is 200 ?????
is 200 ?????
Има ли някакъв блокаж,шпер или lsd на is200 модел 99- 03?Откъде освен от Англия може да се закупи турбо колектор за 1g-fe? 

Re: is 200 ?????
Доста интересни въпроси ,за първите с малко напън в нета и конкретно чичо гугъл щеше да имаш доста инфо(Най-вероятно имат ЛСД ) .А за турбо колектор можеш да си вземеш не само от Англия ,а УСА бол такива неща ,сигурен съм че може и някой в бг да ти докара или защо да не ти направят !!!rallyart написа:Има ли някакъв блокаж,шпер или lsd на is200 модел 99- 03?Откъде освен от Англия може да се закупи турбо колектор за 1g-fe?
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: is 200 ?????
IS200 Sportrallyart написа:Има ли някакъв блокаж,шпер или lsd на is200 модел 99- 03?
-
- Получена благодарност: 1 път
Мога да ти кажа за спецификацията в UK:rallyart написа:...как да различа ис200 от ис200спорт(освен надписа спорт разбира се).Обмислям сериозно закупуване на такъв и ми е важно благодаря.
Спойлер, алуминиеви вложки върху праговете и педалите, затъмнени задни прозорци и спортно гърне.

Аз лично не съм голям привърженик на IS200. Не е нещо специално, освен ако не го вземаш за 'проект' заради задното.
закупуване на скъпа тежка атмосверна кола ,с скъпи консумативи с намерението да я турбинираш и да си играеш-за мен не е най удачното решение...rallyart написа:Извинявам се за тъпия въпрос,но как да различа ис200 от ис200спорт(освен надписа спорт разбира се).Обмислям сериозно закупуване на такъв и ми е важно благодаря.
2009та сме вече колеги.silvia s15 с ляв волан надали ще намеря,s2000 е двуместна а rx8 ако се счупи кой ще я прави?евото(7,8,9) е някакъв вид алтернатива но е твърде скъпо за мен.Освен това is с добре настроен болт-он кит e доста криминален автомобил
Дали е възможен 2jzgte swap на is200 или трябва да е is300 задължително?

Дали е възможен 2jzgte swap на is200 или трябва да е is300 задължително?
za USA IS300 idva s otvoren diferencial, no sashto se e predlagal s Torsen LSD kato opcia. na vratata ima edin stiker det ima kakva li ne informacia, no sashto taka mojesh i da poznaesh kakav e diferenciala. v dolnia liav agal, deto pishe A/TM, tova e tipa diferencial/tipa transmisia. saotvetno v dadenia primer diferenciala e B03A, a transmiciata e A650E.
ta za diferenciala, ako zavarshva na A, znachi e otvoren, ako zavarshva na B, znachi e LSD.
kolkoto do turbiniraneto, za IS200 nishot ne znam, no za IS300 problem da se sloji turbo ne e nikakav, no nai dobria nachin e napravo da se sloji nov dvigatel sas vse 6-skorostna transmisia ot Supra, no saotvetno i parite sa dosta, osobeno zaradi transmisiata. IS300 s rachni skorosti pone za USA idva s W55 transmisia, neia ia vodia nepodhodiashta za poveche ot 300hp
ta za diferenciala, ako zavarshva na A, znachi e otvoren, ako zavarshva na B, znachi e LSD.
kolkoto do turbiniraneto, za IS200 nishot ne znam, no za IS300 problem da se sloji turbo ne e nikakav, no nai dobria nachin e napravo da se sloji nov dvigatel sas vse 6-skorostna transmisia ot Supra, no saotvetno i parite sa dosta, osobeno zaradi transmisiata. IS300 s rachni skorosti pone za USA idva s W55 transmisia, neia ia vodia nepodhodiashta za poveche ot 300hp
- Прикачени файлове
-
- IS300vin.jpg (43.07 KiB) Преглеждано 2979 пъти
->
- LordDigital
- СупраДжия