Смяна на светлини на номер ярис версо

rossenboy
Получена  благодарност: 2 пъти

Смяна на светлини на номер ярис версо

Мнение от rossenboy » 22 Юли 2013 10:58

Здравейте колеги. Някой има ли представа за процедурата за смяна на светлините за осветяване на задния номер (то пък все едно предният се осветява:)) на ярис версо 2005 г. Въпросът е трябва ли да свалям кората на петата врата или мога да ги сменя от външната страна - има една лайстна, която покрива светлините, малко я подръпнах и от двете страни се откачи, но в средата се държи здраво и ме е страх да я напъвам, че е пластмасова и да не я счупя. В ръководството за ремонт на Ярис нищо няма обяснено като хората. Моля, помагайте.

stankros

Re: Смяна на светлини на номер ярис версо

Мнение от stankros » 22 Юли 2013 11:48

Имам Корола Версо 2005 и достъп до крушите осветяващи номера има от петата врата. На нея има капаче, което се отваря.
Corolla Verso 2.0 D4D 2005г.

rossenboy

Мнение от rossenboy » 22 Юли 2013 15:29

На моята 5-та врата няма никакви удобни капачета, само цяла кора, но щом при королата е от вътре явно и при мен ще е така. Някой да знае от къде и на каква цена мога да си купя щипки за кората на 5-та врата?

ataveto@abv.bg

Мнение от ataveto@abv.bg » 24 Юли 2013 16:28

rossenboy написа:Здравейте колеги. Някой има ли представа за процедурата за смяна на светлините за осветяване на задния номер (то пък все едно предният се осветява:)) на ярис версо 2005 г. Въпросът е трябва ли да свалям кората на петата врата или мога да ги сменя от външната страна - има една лайстна, която покрива светлините, малко я подръпнах и от двете страни се откачи, но в средата се държи здраво и ме е страх да я напъвам, че е пластмасова и да не я счупя. В ръководството за ремонт на Ярис нищо няма обяснено като хората. Моля, помагайте.
КОЛЕГА СВАЛЯ СЕ КОРАТА ТЯ Е С 10 КОПЧЕТА И НА МОЕТО ЯРИС-ВЕРСО КАТО ГО ВЗЕХ БЕШЕ ИЗГОРЯЛА ЕДНАТА А МАЛКО СЛЕД ТОВА И ДРУГАТА КРУШКИТЕ СА БЕЗ ЦОКЪЛ 12 V 5 W

rossenboy

Мнение от rossenboy » 25 Юли 2013 10:53

Благодаря за съвета и уточнението за крушките. Ще се сваля кората, но имам счупени щипки, ако каже някой от къде да си купя десетина на нормална цена, цена няма да имате:)

Публикувай отговор