шум от предницата на селика91
шум от предницата на селика91
Мнение от lord_pz » 24 Дек 2008 20:14
здравейте,знам че ще прозвучи тъпо щото не мога да опиша добре проблема ,но на която и скорост да карам,при подаване рязко на газ в момента когато "дръпне" се 4ува шум все едно нещо се люшва от лявата страна на предницата.не е тракане а еднократно тупване.не се надявам много ,но може да се е случвало на някой друг.ако някой има някаква идея моля да пише
lord_pz
Kiki
lord_pz
bassdrive
martod
Kiki
martod
lord_pz
- martod
Мнение от martod » 29 Дек 2008 11:38
В най горната част на амортисьора....Те са захванати за купето, а на тях е хванат амортисьора.......lord_pz написа:ми аз погледнах тампоните-има един в много кофти състояние и мисле 4е е от него ,щото някаде от там идва шума!!!а къде се намират тампоните на макферсоните да ги видя и тях?
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
martod
sskk87
Мнение от lord_pz » 02 Яну 2009 20:15
здравейте на всички колеги във форума!първо искам да ви 4еститя новата 2009!!!да сме живи и здрави и безаварийно каране
а сега пак към моя проблем-оказа се наистина тампон на двигател(и по-точно този,който седи долу в дясно на двигателя).проблемът идва от там че е различен от този в ляво и сега се почва едно звънене по телефони ....пък и не знам как точно да го опиша,а и от сервиза не знаят...така ако случайно някой може да ме улесни,ще сам ви много благодарен

а сега пак към моя проблем-оказа се наистина тампон на двигател(и по-точно този,който седи долу в дясно на двигателя).проблемът идва от там че е различен от този в ляво и сега се почва едно звънене по телефони ....пък и не знам как точно да го опиша,а и от сервиза не знаят...така ако случайно някой може да ме улесни,ще сам ви много благодарен

lord_pz
Мнение от sskk87 » 03 Яну 2009 19:57
колега имаш ЛСlord_pz написа:здравейте на всички колеги във форума!първо искам да ви 4еститя новата 2009!!!да сме живи и здрави и безаварийно каране![]()

sskk87
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Bass_Man » 03 Яну 2009 23:58
Ходи до Тойота и си го поръчай .lord_pz написа:здравейте на всички колеги във форума!първо искам да ви 4еститя новата 2009!!!да сме живи и здрави и безаварийно каране![]()
Bass_Man
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru