Размер на говорители на корола Е11

drago_1

Размер на говорители на корола Е11

Мнение от drago_1 » 28 Сеп 2007 12:26

Здравейте, колеги! Интересува ме дали някой е запознат с размера на говорителите във вратите и на кората на багажника на корола Е11 файслифт седан! Понеже се видя, че няма да мога да си направя по прилична музичка та ще се опитам малко да подобря фабричната!?

Благодаря, Ви, предеарително!

drago_1

Мнение от drago_1 » 25 Авг 2008 13:08

sleep.gif

Cosmos

Мнение от Cosmos » 25 Авг 2008 18:18

По добра музика от оригиналната няма. недей си разваляй колата
------------------------------------------> FUCK OFF

diver

Мнение от diver » 25 Авг 2008 19:57

Cosmos написа:По добра музика от оригиналната няма. недей си разваляй колата
това кой те излъга?!
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

drago_1

Мнение от drago_1 » 25 Авг 2008 23:56

ами и аз така си мисля. все си мисля че базовото изпълнение е с възможно най евтините говорители. въпроса е че незнам с какво да ги заменя не искам да си сваля корите и тогава да купувам новите говорители

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 26 Авг 2008 00:44

дали само със смяна на CD-player-a няма да се подобри звука. аз съм сега с едно сони, което е задоволително (старите колони). обаче почва да пращи като увелича звука unsure.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

ilia
Обратна връзка:

kолони

Мнение от ilia » 26 Авг 2008 06:29

предните колони са лято шаси 16-17 см ,иначе казано говорителите са изляти в една пластмаса и са хванати за вратата с нитове,така се правят за да не опира магнита като сваляш стъклата,изнесени са напред .ако искаш да слагаш други трябва да са с голяма подложка иначе джама отива.в интерес на истината ако не са разплетени и не хъркат колоните свирят много по добре от тези които се продават в момента по магазините.щом колата е седан, отзад може да резнеш кората и да забиеш две елипси и звука ше ти стане.

Cosmos

Мнение от Cosmos » 26 Авг 2008 12:04

diver написа:
това кой те излъга?!
Ами те хората са изчислили каква музика да сложат, ще я махне и просто ще сложи по силни говорители не смятам че така ще направи голямо подобрение и като кара ще му се тресат прозорците, все пак той си решава и всеки си има свое мнение.
------------------------------------------> FUCK OFF

diver

Мнение от diver » 26 Авг 2008 21:31

Cosmos написа:
diver написа:
това кой те излъга?!
Ами те хората са изчислили каква музика да сложат, ще я махне и просто ще сложи по силни говорители не смятам че така ще направи голямо подобрение и като кара ще му се тресат прозорците, все пак той си решава и всеки си има свое мнение.
В голяма грешка си! Хората са сложили добрите говорители в съотношение цена/качество.... Да не говорим за стареене. Не подценявай факта, че през годините техниката се развива а поевтинява....Ако изключим скъпите лимузини, където не е пестено, малко са серийните коли с колони и свирка над средното качество....Далеч съм от мисълта, че 200лв колони от Илиенци и 150лв свирка от техномаркет е по-доброто решение....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

drago_1

Мнение от drago_1 » 27 Авг 2008 08:12

вчера разглобих кората на вратата и багажника! Красива гледка на вратата гожорител с пластнасов фланец или нещо наподобяващо на това но са занители на втарата подобна е ситуацията и отзад. най-озадачаващото беше като хванах задния говорител и му падна магнита понеже като гледам беше залепен с 3 капки на 3 места. просто луда изтория....

Публикувай отговор