El Camino написа:Е немам такива biggrin.gif
Щото писах на japaneseto се сетих за Уео и как не успях да намеря негови в нета, а и за Краси и неговата колекция. Дайте идея от къде да свалим нещо?
Бтв. на тоя Уео имам едно кратко само, ма то е само колкото да ме разпали. Тоя е ЛУД .. ного луд...
Сещам се също и че на вилата стана дума за едно филмче, как някакви чаршафи май (араби) май бяха и 5 вътре връткат някаква незнайно каква кола с предно на 1098 градуса. Сеща ли се някой за какво става въпрос и има ли идея къде да го намеря?
El Camino ti si mi nadejdata!
Zna4i naj-nakraq i az si vzeh kompoter. biggrin.gif
Ta purvoto mi ne6to e da si naka4a vsi4ki vuzmojni film4eta s AE86, Supri i t.n.
Interesuvat me za sega 2 film4eta i znam, 4e gi imate. Ednoto e kak edno qpone4e, zabravih mu imeto pravi mnogo qk drift s edna bqla AE86 i ima kamera dolu v krakata mu kak si igrae s 3-te pedala, kakto kaza ti malko e kato 6evna mashina i trebe specialno oprajneniq za krakata. laugh.gif Drugoto film4e e AE86 vs Lexus(yellow)IS250 na nqkva pista v Japan na dujt. Mnogo qko film4e togava se zaqjdahme na ALTEZZA-ta, 4e Lexusa padna!
I vskqkvi drugi film4eta, ako nqkoj moje da si share-ne kompotera az utre si kopuvam kabel da si prekaram internet i vlizam v i-NET-ta s pulna sila. Vse pak imam 250GB hard, trebe da se pulni nqkaksi.