TV за автомобил?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
sokkon

TV за автомобил?

Мнение от sokkon » 17 Ное 2008 11:10

Здравейте, някой да е попадал на качествен и лек ТВ за кола, който да се монтира с вакуум на пр. стъкло или на централните въздуховоди? Благодарение на чудния трафик в Сф. научих всички реклами по радостанциите, та взе да ми се върти такава идея в главата. Така ще спестя време и ще си гледам новините в колата :-) Знам, че в Сф. се приемат ефирно 6-7 цифрови канала, както и няколко аналогови? Бихте ли споделили, особено ако имате пряко впечатление.

:thumbsup:
Изображение

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 17 Ное 2008 11:35

Цифровите канали са 6 и са само в района на София.

sokkon

Мнение от sokkon » 17 Ное 2008 12:02

Именно за София иде реч. И без това на извънградско си е опасничко да гедаш ТВ.
Изображение

diver

Мнение от diver » 17 Ное 2008 12:25

Vesko написа:Цифровите канали са 6 и са само в района на София.
Цифрови или ефирни? И ако са цифрови с какъв приемник, антена и на каква честота ги хващаш?
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

sokkon

Мнение от sokkon » 17 Ное 2008 13:16

Ефирни цифрови. Хващат се с всеки цифров приемник.
Изображение

Аватар
TurboLame

Re: TV за автомобил?

Мнение от TurboLame » 17 Ное 2008 17:20

sokkon написа:Здравейте, някой да е попадал на качествен и лек ТВ за кола, който да се монтира с вакуум на пр. стъкло или на централните въздуховоди? Благодарение на чудния трафик в Сф. научих всички реклами по радостанциите, та взе да ми се върти такава идея в главата. Така ще спестя време и ще си гледам новините в колата :-) Знам, че в Сф. се приемат ефирно 6-7 цифрови канала, както и няколко аналогови? Бихте ли споделили, особено ако имате пряко впечатление.

:thumbsup:
Ще си някакъв супер късметлия ако имаш добър сигнал през целия си маршрут.. Поне до сега не ми се е случвало да имам добър сигнал от като тръгна докато стигна (където и да е). Сигнала се мени с метри. В задръстването съм и картината е кристална. Звукът също. Минавам 4 метра и вече картината е ужасна, а звукът е едно пращене от което не се разбира нищо. Просто не очаквай нещо особено..
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия

Аватар
spritable

Мнение от spritable » 18 Ное 2008 10:29

sokkon, не спомена за пари, за това мога да ти предложа тези вариянти, точно като за теб - http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid= ... Categories

Публикувай отговор