БАНКА "ТМ-АУТО"
БАНКА "ТМ-АУТО"
Мнение от ceko26 » 06 Авг 2007 15:45
Колеги планирайте си повредите по колите!
ceko26
jamie
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Мнение от sluchaen_fen » 06 Авг 2007 16:37
sluchaen_fen
Re: БАНКА "ТМ-АУТО"
Мнение от kristian » 06 Авг 2007 17:30
Смятам да си потроша биалетите и единия вътрешен накрайник biggrin.gif biggrin.gifceko26 написа:Стартира от 1.07.07 новата услуга на ТМ-АУ..........
Колеги планирайте си повредите по колите!
Изцяло по възможностите на пътищата в голяма част от града

kristian
-
Мнение от agent dust » 06 Авг 2007 21:37
agent dust
jamie
Мнение от kristian » 06 Авг 2007 21:59
Аиде де??? Климатик ли иска или реактивен двигател та да чакаш 6 месеца?Льбопитен съм да чуя мненията на пичовете от US
kristian
Мнение от ALTEZZA » 06 Авг 2007 22:08
tuk takav film niama. sega pusnah v na stranicata na Toyota da mi nameri kolko dealera ima v rastoianie na 50 mili, nameri mi 30 TOYOTA dealeri. poprincip chesto izpolzvanite neshta vinagi gi ima na sklad. ako neshto ne e na sklad, to nai veroiatno shte e v regionalnia sklad, koeto oznachava na drugia den da go imame. mnogo riadko se sluchva tam da niama neshto, i to e vinagi neshto koeto ili e na mnogo star model, ili neshto koeto nikoga ne se e nalagalo da se smenia, no obiknovenno i tezi neshta do sedmica pristigat.kristian написа:...Льбопитен съм да чуя мненията на пичовете от US
ALTEZZA
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Мнение от sluchaen_fen » 06 Авг 2007 22:57
Вече пуснах документация за свободно теглене. Остава да намерим сайтове за продажба на части от интернет. Кажете такива адреси и повече няма да се занимавам с ТМ-ауто. Надуват се, защото продажбите на нови коли са във възход.
Друг е въпроса ако досега не съм пазарувал редовно от тях. Тогава може да ми искат капаро.
sluchaen_fen
Мнение от poli » 06 Авг 2007 22:58
Пътувам до Гърция почти всяка седмица.
Цените на оригиналните части в повечето случей са на същите цени и по-някога по-ниски(не зная на какво се дължи).
80% частите са налични,ако не до седмица са там.
Има една малка подробност,аз нямам програма на нито една фирма и ми е по-лесно когато ми се дават оригиналните номера на частите.
До сега съм пазарувал части за Honda,Mitsubishi и Nissan където вече не е необходимо да капарирам за да поръчам,Toyota части освен за моя автомобил не съм копувал,но ще се справя(мисля).
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
poli
-
Мнение от agent dust » 06 Авг 2007 23:42
според мен само си намирате повод за скандалничене - то не че ТМ-Ауто са цвете за мирисане - но не може да се очаква че някой търговец ще си позволи лукса да поддържа на склад всичко, което е нужно за обслужването на дадена задокеанска марка автомобил - пазарът е твърде стеснен за подобно начинание, тук все още не е Европа, нито пък Америка, където тойота е ширко разпространен автомобил
гърците и те си придават повече важност отколкото е нужно. нито обслужването на клиентите, нито обслужването на колите в гръцките сервизи е на световно ниво. и в турските оторизирани сервизи положението е същото. имам възможност да работя по коли, обслужвани в такива оторизирани сервизи та можете да ми вервате - положението не е по-различно от колите, обслужвани в ТМ-Ауто. ама те също май са гърци де laugh.gif
agent dust
Мнение от jamie » 06 Авг 2007 23:57
PS: Ne sravniavai s Ebay stoto tam cenite sa drugi i ako sluchaino stokata ne e po opisanie - majkata mu se ebava na sellera ! Ako tova stane s TM Auto - prosto klienta ste izgori s parite.
jamie
-
Мнение от agent dust » 07 Авг 2007 00:17
jamie, аз съм си намерил един канал за доставка на оригинални тойота части от австрия, за една седмица става. доставки стават и за хонда и субару. трябва ми само оригиналният EPC номер, ама нещо не мога да си подкарам EPC-то - а точно тойотското EPC отказа да работи на лаптопа в работата. гърците никак не ги харесвам като търговци, нито цените им. пък и откак гърка прати клапани за атмосферна импреса при положение че му се поръчаха за турбо - не ща да чуя за гръкjamie написа:To hubavo che tuk bilo BG ama kat sha e skapano obslujvane - da sa niski i cenite. Fakt e che plastame edni ot naj-visokite ceni za chastite v EU, za sravnenie s USA i duma ne moje da stava.
PS: Ne sravniavai s Ebay stoto tam cenite sa drugi i ako sluchaino stokata ne e po opisanie - majkata mu se ebava na sellera ! Ako tova stane s TM Auto - prosto klienta ste izgori s parite.

пък и клиента в БГ винаги е прецакан, не само в ТМ Ауто - тука бизнес политиката все още е архаична
та намерете работещо ЕПЦ за тойота - ще видим какви канали за доставка са изгодни - щото аз повече от цар симеон не искам да пазарувам, а ТМ Ауто не го знам и къде е

agent dust
Мнение от poli » 07 Авг 2007 09:44
Subaru-се държи от гръцкия представите,а самия собственик е кипърец(автомобилите се поръчват по шаблон).
Suzuki-се държи от грък и собственика е грък(автомобилите се поръчват по шаблон).
Най-вероятно автомобили по-шаблон се поръчват и от други представители в България.
Не съм съгласен с колегата дето казва че гърците не сервизират автомобилите добре,както и не съм съгласен че не са добри търговци!
Аз се занимавам с доставка на авточасти стандартни и перформанс от 99г. като 100% от стандартните авточасти внсям от гърция и до сега не съм имал проблем.
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
poli
Мнение от SilverFox » 07 Авг 2007 11:07
SilverFox
Обратно към “Общи технически въпроси”
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru