колеги, какъв съединител да си взема? (корола Е11, 02г.)
Мнение от newmiro » 02 Фев 2010 12:08

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
Мнение от newmiro » 11 Фев 2010 14:43

и още един въпрос: казаха ми че при смяна на съединител може да им разлика в твърдостта на педала на газта, вярно ли е и дали ще е различно при двете марки, Exedy и Valeo?

Благодаря предварително!

П.С> вече почва да откача още при 2500об./мин. дори не при много газ

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
-
- Обратна връзка:
Мнение от DMDimitrov » 11 Фев 2010 16:49
Lexus RX400h, 2008г
DMDimitrov
Мнение от newmiro » 11 Фев 2010 18:40

newmiro
Me4oKyX
Мнение от newmiro » 12 Фев 2010 09:41
като валео го намерих и за 200.
и двете оферти са от колеги от форума:)

newmiro
Мнение от newmiro » 22 Фев 2010 20:12
колегата предлага разнообразие от части на добри цени, възползвайте се

П.С> казаха ми че по стария съединител няма някакви сериозни следи от износване, но засега е налице по-добрия вървеж. утре ще я пробвам в по-високите обороти, но от сега си мисля че проблемът (трябва да) е решен:)

newmiro
Мнение от desotodorov » 24 Фев 2010 17:17
Ами я вземи прати на лично, координати на колегите с които си имал контакти и са ти помогнали с частите, че и на мен ще ми се наложи един ден...не след дълго предполагам

desotodorov
Мнение от newmiro » 27 Фев 2010 17:18
преди съединителя отлепяше горе, в почти крайно положение. сега отлепя ниско долу, трябва винаги да е натиснат докрай съединителя и няма много свободен ход за смяна на скорост както преди.
П.С>писах ти л.с.

newmiro
Мнение от juvefen » 02 Мар 2010 21:14
Аз сам нов тук и сравнително от скоро имам Тойота Корола D4D 116 к.с.
Мисля че съединителя ми е заминал, при рязко натискане на газта двигателя се изфорсира и след това оборотите падът, също така се усештат и леки вибрации в педала. Ходих на няколко сервиза и ценат за съединител която ми казаха се върти около 1500 - 2000 лв. с маховика. Аз обаче незнам дали тя е с дъмферен маховик и дали е отишъл, а единственият начин да се разбере е да се отвори. Колата е произведена 07.2003 г. Ако някои може да ми помогне да резбера "къде е истината" ще бъда много благодарен.
juvefen
Мнение от newmiro » 03 Мар 2010 08:54

newmiro
Мнение от desotodorov » 04 Мар 2010 09:34
desotodorov
Мнение от juvefen » 07 Мар 2010 00:48
juvefen
Обратно към “Общи технически въпроси”
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru