Пресен "член" на клуба :)

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
rovas

Пресен "член" на клуба :)

Мнение от rovas » 01 Апр 2008 08:36

Айде и аз да се похваля! От снощи съм горд лизингополучател на Тойота Корола 1.6 :) Впечатленията ми от предпродажбеното обслужване в ТМ Ауто за сега са само отлични. Цялата процедура беше лесна и експедитивна, а най-хубавото е че ме изненадаха приятно като колата дойде с около 2 седмици по-рано!

drago_1

Мнение от drago_1 » 01 Апр 2008 08:51

добре дошъл, и честита ти корола. Със здраве да си я караш!

Аватар
pepa_k

Мнение от pepa_k » 01 Апр 2008 09:40

Ами честито! Със здраве и безаварийно :thumbsup:
Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT

cj
Обратна връзка:

Мнение от cj » 01 Апр 2008 13:54

Честито! Да си я караш със здраве и взаимно да не се разочаровате wink.gif tongue.gif Добре дошъл... smile.gif
1984 Тойота Корола 4AGE 20v
2007 Субару Импреза STi
Изображение

Аватар
trinity
Обратна връзка:

Мнение от trinity » 01 Апр 2008 15:10

Честито!

:thumbsup:

Много добър избор!
Toyota corolla 2.0 D4D, Sol, 2007

Аватар
horeishio

Мнение от horeishio » 01 Апр 2008 17:42

ЧЕСТИТО !
Чудесна колица! :thumbsup:
Изображение
Toyota Carina E Wagon, GLI,4AFE,1.6,(99 Hp),1996
Toyota Avensis Wagon III,2ZR-FAE,1.8 (147 Hp), 2009
Toyota Sequoia Platinum 2014
Благословен да бъде този, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!

Аватар
Toyota_DX

Мнение от Toyota_DX » 01 Апр 2008 20:19

евала :thumbsup:
TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v

rovas

Мнение от rovas » 02 Апр 2008 14:43

Eee, благодаря за пожеланията и на вас да се връща и по-хубави коли да карате!
Сега ми възникна един въпрос, дето не намерих отговор в книжката... Като се прибирахме с колата си спомням много добре, че имах звукова сигнализация за махнат колан, като се прибрахме в къщи установих, че няма такъв. Верно, че цъках по бутоните на таблото докато бяхме в задръстването и е възможно да съм го изключил. Някой дали знае?
Колата е ниво Terra.

Аватар
pepa_k

Мнение от pepa_k » 02 Апр 2008 17:36

rovas написа: Eee, благодаря за пожеланията и на вас да се връща и по-хубави коли да карате!
Сега ми възникна един въпрос, дето не намерих отговор в книжката... Като се прибирахме с колата си спомням много добре, че имах звукова сигнализация за махнат колан, като се прибрахме в къщи установих, че няма такъв. Верно, че цъках по бутоните на таблото докато бяхме в задръстването и е възможно да съм го изключил. Някой дали знае?
Колата е ниво Terra.
Ако си успял да го изключиш кажи как и на нас biggrin.gif Майтап аз исках от магазина да ми го изключат казаха че е невъзможно. Затова си мисля че не си успял. Ако ти е "свирил" и не си сложил колана то само спира, но лампичката продължава да мига, след известно време ама като я загасиш и тръгнеш пак пак се включва. Аз даже някой път като си сложа по тежка чанта на страничното место и заради тежеста на чантата пак се включва. Казаха ми че тежест на 1 кг. я усеща и се включва. Няма копче за изключване, евентуално в софтуера ако се бъзикнат може да успеят от сервиза.
Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 02 Апр 2008 18:00

една приятелка с тойота си е закопчала коланите, но минават зад седалката, и така хем не й пречат, хем никога не пищи. другия начин е да пъхнеш нещо в машинката, за да я излъжеш че това е колана. само че според мен е глупаво, сложени са за наше добро smile.gif
а тва за единия килограм ми се струва невярно, аз винаги си слагам покупките там, мнооого рядко пищи smile.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 02 Апр 2008 18:40

не знам колко килограма е, ама аз като сложа няколко торби на седалката в авенсиса, и почва да пищи smile.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 03 Апр 2008 00:44

desSs написа:една приятелка с тойота си е закопчала коланите, но минават зад седалката, и така хем не й пречат, хем никога не пищи. другия начин е да пъхнеш нещо в машинката, за да я излъжеш че това е колана. само че според мен е глупаво, сложени са за наше добро smile.gif
а тва за единия килограм ми се струва невярно, аз винаги си слагам покупките там, мнооого рядко пищи smile.gif
+

Това е опасно при евентуално ПТП SRS ще задейства пиро патроните в коланите и ще напълни "Балоните" а возещите ще паднат върху тях и има опастност от разкъсване на лицето :shaking2:

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 03 Апр 2008 00:49

Na starite corolli i na povecheto toyoty zumera z akolanite moje da se izkluchva. predpolagam che i na novite moje bi shte moje

rovas

Мнение от rovas » 03 Апр 2008 08:28

Ааа, не става въпрос да го изключа зумера, а по-скоро обратното... притесних се, че не свири.
Ама не съм я карал от тогава, че ми се налага да ходя с градския и нямам време да разучавам.
А колана си го слагам, просто съм си изградил рефлекс и дори за 50м да трябва да отида си го слагам. Не ми пречи. Убедил съм се от личен опит, че помага. Не го пожелавам на никой обаче.

diver

Мнение от diver » 03 Апр 2008 08:49

desSs написа:една приятелка с тойота си е закопчала коланите, но минават зад седалката, и така хем не й пречат, хем никога не пищи. другия начин е да пъхнеш нещо в машинката, за да я излъжеш че това е колана. само че според мен е глупаво, сложени са за наше добро smile.gif
Хихихи, това ми напомня далечната 83-та кат бяхме ученици...Тогава коланите не бяха задължителни. Може да са били де, ама никой не гледаше. Та на мой приятел бащата караше едно служебно волво с адски досаден компютър. Е познайте как го бяха "кирилизирали"? Закопчал Ганьо Балкански колана да не пищи компа и после го срязал....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Публикувай отговор