Пресен "член" на клуба :)
Пресен "член" на клуба :)
Айде и аз да се похваля! От снощи съм горд лизингополучател на Тойота Корола 1.6
Впечатленията ми от предпродажбеното обслужване в ТМ Ауто за сега са само отлични. Цялата процедура беше лесна и експедитивна, а най-хубавото е че ме изненадаха приятно като колата дойде с около 2 седмици по-рано!

Eee, благодаря за пожеланията и на вас да се връща и по-хубави коли да карате!
Сега ми възникна един въпрос, дето не намерих отговор в книжката... Като се прибирахме с колата си спомням много добре, че имах звукова сигнализация за махнат колан, като се прибрахме в къщи установих, че няма такъв. Верно, че цъках по бутоните на таблото докато бяхме в задръстването и е възможно да съм го изключил. Някой дали знае?
Колата е ниво Terra.
Сега ми възникна един въпрос, дето не намерих отговор в книжката... Като се прибирахме с колата си спомням много добре, че имах звукова сигнализация за махнат колан, като се прибрахме в къщи установих, че няма такъв. Верно, че цъках по бутоните на таблото докато бяхме в задръстването и е възможно да съм го изключил. Някой дали знае?
Колата е ниво Terra.
Ако си успял да го изключиш кажи как и на нас biggrin.gif Майтап аз исках от магазина да ми го изключат казаха че е невъзможно. Затова си мисля че не си успял. Ако ти е "свирил" и не си сложил колана то само спира, но лампичката продължава да мига, след известно време ама като я загасиш и тръгнеш пак пак се включва. Аз даже някой път като си сложа по тежка чанта на страничното место и заради тежеста на чантата пак се включва. Казаха ми че тежест на 1 кг. я усеща и се включва. Няма копче за изключване, евентуално в софтуера ако се бъзикнат може да успеят от сервиза.rovas написа: Eee, благодаря за пожеланията и на вас да се връща и по-хубави коли да карате!
Колата е ниво Terra.
Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT
една приятелка с тойота си е закопчала коланите, но минават зад седалката, и така хем не й пречат, хем никога не пищи. другия начин е да пъхнеш нещо в машинката, за да я излъжеш че това е колана. само че според мен е глупаво, сложени са за наше добро
а тва за единия килограм ми се струва невярно, аз винаги си слагам покупките там, мнооого рядко пищи

а тва за единия килограм ми се струва невярно, аз винаги си слагам покупките там, мнооого рядко пищи

не знам колко килограма е, ама аз като сложа няколко торби на седалката в авенсиса, и почва да пищи 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

+desSs написа:една приятелка с тойота си е закопчала коланите, но минават зад седалката, и така хем не й пречат, хем никога не пищи. другия начин е да пъхнеш нещо в машинката, за да я излъжеш че това е колана. само че според мен е глупаво, сложени са за наше добро![]()
Това е опасно при евентуално ПТП SRS ще задейства пиро патроните в коланите и ще напълни "Балоните" а возещите ще паднат върху тях и има опастност от разкъсване на лицето

Ааа, не става въпрос да го изключа зумера, а по-скоро обратното... притесних се, че не свири.
Ама не съм я карал от тогава, че ми се налага да ходя с градския и нямам време да разучавам.
А колана си го слагам, просто съм си изградил рефлекс и дори за 50м да трябва да отида си го слагам. Не ми пречи. Убедил съм се от личен опит, че помага. Не го пожелавам на никой обаче.
Ама не съм я карал от тогава, че ми се налага да ходя с градския и нямам време да разучавам.
А колана си го слагам, просто съм си изградил рефлекс и дори за 50м да трябва да отида си го слагам. Не ми пречи. Убедил съм се от личен опит, че помага. Не го пожелавам на никой обаче.
Хихихи, това ми напомня далечната 83-та кат бяхме ученици...Тогава коланите не бяха задължителни. Може да са били де, ама никой не гледаше. Та на мой приятел бащата караше едно служебно волво с адски досаден компютър. Е познайте как го бяха "кирилизирали"? Закопчал Ганьо Балкански колана да не пищи компа и после го срязал....desSs написа:една приятелка с тойота си е закопчала коланите, но минават зад седалката, и така хем не й пречат, хем никога не пищи. другия начин е да пъхнеш нещо в машинката, за да я излъжеш че това е колана. само че според мен е глупаво, сложени са за наше добро![]()

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.