ЛEТНИ ГУМИ
ЛEТНИ ГУМИ
Наближава началото на Л сезон.
Предлагам да видим кой какви гуми ще си сложи.
Предлагам да видим кой какви гуми ще си сложи.
Последно промяна от LiakaDJ на 12 Фев 2009 21:15, променено общо 2 пъти.

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: ЛЯТНИ ГУМИ
Как можа да испуснеш най-хубавата? Continental !LiakaDJ написа:Наближава началото на Л сезон предлагам да видим кой какви гуми ще си сложи.
kak verno moje da ne figurirat marki kato Bridgestone i Continental??? (Bridgestone is currently ranked first in the global tire market, with Michelin second, Goodyear third, and Continental fourth)
a otdelno, kak moje da se zadade takav vapros i posle da triabva da se izbirat marki gumi. triabva da se izbira iz mejdu modeli. i kakvo tarsim ot liatnata guma? suho, mokro, zacepvane, zavivane, tishina... vseki edin ot has tarsi razlichni neshta ot gumite, tova dali sa zimni ili lenti samo gi okachestviava za saotvetnia sezon. ostanaloto niama znachenie?
a otdelno, kak moje da se zadade takav vapros i posle da triabva da se izbirat marki gumi. triabva da se izbira iz mejdu modeli. i kakvo tarsim ot liatnata guma? suho, mokro, zacepvane, zavivane, tishina... vseki edin ot has tarsi razlichni neshta ot gumite, tova dali sa zimni ili lenti samo gi okachestviava za saotvetnia sezon. ostanaloto niama znachenie?

->
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
-
Излиза само Суперба понякога и Скаута.Шкодите излизат с различна марка и Матадорки и Барумки.ilia написа:Бриджстоун ги няма наистина ,може би щото и Шкодите излизат обути със тях от Млада Болеслав.Иначе почти всички НОВИ гуми са си хубави .Изравниха се марките на гумите при масовите автомобили.
А Тойотата на жената я взехме ноември с Мишелин енерджи подминал последния сезон,сега е със зимни Тигарки за 240лв 4-те с монтажа.Моя Голф с Гудиър подарък от бившия гумаджия при Дидо,че му бяха за изхвърляне,но на Голфа се успаха.