Good Year - Hydragrip летни и Ultragrip 7+ зимни.BAHKATA написа:Добре, а каква марка нови гуми си купуваш (зимни и летни)?
Стават ли или не?

Good Year - Hydragrip летни и Ultragrip 7+ зимни.BAHKATA написа:Добре, а каква марка нови гуми си купуваш (зимни и летни)?
Хм.. ами карал съм Гудиър Ултрагрип 7+ правени в Словения (такива се продават в България), закупени чисто нови и мога да ти кажа че НЕ стават, както не стават и други реномирани марки, правени за "Източна Европа".zi_zi_top написа:Good Year - Hydragrip летни и Ultragrip 7+ зимни.BAHKATA написа:Добре, а каква марка нови гуми си купуваш (зимни и летни)?
Стават ли или не?
Първо,моята Карина замина тотал,но тогава беше със зимни гуми на 31 август!!!Темата не е "Карате ли със зимни гуми лятно време и обратното.rudolf написа:ако не можеш да си купуваш нови гуми всяка година--то значи с твоя пробек си купуваш по 2-3 пъти в годината стари гуми за по 150 лева с рисковете им? чие не купуваме нови за да купуваме всяка година,,,а именно за да не купуваме ...miLen4o написа:Определено не се смятам за глупав като карам с гуми втора ръка.zi_zi_top написа:Глупав < по-глупав < най-глупав < тъпанар < "използващ стари гуми"! laugh.gif
Тук е строго индивидуално.Зависи кои колко кара?
А и гуми на по 5-6000 км. вместо за 480 лв. да ги вземеш за 150лв. си е що годе добре.А го има и другия момент ,че не всеки може да си купува нови гуми всяка година.
милене мисля че темата е подходяща да разкажеш какво се случи с твоята карина и как замина на тотал???
имам предложение,,модераторите да не трием обява за гуми-2ра употреба до 3 години,всичко друго,и който не пише дот--под ножа???...така кажете. няма нужда от цял раздел за 5 обяви годишно biggrin.gif
мисля че вече говорим за белите лястовици,в предвид че в бг повечето нови гуми които се продават са на 2 години:)
да може да направим още една анкета специално за любителите на компромиса с гуми" защо колата ми замина на тотал", и ще включим и твойта комбинация...miLen4o написа:Първо,моята Карина замина тотал,но тогава беше със зимни гуми на 31 август!!!Темата не е "Карате ли със зимни гуми лятно време и обратното.
да именно затова попълваш декларация че си носиш сам последствията, караш сам,без да се допускат гонки между два и повече учасника и отстрани чака линейка...на състезанията които допускат гонки и отговорност към 3ти лица-има повече исисквания и гхомологаций...miLen4o написа:Чек ,че сега се сетих да те питам тебе ...
Не е ли по сигурно да караш с чисто нови сликове на пистата ,а не с втора употреба от ebay????
Както казва колегата нищо против чисто новите гуми - който може да си ги позволи - ок (само не Federal, Tigar, Nankang и т.н. - за тях много против). Също така съм против и старите гуми (повече от 3 години и по- малко от 6 мм), но съм за читави гуми втора употреба.miLen4o написа:В USA не ме греее къв е закона щото не съм там.
В България ,където се намираме аз и ти в закона има споменато за грайфера(мм) ,а не за ДОТ.
Аз с гуми на 5-6 години не съм карал.Само веднъж карах с една задна Мишлен на 9 години,ама нямаше проблем.
Не казвам ,че съм против новите гуми,просто си изказах мнението,нали за това е форума.
За сликовете горе долу знае,чул си тук там нещо.
прав си,така е.,,предполагам и които е добър шофиор--няма проблеми.miLen4o написа:В USA не ме греее къв е закона щото не съм там.
В България ,където се намираме аз и ти в закона има споменато за грайфера(мм) ,а не за ДОТ.
Аз с гуми на 5-6 години не съм карал.Само веднъж карах с една задна Мишлен на 9 години,ама нямаше проблем.
Не казвам ,че съм против новите гуми,просто си изказах мнението,нали за това е форума.
Ок стиснахме си ръцете виртуално biggrin.gifrudolf написа:прав си,така е.,,предполагам и които е добър шофиор--няма проблеми.miLen4o написа:В USA не ме греее къв е закона щото не съм там.
Тук не мога да те оборя.Просто цялата работа е ,че ако се направи един раздел може да се направи 2-ри за нещо и да се поразрасне форума...лично мое мнение.rudolf написа:милене дай ми линк с 3 такива обяви,,,,заради които искате и раздел??miLen4o написа:Иначе съм за да се оставят обяви за гума на не повече от 3-години и ако нямат ДОТ напрао да се трие без предупреждение!
имам предложение,,модераторите да не трием обява за гуми-2ра употреба до 3 години,всичко друго,и който не пише дот--под ножа???...така кажете.
+1rudolf написа:имам предложение,модераторите да не трием обява за гуми-2ра употреба до 3 години,всичко друго,и който не пише ДОТ - под ножа
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Google [Bot] и 6 госта