скорости
скорости
колеги пред 2 дена така се получи, че имах възможност да покарам върхът на автомобилната индустрия , а именно голф 2. шока беше пълен....морално остаряла кола и всички останали недостатаци на 20 годишен автомобил....но това което затвърди и доста ме подразни в мен беше това че сткоростите се сменят в пъти по лесно от мойта королка. то се осещаше по принцип че не е конфортно при смяна на предавките, но след шамара от голфа направо не ми се говори. до колкото си спомниам имаша е други подобни оплаквания от колеги във форума.
не знам на какво се дължи този факт.....имам няколко лаишки предположения но мисля да си ги спестя.
колеги при вас полежението как е с по новите модели
не знам на какво се дължи този факт.....имам няколко лаишки предположения но мисля да си ги спестя.
Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA
Re: скорости
Да не коментираме тва недоразумение, че само кат си помисля за него и ми се дига кръвното. Инак доказателство за дървена кола с перфектни скорости са жигулките. Трудно се сещам за друга кола с толкова къс ход и така влизащи....леле сега кат ме хвана една носталгия....ivobox написа:колеги пред 2 дена така се получи, че имах възможност да покарам върхът на автомобилната индустрия , а именно голф 2. шока беше пълен....морално остаряла кола и всички останали недостатаци на 20 годишен автомобил....но това което затвърди и доста ме подразни в мен беше това че сткоростите се сменят в пъти по лесно от мойта королка. то се осещаше по принцип че не е конфортно при смяна на предавките, но след шамара от голфа направо не ми се говори. до колкото си спомниам имаша е други подобни оплаквания от колеги във форума.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Това е много странно,моята Тойота е почти 20 годишна(Камри) и всичко буквално се мести с един пръст! Сестра ми караше Ауди А4 и с не голямо удоволствие веднъж ми призна ,че скоростите са еднакви като усещане а волана на Тойотата е по-мазен.Не е логично и приятно тоталното дърво Голфа да превъзхожда в това отношение Королата !!!Признавам си ,че съм карал от Тойотите по-старите модели,нямам адекватно наблюдение върху новите поколения но там нещата би трябвало да са още по- изпипани,..колегите които карат твоя модел най-добре биха ти казали дали това "фабричен патент", или нещо субективно при теб,но аз на твое място бих се замислил и погледнал за маслото в ск.кутия,но първо чуй тях.ivobox написа:колеги пред 2 дена така се получи, че имах възможност да покарам върхът на автомобилната индустрия , а именно голф 2. шока беше пълен....морално остаряла кола и всички останали недостатаци на 20 годишен автомобил....но това което затвърди и доста ме подразни в мен беше това че сткоростите се сменят в пъти по лесно от мойта королка. то се осещаше по принцип че не е конфортно при смяна на предавките, но след шамара от голфа направо не ми се говори. до колкото си спомниам имаша е други подобни оплаквания от колеги във форума.
hi
neznam otkude se nameri takuv golf kato se ima predvid che po princip tova im se vodi kato defekt skorostite im da sa otvratitelni inache tvoiata kola ne e nared ne che golfa e dobre prosto triabva da ia vidi njakoi koito razbira shtoto i na maika mi kolata beshe super zle smenih edin suedinitel i se opravi kato se ima vav predvid che ne beshe za smjana
AKINA SPEED STARS
Re: hi
може да е дефект ама си влизаха като у дома спрямо королата ...за съжалениеslona написа:neznam otkude se nameri takuv golf kato se ima predvid che po princip tova im se vodi kato defekt skorostite im da sa otvratitelni inache tvoiata kola ne e nared ne che golfa e dobre prosto triabva da ia vidi njakoi koito razbira shtoto i na maika mi kolata beshe super zle smenih edin suedinitel i se opravi kato se ima vav predvid che ne beshe za smjana
Това е за да продават повече автоматици laugh.gif biggrin.gif laugh.gifivobox написа:колеги пред 2 дена така се получи, че имах възможност да покарам върхът на автомобилната индустрия , а именно голф 2. шока беше пълен....морално остаряла кола и всички останали недостатаци на 20 годишен автомобил....но това което затвърди и доста ме подразни в мен беше това че сткоростите се сменят в пъти по лесно от мойта королка. то се осещаше по принцип че не е конфортно при смяна на предавките, но след шамара от голфа направо не ми се говори. до колкото си спомниам имаша е други подобни оплаквания от колеги във форума.
остави че влиза трудно лоста . а и зацепва на половин сантиметър ход на педала сигурно.........триябва да се концентрирам на мах за да зацепи без тресене........поне отделя ниско и това му е положителното 
от по висока на по ниска предавка си е мъка.........абе мани

Щом тресе предполагам, че проблема е в претискателния диск.ivobox написа:остави че влиза трудно лоста . а и зацепва на половин сантиметър ход на педала сигурно.........триябва да се концентрирам на мах за да зацепи без тресене........поне отделя ниско и това му е положителното
Отиди в гаранцинния сервиз и поискай да ти отстарнят проблема