ЛEТНИ ГУМИ
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
LiakaDJ
Kiki
desSs
spritable
Cosmos
Рошко
Мнение от ALTEZZA » 11 Фев 2009 20:39
kak verno moje da ne figurirat marki kato Bridgestone i Continental??? (Bridgestone is currently ranked first in the global tire market, with Michelin second, Goodyear third, and Continental fourth)
a otdelno, kak moje da se zadade takav vapros i posle da triabva da se izbirat marki gumi. triabva da se izbira iz mejdu modeli. i kakvo tarsim ot liatnata guma? suho, mokro, zacepvane, zavivane, tishina... vseki edin ot has tarsi razlichni neshta ot gumite, tova dali sa zimni ili lenti samo gi okachestviava za saotvetnia sezon. ostanaloto niama znachenie?
a otdelno, kak moje da se zadade takav vapros i posle da triabva da se izbirat marki gumi. triabva da se izbira iz mejdu modeli. i kakvo tarsim ot liatnata guma? suho, mokro, zacepvane, zavivane, tishina... vseki edin ot has tarsi razlichni neshta ot gumite, tova dali sa zimni ili lenti samo gi okachestviava za saotvetnia sezon. ostanaloto niama znachenie?

->
ALTEZZA
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Uncle Dido » 11 Фев 2009 20:53
1. Корморан
2. Ласса
3. Дебица
4. Медвед
5. Тигър
6. Барум
7. Клебер
8. Американ
9. Кво изрова от мазето
10. Цепя мрака със зимните
11. Други
2. Ласса
3. Дебица
4. Медвед
5. Тигър
6. Барум
7. Клебер
8. Американ
9. Кво изрова от мазето
10. Цепя мрака със зимните
11. Други
Uncle Dido
ilia
ilia
-
Мнение от sashoskiora » 12 Фев 2009 00:15
Излиза само Суперба понякога и Скаута.Шкодите излизат с различна марка и Матадорки и Барумки.ilia написа:Бриджстоун ги няма наистина ,може би щото и Шкодите излизат обути със тях от Млада Болеслав.Иначе почти всички НОВИ гуми са си хубави .Изравниха се марките на гумите при масовите автомобили.
А Тойотата на жената я взехме ноември с Мишелин енерджи подминал последния сезон,сега е със зимни Тигарки за 240лв 4-те с монтажа.Моя Голф с Гудиър подарък от бившия гумаджия при Дидо,че му бяха за изхвърляне,но на Голфа се успаха.
sashoskiora
Nedkow
Мнение от newmiro » 12 Фев 2009 01:28
Bridgestone (няма ги), Fulda 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
ugabuga
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru