Точно такива гледам. След като днес видях още 2 ходещи гробници се убеждавам за пореден път , че това което хората пишат в обявите рядко има нещо общо с истината.kalkam написа:Много от нас сме били в твоето положение. Ще ти дам един акъл, пък ти ако искаш го приеми. Най-добрият вариант е да вземеш кола от някой, когото познаваш или човек от форума, но гледана и с история. Ще си спестиш на първо време поне 1000 лв. От гореспоменатите варианти, аз не бих взел Мерцедеса и Фолксвагена. Освен Тойота погледни и второто поколение на Фокуса – евтин и здрав.
Ходих и в ТМ Ауто преди малко, освен въпросната Корола, която не ми харесва, другите предлагани не мога да си ги позволя на този етап.
Следващите ми 2 хода са - 1 добър приятел, който има Пасат дизел, 2003та, 6 ръчни скорости, на 280к реални километра, и той го поддържа по книжката - според упътването.... иска му пари малко над бюджета ми, но пък е кола тип - плащаш и сядаш да караш, сменини консумативи + нови гуми..
Другия вариант е добър приятел, на който баща му внася коли , той ми предложи Ауди А6, ръчни скорости, дизел, утре ще го гледам и ако не ми хареса, ще видим какво друго може да предложи.
Това е за сега, търсенето продължава...