Драскотини по предна броня + Каско?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
spritable

Драскотини по предна броня + Каско?

Мнение от spritable » 28 Авг 2008 21:19

Няколко човека видях да пишат в форума че драскотините от камъчки по предната броня/капак се покриват от каското. Найстина ли е така? И ако е така как се процедира със застрахователя. Нещо трябва ли да им се обеснява или те са запознати?

Още един въпрос. За колко време се стои без кола, когато ти боядисват предна броня? Защото ако е 2 седмици - ще си карам с драскотините...

Аватар
trinity
Обратна връзка:

Мнение от trinity » 28 Авг 2008 23:25

Mога да ти дам съвет, от позицията на човек работил близо 5 години в застрахователни дружества: ако не те дразнят прекалено много тези драскотини, отиди да си заведеш щетие сега, но изчакай и малко преди да ти изтече каскотито си оправи колата, защото така или иначе дотогова сигурно ще има и други дребни забележки. :thumbsup:
Toyota corolla 2.0 D4D, Sol, 2007

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 29 Авг 2008 07:21

trinity написа:Mога да ти дам съвет, от позицията на човек работил близо 5 години в застрахователни дружества: ако не те дразнят прекалено много тези драскотини, отиди да си заведеш щетие сега, но изчакай и малко преди да ти изтече каскотито си оправи колата, защото така или иначе дотогова сигурно ще има и други дребни забележки. :thumbsup:
мацо аз съм в Булстрад, като заведа щетата и ми дадат възлагателното писмо, казаха в срок от 10 дни че трябва да отида до сервиза да го занеса и да си запиша час. след това кво става не ми е ясно, не важи ли вече... unsure.gif

tribalistas

Мнение от tribalistas » 29 Авг 2008 09:10

Взимаш възлагателното писмо и го завеждаш в сервиза,определят ти дата и час и я оставяш.но им давай зор да не те забравят.Аз така си оправих щети и точно ден след това някой тупан съвсем леко ми беше лизнал бронята предна,е незабележими две линийки но си ги знам и ме дразнят така,че прецени колко са и дали ти се занимава ако за сега малко :thumbsup:

Аватар
trinity
Обратна връзка:

Мнение от trinity » 29 Авг 2008 14:10

desSs написа:мацо аз съм в Булстрад, като заведа щетата и ми дадат възлагателното писмо, казаха в срок от 10 дни че трябва да отида до сервиза да го занеса и да си запиша час. след това кво става не ми е ясно, не важи ли вече... unsure.gif
Да, срока след като вземеш писмото е от 10 до 15 дни, но някой задължава ли те да си вземеш писмото веднага???

Ако те задължат по някакъв начин - тогава трябва да влезеш в сервиз, но ако не - чакаш малко преди края на каското и тогава оправяш всичко наведнъж. :thumbsup:
Toyota corolla 2.0 D4D, Sol, 2007

Публикувай отговор