шум от предницата на селика91
шум от предницата на селика91
здравейте,знам че ще прозвучи тъпо щото не мога да опиша добре проблема ,но на която и скорост да карам,при подаване рязко на газ в момента когато "дръпне" се 4ува шум все едно нещо се люшва от лявата страна на предницата.не е тракане а еднократно тупване.не се надявам много ,но може да се е случвало на някой друг.ако някой има някаква идея моля да пише
- martod
В най горната част на амортисьора....Те са захванати за купето, а на тях е хванат амортисьора.......lord_pz написа:ми аз погледнах тампоните-има един в много кофти състояние и мисле 4е е от него ,щото някаде от там идва шума!!!а къде се намират тампоните на макферсоните да ги видя и тях?
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
здравейте на всички колеги във форума!първо искам да ви 4еститя новата 2009!!!да сме живи и здрави и безаварийно каране
а сега пак към моя проблем-оказа се наистина тампон на двигател(и по-точно този,който седи долу в дясно на двигателя).проблемът идва от там че е различен от този в ляво и сега се почва едно звънене по телефони ....пък и не знам как точно да го опиша,а и от сервиза не знаят...така ако случайно някой може да ме улесни,ще сам ви много благодарен

а сега пак към моя проблем-оказа се наистина тампон на двигател(и по-точно този,който седи долу в дясно на двигателя).проблемът идва от там че е различен от този в ляво и сега се почва едно звънене по телефони ....пък и не знам как точно да го опиша,а и от сервиза не знаят...така ако случайно някой може да ме улесни,ще сам ви много благодарен

колега имаш ЛСlord_pz написа:здравейте на всички колеги във форума!първо искам да ви 4еститя новата 2009!!!да сме живи и здрави и безаварийно каране![]()

- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Ходи до Тойота и си го поръчай .lord_pz написа:здравейте на всички колеги във форума!първо искам да ви 4еститя новата 2009!!!да сме живи и здрави и безаварийно каране![]()