TV за автомобил?
TV за автомобил?
Здравейте, някой да е попадал на качествен и лек ТВ за кола, който да се монтира с вакуум на пр. стъкло или на централните въздуховоди? Благодарение на чудния трафик в Сф. научих всички реклами по радостанциите, та взе да ми се върти такава идея в главата. Така ще спестя време и ще си гледам новините в колата :-) Знам, че в Сф. се приемат ефирно 6-7 цифрови канала, както и няколко аналогови? Бихте ли споделили, особено ако имате пряко впечатление.

Re: TV за автомобил?
Ще си някакъв супер късметлия ако имаш добър сигнал през целия си маршрут.. Поне до сега не ми се е случвало да имам добър сигнал от като тръгна докато стигна (където и да е). Сигнала се мени с метри. В задръстването съм и картината е кристална. Звукът също. Минавам 4 метра и вече картината е ужасна, а звукът е едно пращене от което не се разбира нищо. Просто не очаквай нещо особено..sokkon написа:Здравейте, някой да е попадал на качествен и лек ТВ за кола, който да се монтира с вакуум на пр. стъкло или на централните въздуховоди? Благодарение на чудния трафик в Сф. научих всички реклами по радостанциите, та взе да ми се върти такава идея в главата. Така ще спестя време и ще си гледам новините в колата :-) Знам, че в Сф. се приемат ефирно 6-7 цифрови канала, както и няколко аналогови? Бихте ли споделили, особено ако имате пряко впечатление.
:thumbsup:
Toyota Celica T23 1.8 VVTi 143 hp, 2001 г., 6-степенна механична скоростна кутия
sokkon, не спомена за пари, за това мога да ти предложа тези вариянти, точно като за теб - http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid= ... Categories