стават ли джантите на bmw за toyota
-
стават ли джантите на bmw за toyota
Здравеите нов сам във форума искам да си купя лети джанти за корола 2000 г. Само че не знам размерите между болтовете. с един приятел пробвахме едни от bmw 4 по 100 и заспаха само че централния отвор е по голям. Та сега има една оферта за bbs ки оригиналните на bmw спиците нали ги знаете. с тях тоиотката е като импреса хах. 205/55 15 Може ли да ми кажете размера на централния отвор? А също ако имате мнение или оферта за джанти 15 пишете
otvora na dupkata e 54.1. obache vse oshte triabva da proverish kolko shiroka da e djantata i kakav off-set da ima.
btw, te povecheto aftermarket djanti det shte gledash shte imat po goliama duka ot na Corollata, no te kat im kajesh za kva kola sa i ti prashtat plasmasov prasten det poema razlikata na dupkata. ili inache kazano mojesh da polzvash i djantite ot BMW-to, no triabva da namerish takiva prasteni det da poemat razlikata. inache sam vijdal i hora da karat bez tezi prasteni, no triabva gaikite da centrirat djantata, inache shte imash problemi
btw, te povecheto aftermarket djanti det shte gledash shte imat po goliama duka ot na Corollata, no te kat im kajesh za kva kola sa i ti prashtat plasmasov prasten det poema razlikata na dupkata. ili inache kazano mojesh da polzvash i djantite ot BMW-to, no triabva da namerish takiva prasteni det da poemat razlikata. inache sam vijdal i hora da karat bez tezi prasteni, no triabva gaikite da centrirat djantata, inache shte imash problemi
-
- john smith
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Без центриращи втулки не става работата.wonderwalker написа:mersi mnogo za otgovora ste slozim prasteni sas sigurnost moia priatel ot bmw foruma vika da slozim zelezni poneze na gantite otvora im e 57 zna4i 3mm prasteni
Гайките не могат да центрират добре джантата и ще имаш проблеми при скорост около и над 110км/ч.
Имах подобен проблем (джанти от Ауди).
Не слагай железни втулки.
Направи си текстолитови или пластмаса (тефлон??).
Железните не обират добре луфтовете, докато текстолитовите или тефлоновите лягат по-еластично.
Бях сложил първоначално железни втулки, които въобще не си вършеха работата (или поне изработката трябва да е свръх-точна).
Като сложих текстолитови работата заспа...
Втулките трябва да са конусни и да са точно по формата на леглото на джантата, като плътно да достигат равнината, с която джантата контактува с главината (дано съм обяснил разбираемо ).. biggrin.gif biggrin.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008