Размер на говорители на корола Е11
Размер на говорители на корола Е11
Здравейте, колеги! Интересува ме дали някой е запознат с размера на говорителите във вратите и на кората на багажника на корола Е11 файслифт седан! Понеже се видя, че няма да мога да си направя по прилична музичка та ще се опитам малко да подобря фабричната!?
Благодаря, Ви, предеарително!
Благодаря, Ви, предеарително!
дали само със смяна на CD-player-a няма да се подобри звука. аз съм сега с едно сони, което е задоволително (старите колони). обаче почва да пращи като увелича звука 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

kолони
предните колони са лято шаси 16-17 см ,иначе казано говорителите са изляти в една пластмаса и са хванати за вратата с нитове,така се правят за да не опира магнита като сваляш стъклата,изнесени са напред .ако искаш да слагаш други трябва да са с голяма подложка иначе джама отива.в интерес на истината ако не са разплетени и не хъркат колоните свирят много по добре от тези които се продават в момента по магазините.щом колата е седан, отзад може да резнеш кората и да забиеш две елипси и звука ше ти стане.
Ами те хората са изчислили каква музика да сложат, ще я махне и просто ще сложи по силни говорители не смятам че така ще направи голямо подобрение и като кара ще му се тресат прозорците, все пак той си решава и всеки си има свое мнение.diver написа:това кой те излъга?!Cosmos написа:По добра музика от оригиналната няма. недей си разваляй колата
------------------------------------------> FUCK OFF
В голяма грешка си! Хората са сложили добрите говорители в съотношение цена/качество.... Да не говорим за стареене. Не подценявай факта, че през годините техниката се развива а поевтинява....Ако изключим скъпите лимузини, където не е пестено, малко са серийните коли с колони и свирка над средното качество....Далеч съм от мисълта, че 200лв колони от Илиенци и 150лв свирка от техномаркет е по-доброто решение....Cosmos написа:Ами те хората са изчислили каква музика да сложат, ще я махне и просто ще сложи по силни говорители не смятам че така ще направи голямо подобрение и като кара ще му се тресат прозорците, все пак той си решава и всеки си има свое мнение.diver написа:това кой те излъга?!Cosmos написа:По добра музика от оригиналната няма. недей си разваляй колата

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
вчера разглобих кората на вратата и багажника! Красива гледка на вратата гожорител с пластнасов фланец или нещо наподобяващо на това но са занители на втарата подобна е ситуацията и отзад. най-озадачаващото беше като хванах задния говорител и му падна магнита понеже като гледам беше залепен с 3 капки на 3 места. просто луда изтория....