БАНКА "ТМ-АУТО"
БАНКА "ТМ-АУТО"
Стартира от 1.07.07 новата услуга на ТМ-АУТО "нищо няма на склад-всичко е с поръчка" за целта трябва да отидете лично да си поръчате часта да си платите авансово около 70% от цената и да чакате позвъняване докогато пристигне. Лично чакам вече 2 седмици пари дадох части няма.
Колеги планирайте си повредите по колите!
Авенсис 3S-FE
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Re: БАНКА "ТМ-АУТО"
Смятам да си потроша биалетите и единия вътрешен накрайник biggrin.gif biggrin.gifceko26 написа:Стартира от 1.07.07 новата услуга на ТМ-АУ..........
Изцяло по възможностите на пътищата в голяма част от града

-
Че то така всеки става вносител.Не влагаш никакви пари,вземаш напред от клиента и му казваш да чака.Нашенска работа.Имам клиент който си купува вече 2 микрубус от MotoPhohe и му заявиха че за бус с климатик (+4000лв) ще трябва да чака до ДЕКЕМВРИ!?!?!?!?
Аиде де??? Климатик ли иска или реактивен двигател та да чакаш 6 месеца?Льбопитен съм да чуя мненията на пичовете от US
Аиде де??? Климатик ли иска или реактивен двигател та да чакаш 6 месеца?Льбопитен съм да чуя мненията на пичовете от US
tuk takav film niama. sega pusnah v na stranicata na Toyota da mi nameri kolko dealera ima v rastoianie na 50 mili, nameri mi 30 TOYOTA dealeri. poprincip chesto izpolzvanite neshta vinagi gi ima na sklad. ako neshto ne e na sklad, to nai veroiatno shte e v regionalnia sklad, koeto oznachava na drugia den da go imame. mnogo riadko se sluchva tam da niama neshto, i to e vinagi neshto koeto ili e na mnogo star model, ili neshto koeto nikoga ne se e nalagalo da se smenia, no obiknovenno i tezi neshta do sedmica pristigat.kristian написа:...Льбопитен съм да чуя мненията на пичовете от US
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
Не е нормално да ми искат авансово плащане за нещо, което струва под 20 лева. Винаги по номера на рамата правят поръчката, защото никой клиент не си помни клиентския номер. По номера на рамата виждат, че колата е закупена като нова от "Булмоторс - София". Нямат повод да ми се циганят. Явно вече им е все тая дали отново ще си купя кола от тях ...
Вече пуснах документация за свободно теглене. Остава да намерим сайтове за продажба на части от интернет. Кажете такива адреси и повече няма да се занимавам с ТМ-ауто. Надуват се, защото продажбите на нови коли са във възход.
Друг е въпроса ако досега не съм пазарувал редовно от тях. Тогава може да ми искат капаро.
Вече пуснах документация за свободно теглене. Остава да намерим сайтове за продажба на части от интернет. Кажете такива адреси и повече няма да се занимавам с ТМ-ауто. Надуват се, защото продажбите на нови коли са във възход.
Друг е въпроса ако досега не съм пазарувал редовно от тях. Тогава може да ми искат капаро.
Мисля че мога да помогна по въпроса.
Пътувам до Гърция почти всяка седмица.
Цените на оригиналните части в повечето случей са на същите цени и по-някога по-ниски(не зная на какво се дължи).
80% частите са налични,ако не до седмица са там.
Има една малка подробност,аз нямам програма на нито една фирма и ми е по-лесно когато ми се дават оригиналните номера на частите.
До сега съм пазарувал части за Honda,Mitsubishi и Nissan където вече не е необходимо да капарирам за да поръчам,Toyota части освен за моя автомобил не съм копувал,но ще се справя(мисля).
Пътувам до Гърция почти всяка седмица.
Цените на оригиналните части в повечето случей са на същите цени и по-някога по-ниски(не зная на какво се дължи).
80% частите са налични,ако не до седмица са там.
Има една малка подробност,аз нямам програма на нито една фирма и ми е по-лесно когато ми се дават оригиналните номера на частите.
До сега съм пазарувал части за Honda,Mitsubishi и Nissan където вече не е необходимо да капарирам за да поръчам,Toyota части освен за моя автомобил не съм копувал,но ще се справя(мисля).
КЕФ ЦЕНА НЯМА
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
-
не знам защо се сърдите от авансовото плащане, тук все пак е БГ - т.е. както търговците, така и клиентите са ненадеждни laugh.gif забравяте, че в един от най-големите магазини в света - Ebay - плащането също е авансово, и има срок за доставка - и се плаща 100%, а не 70% от цялата сума - и хората не са недоволни
според мен само си намирате повод за скандалничене - то не че ТМ-Ауто са цвете за мирисане - но не може да се очаква че някой търговец ще си позволи лукса да поддържа на склад всичко, което е нужно за обслужването на дадена задокеанска марка автомобил - пазарът е твърде стеснен за подобно начинание, тук все още не е Европа, нито пък Америка, където тойота е ширко разпространен автомобил
гърците и те си придават повече важност отколкото е нужно. нито обслужването на клиентите, нито обслужването на колите в гръцките сервизи е на световно ниво. и в турските оторизирани сервизи положението е същото. имам възможност да работя по коли, обслужвани в такива оторизирани сервизи та можете да ми вервате - положението не е по-различно от колите, обслужвани в ТМ-Ауто. ама те също май са гърци де laugh.gif
според мен само си намирате повод за скандалничене - то не че ТМ-Ауто са цвете за мирисане - но не може да се очаква че някой търговец ще си позволи лукса да поддържа на склад всичко, което е нужно за обслужването на дадена задокеанска марка автомобил - пазарът е твърде стеснен за подобно начинание, тук все още не е Европа, нито пък Америка, където тойота е ширко разпространен автомобил
гърците и те си придават повече важност отколкото е нужно. нито обслужването на клиентите, нито обслужването на колите в гръцките сервизи е на световно ниво. и в турските оторизирани сервизи положението е същото. имам възможност да работя по коли, обслужвани в такива оторизирани сервизи та можете да ми вервате - положението не е по-различно от колите, обслужвани в ТМ-Ауто. ама те също май са гърци де laugh.gif
status: за БАН
To hubavo che tuk bilo BG ama kat sha e skapano obslujvane - da sa niski i cenite. Fakt e che plastame edni ot naj-visokite ceni za chastite v EU, za sravnenie s USA i duma ne moje da stava.
PS: Ne sravniavai s Ebay stoto tam cenite sa drugi i ako sluchaino stokata ne e po opisanie - majkata mu se ebava na sellera ! Ako tova stane s TM Auto - prosto klienta ste izgori s parite.
PS: Ne sravniavai s Ebay stoto tam cenite sa drugi i ako sluchaino stokata ne e po opisanie - majkata mu se ebava na sellera ! Ako tova stane s TM Auto - prosto klienta ste izgori s parite.
-
jamie, аз съм си намерил един канал за доставка на оригинални тойота части от австрия, за една седмица става. доставки стават и за хонда и субару. трябва ми само оригиналният EPC номер, ама нещо не мога да си подкарам EPC-то - а точно тойотското EPC отказа да работи на лаптопа в работата. гърците никак не ги харесвам като търговци, нито цените им. пък и откак гърка прати клапани за атмосферна импреса при положение че му се поръчаха за турбо - не ща да чуя за гръкjamie написа:To hubavo che tuk bilo BG ama kat sha e skapano obslujvane - da sa niski i cenite. Fakt e che plastame edni ot naj-visokite ceni za chastite v EU, za sravnenie s USA i duma ne moje da stava.

пък и клиента в БГ винаги е прецакан, не само в ТМ Ауто - тука бизнес политиката все още е архаична
та намерете работещо ЕПЦ за тойота - ще видим какви канали за доставка са изгодни - щото аз повече от цар симеон не искам да пазарувам, а ТМ Ауто не го знам и къде е

status: за БАН
ТМ Ауто от доста време не се държи от Гърци,макар че автомобилите ги взимат от гръцкия дилър,а частите от австрия.
Subaru-се държи от гръцкия представите,а самия собственик е кипърец(автомобилите се поръчват по шаблон).
Suzuki-се държи от грък и собственика е грък(автомобилите се поръчват по шаблон).
Най-вероятно автомобили по-шаблон се поръчват и от други представители в България.
Не съм съгласен с колегата дето казва че гърците не сервизират автомобилите добре,както и не съм съгласен че не са добри търговци!
Аз се занимавам с доставка на авточасти стандартни и перформанс от 99г. като 100% от стандартните авточасти внсям от гърция и до сега не съм имал проблем.
Subaru-се държи от гръцкия представите,а самия собственик е кипърец(автомобилите се поръчват по шаблон).
Suzuki-се държи от грък и собственика е грък(автомобилите се поръчват по шаблон).
Най-вероятно автомобили по-шаблон се поръчват и от други представители в България.
Не съм съгласен с колегата дето казва че гърците не сервизират автомобилите добре,както и не съм съгласен че не са добри търговци!
Аз се занимавам с доставка на авточасти стандартни и перформанс от 99г. като 100% от стандартните авточасти внсям от гърция и до сега не съм имал проблем.
КЕФ ЦЕНА НЯМА
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD