средства у нас, а петте японски Toyota, Nissan, Honda, Mitsubishi и Mazda - около 300 000
slowtraveler
Мнение от dracunculus » 01 Сеп 2014 19:52
dracunculus
Мнение от BOz » 02 Сеп 2014 12:02
Точно за това го питах да си даде статистиката.slowtraveler написа:http://www.moreto.net/novini.php?n=262799
Нормално е да се срещат повече немски автомобили в България... Това, че Тойота се продава добре на азиатския пазар, не означава, че това е факт и за България...Според статистиката - мааалко по-вероятно е да срещнеш ремарке отколкото ТойотаКато добавим още около 280 000 коли Audi и BMW, се вижда, че германската автомобилна индустрия е представена у нас с около 1,7 млн. автомобила. За сравнение – трите френски гиганта Renault, Peugeot и Citroen, имат общо малко над 500 000 превозни средства у нас, а петте японски Toyota, Nissan, Honda, Mitsubishi и Mazda - около 300 000
BOz
Мнение от SFINKS » 02 Сеп 2014 13:29
SFINKS
Мнение от BOz » 02 Сеп 2014 17:27
Явно и ти си заблуден.SFINKS написа:Тойотки имаше на магистралата , не съм ги броил точно колко са . Факт е обаче че нямаше нито един Приус
Защо го пиша това , не защото смятам че Приуса е смешка ( тази ми позиция отдвна е ясна на всички и все още не се е променила ) , а защото явно и 99.99 % процента от водачите на автомобили в България смятат така...
Сега ще има коментари че 99,99 % от Българите бил заблудени и ала бала , да ама не са заблудени ...
За други държави континенти и планети ,поради около 1000 фактора като държавни преференции , субсидии , данъчни облекчения и такси , липса на конкуретни дизелови автомобили и тн и тн и тн , Приуса може и да е изгоден но в България не е .
П.С. Имаше 3 поршета и едно бентли
BOz
Мнение от nowyaris » 02 Сеп 2014 17:50
nowyaris
Мнение от SFINKS » 02 Сеп 2014 18:08
Всичките ми приятели знаят много добре какво е Приус поради простат причина че почти всички са в автомобилният бизнес ( бизнеса с чисто нови автомобили ) .Почти всички са го карали по разни тест драйфове и презентации и в България и навън..BOz написа:Явно и ти си заблуден.SFINKS написа:Тойотки имаше на магистралата , не съм ги броил точно колко са . Факт е обаче че нямаше нито един Приус
Защо го пиша това , не защото смятам че Приуса е смешка ( тази ми позиция отдвна е ясна на всички и все още не се е променила ) , а защото явно и 99.99 % процента от водачите на автомобили в България смятат така...
Сега ще има коментари че 99,99 % от Българите бил заблудени и ала бала , да ама не са заблудени ...
За други държави континенти и планети ,поради около 1000 фактора като държавни преференции , субсидии , данъчни облекчения и такси , липса на конкуретни дизелови автомобили и тн и тн и тн , Приуса може и да е изгоден но в България не е .
Аз пък казвам, че 99% от шофьорите в България дори не знаят какво е това Приус и има ли почва у нас.
Направи си един експеримент - попитай няколко твои приятели какво е Приус и как върви.
Първия въпрос, който ще получиш - колко километра минаваш на ток. Ама този въпрос излиза от 20 човека - един. И той дори не знае нищо за тази кола и въобще за хибридите.
Дори не са се замисляли за хибрид, защото не знаят за съществуването му.
А е и много по-логично за 15к лева да си вземеш БМВ, или Мерцедес или ФВ ако щеш, но не и Тойота. Статистиката го показва. Ти си тръгнал пък да говориш за хибридите чак.![]()
Та как да мислиш за нещо, като въобще не знаеш нищо за това нещо, може ли да ми обясниш?
SFINKS
Мнение от Hursa » 02 Сеп 2014 20:25
Hursa
Airfan
Мнение от BOz » 03 Сеп 2014 01:04
Ето, точно ти сам си казваш, че приятелите ти не са представителна извадка. Аз имам в този случай по-добра извадка на различна група от хора. И какво правим?SFINKS написа:Всичките ми приятели знаят много добре какво е Приус поради простат причина че почти всички са в автомобилният бизнес ( бизнеса с чисто нови автомобили ) .Почти всички са го карали по разни тест драйфове и презентации и в България и навън..BOz написа:Явно и ти си заблуден.SFINKS написа:Тойотки имаше на магистралата , не съм ги броил точно колко са . Факт е обаче че нямаше нито един Приус
Аз пък казвам, че 99% от шофьорите в България дори не знаят какво е това Приус и има ли почва у нас.
Направи си един експеримент - попитай няколко твои приятели какво е Приус и как върви.
Първия въпрос, който ще получиш - колко километра минаваш на ток. Ама този въпрос излиза от 20 човека - един. И той дори не знае нищо за тази кола и въобще за хибридите.
Дори не са се замисляли за хибрид, защото не знаят за съществуването му.
А е и много по-логично за 15к лева да си вземеш БМВ, или Мерцедес или ФВ ако щеш, но не и Тойота. Статистиката го показва. Ти си тръгнал пък да говориш за хибридите чак.![]()
Та как да мислиш за нещо, като въобще не знаеш нищо за това нещо, може ли да ми обясниш?
Защо си мислиш че щом ти вчера си открил Пиус който в различните му поколения съществува вече от незнам си колко години и останалият свят е на твоето ниво и на нивото на твоите приятели които не знаят нищо по въпроса ??
Аз съм сигурно от първите хора в България които са се качвали в Приус и имах огромното желание да се оборудвам с това революционно чудо ама то се оказа едно революционно голямо нищо..По трудният начин и от собствен опит си напът да го разбереш и ти .
Защо преценяваш останалите хора от твоята гледна точка и познания, или си мислиш че си нещо повече от останлите ?? Обикновенно това е голяма грешка , от мен да знаеш.Българина изобщо не е толкова прост и неинформиран колкото ти си мислиш .
Без лоши чувства .
BOz
Мнение от SFINKS » 03 Сеп 2014 10:45
SFINKS
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта