Въпрос за аудио система на Аурис
Въпрос за аудио система на Аурис
Интересува ме дали има вход аудио системата на Аурис. Знам че няма изкаран такъв, ама дали самия плеър отзад има?
Трябва ми един стерео кабел изкаран и накрая да има жак за лоукмен. За връзка с мп3 плеър.
Мисля да си сложа и subwoofer в багажника, за това съм сигурен че има начин да стане, но за входа не съм.
Няма да го правя аз aми в сервизa на toyota, защото инак ке падне гаранцията... та и от там не можаха да ми дадат конкретен отговор за входа...
Трябва ми един стерео кабел изкаран и накрая да има жак за лоукмен. За връзка с мп3 плеър.
Мисля да си сложа и subwoofer в багажника, за това съм сигурен че има начин да стане, но за входа не съм.
Няма да го правя аз aми в сервизa на toyota, защото инак ке падне гаранцията... та и от там не можаха да ми дадат конкретен отговор за входа...
Аудио
Има ,само че трябва некои разбиращ,но не в Тойота да ти го прави,а извинявам се за какво ти е ,след като мр3 ките ги чете безгрешно ?Освен това има окабеляване и в задните врати,защото в Тойота не знаят и това ! ако ти се занимава разглоби го сам,много е лесно ,а инфото за радиото на тойота го земи от руски саит,порови се ! успех 

Здравейте колеги, последно време съм се замислил дали да не си сложа аудио/двд с touch screen и тн. система в автомобила. Порових се и открих, че масово фирмите в БГ слагат "оригинални" (Китайски), които впрочем не са никак евтини (виж приложения линк).
http://www.aval-bg.com/car-audio/audio- ... -hm-8802gd
В същия момент в Тойота ми искат 2800 лв. за оригинална (колко е оригинална ...).Естествено има и Kenwood, Pioneer между 600 и 1200 лв., които ми изглеждат страхотни. Според вас кой е по-добрия избор?
http://www.aval-bg.com/car-audio/audio- ... -hm-8802gd
В същия момент в Тойота ми искат 2800 лв. за оригинална (колко е оригинална ...).Естествено има и Kenwood, Pioneer между 600 и 1200 лв., които ми изглеждат страхотни. Според вас кой е по-добрия избор?

Това, че караш Мерцедес не те прави ШофЬОр!
-
http://www.xcarlink.bg/toyota. Ако не се лъжа Rudi беше слагал нещо подобно на Авенсиса, но в момента не мога да намеря темата. Даже имаше и снимки. Ако обаче имаш в предвид нещо като директен IN, не мога да ти помогна. Трябва да търсиш. Най-малкото аз така намерих че може да се направи автоматично усилване на звука при увеличение на скоростта, но не ми се пипа преди да изтече гаранцията.
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
baba_metca написа:... Ако не се лъжа Rudi беше слагал нещо подобно на Авенсиса, но в момента не мога да намеря темата...
Само да добавя, че съм извел и AUX до USB-то - така че мога да използвам и iPod.http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=10362 написа:Аз си монтирах ето това:
с подобен кабел (има го в комплекта, но трябва да се уточни модела на колата преди поръчката):
се свързва с изхода за CD changer-а на оригиналното радио.
После с един USB удължител (мъжко-женско) съм си извел USB входа на място удобно за смяна на флашката, а самото устройство съм сложил зад жабката под филтъра за климатика. Ако ползвах слота за картата (SD) или допълнителния вход (AUX), нямаше да е удобно, на за мен така си е ОК.
Ето снимки:
Плюсове - слушам мп3-ки, на заводското аудио (така че за изключително качество и дума не може да става) - еднакво с това на пиратските дискове пуснати на вградения плеър.
+ управлява се от волана или от конзолата
+ помни последната песен
- не изписва заглавието на песните изпълнител или албум
С две думи все едно използвате CD changer-а предназначен за заводското аудио.

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Темата за АУРИС-а е стара, но малко инфо за аудио систеите на тойота. По-новите модели (след 2007 ориентировъчно) си имат AUX вход. Или по-точно има голяма вероятност да имат предвиден и само да трябва окабеляване. За да се провери има ли аудиото такъв вход задръжте натиснати бутоните 1 и 6 и натиснете бутон CD 3 пъти. Системата влиза в диагностичен режим и всицхки индикатори на дисплея се индицират. Натискате трак+ и ако на дисплея се появо надпис "AUX --", то има такъв вход и трябва само кабелче. В противен случай се появява надпис "P190" (чисслото може да е и 160, а и друго).
Надявам се на някой да му свърши работа тази информация
ПП: Имам радио от AURIS W13805 RAV4 58827 и те имат предвиден такъв вход.
Надявам се на някой да му свърши работа тази информация

ПП: Имам радио от AURIS W13805 RAV4 58827 и те имат предвиден такъв вход.