Абсолютно съм съгласен с теб El - RB Rally е най-реалистичната игра в жанраEl Camino написа:...Kato sywet za igra za PC obache - zabrawi za Collin McRae. Do skoro i az si misleh, che ima neshto realno w neq, no istinata e che ti syzdawa mnogo greshni nawici i ako i da ima dobra grafika se stepenuwa w klas arcade.
Nai - dobrata simulaciq za PC e Richard Burns Rally. Igraqt q dwama moi poznati rally systezateli i komentara e sledniq "mojesh da karash 8 chasa igrata, sled towa ti trqbwa 1 chas w kolata i wse edno cql den si karal na pista". Trudna e, no si struwa da se nauchish tam...
El Camino написа:Отплеснахме се малко в Оффтипик с тия игри. По - горе бях писал за филмчето дето някакви араби въртят някаква колица ежедневна, при това пълна с народ. Еми случайно KAMIKADZEто е пуснал една тема с тези филмчета в БМВ форума - ето и линка:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
Интересното е, че колата която коментирахме тогава се оказа тойота camry. Черната лимузина ми прилича на Лексус.. а джипитайката е нисанче. Луди чаршафи ей...
Tuka Maximata e mnogo populqrna i se kara predimno ot arabeski, su6to taka i ot 4erni. Slagat i 19-20" djanti ot hromiranite i t.n.El Camino написа:Може, много ти вервам:). Тук Максима съм виждал некъде два пъти за много години, Лексус от големите по - малко biggrin.gif .
Dneska cql den si misleh za toq diva6ki arabski drift i stignah do izvoda, 4e tova e drift ot grava HAMALSKI!El Camino написа:Отплеснахме се малко в Оффтипик с тия игри. По - горе бях писал за филмчето дето някакви араби въртят някаква колица ежедневна, при това пълна с народ.
Lorde ти за НФС 1цата ли говориш? Хехе - нема как да забравим колко реално се накланяше поршетоLordDigital написа:Мм не знам за кви реализми говорите ,ма за мене по-реалистично от NFS Порше не е имало ,и едва ли ча има.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта