Смяна на светлини на номер ярис версо
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Смяна на светлини на номер ярис версо
Здравейте колеги. Някой има ли представа за процедурата за смяна на светлините за осветяване на задния номер (то пък все едно предният се осветява:)) на ярис версо 2005 г. Въпросът е трябва ли да свалям кората на петата врата или мога да ги сменя от външната страна - има една лайстна, която покрива светлините, малко я подръпнах и от двете страни се откачи, но в средата се държи здраво и ме е страх да я напъвам, че е пластмасова и да не я счупя. В ръководството за ремонт на Ярис нищо няма обяснено като хората. Моля, помагайте.
Re: Смяна на светлини на номер ярис версо
Имам Корола Версо 2005 и достъп до крушите осветяващи номера има от петата врата. На нея има капаче, което се отваря.
Corolla Verso 2.0 D4D 2005г.
-
На моята 5-та врата няма никакви удобни капачета, само цяла кора, но щом при королата е от вътре явно и при мен ще е така. Някой да знае от къде и на каква цена мога да си купя щипки за кората на 5-та врата?
-
КОЛЕГА СВАЛЯ СЕ КОРАТА ТЯ Е С 10 КОПЧЕТА И НА МОЕТО ЯРИС-ВЕРСО КАТО ГО ВЗЕХ БЕШЕ ИЗГОРЯЛА ЕДНАТА А МАЛКО СЛЕД ТОВА И ДРУГАТА КРУШКИТЕ СА БЕЗ ЦОКЪЛ 12 V 5 Wrossenboy написа:Здравейте колеги. Някой има ли представа за процедурата за смяна на светлините за осветяване на задния номер (то пък все едно предният се осветява:)) на ярис версо 2005 г. Въпросът е трябва ли да свалям кората на петата врата или мога да ги сменя от външната страна - има една лайстна, която покрива светлините, малко я подръпнах и от двете страни се откачи, но в средата се държи здраво и ме е страх да я напъвам, че е пластмасова и да не я счупя. В ръководството за ремонт на Ярис нищо няма обяснено като хората. Моля, помагайте.
-
Благодаря за съвета и уточнението за крушките. Ще се сваля кората, но имам счупени щипки, ако каже някой от къде да си купя десетина на нормална цена, цена няма да имате:)