Въпрос за разлика в температурата на предните гуми
Въпрос за разлика в температурата на предните гуми
Току що си сложих нови летни гуми.Направиха ми и реглаж.Покарах около 35-40 км(скорост 80-90).Предната лява гума след това каране има съвсем леко по вискока температура от дясната.Лявата е леко топла, дясната е много леко топла, а задните направо са студени.Установих, че след реглажа волана леко дърпа наляво.
Възмжоно ли е от това да е разликата в температурите?Трябва ли да правя нещо или всичко е нормални?
Възмжоно ли е от това да е разликата в температурите?Трябва ли да правя нещо или всичко е нормални?
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
За първи път чувам, че от температурата на гумите колата може да ти дърпа на някъде..
( тия във формула 1 как си управляват болидите тогава) Ако едната гума е по-мека от другата може да има дърпане. Ако гумата е износена също, но ти казваш , че са нови. По-добре да си провериш налягането в гумите..
Има много компетентни колеги със сигурност ще ти отговорят.
Аре сега и джантите
да ли са топли.. т'ва ми заприлича на играта "Топло и студено".

Има много компетентни колеги със сигурност ще ти отговорят.
Аре сега и джантите

Това, че караш Мерцедес не те прави ШофЬОр!
- KiLLeR
Като отидеш на доктор и му кажеш, че те боли корема защо ти проверява и гърлото?Nily_p написа:
Аре сега и джантитеда ли са топли.. т'ва ми заприлича на играта "Топло и студено".
![]()

- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Идеята не е да му дърпа от температурата , а че в следствие на дърпането да му загрява едната гума повечеNily_p написа:За първи път чувам, че от температурата на гумите колата може да ти дърпа на някъде.. ........

Аве колега georgi123 какъв е този реглаж след , който колата ще ти дърпа ве ? Я се върни и го накарй този да си оправи работата или да ти върне парите !
-
- Почетен Администратор
Пич, нищо лично, но влез малко в час. Ако едната ти гума е по-топла от другата, какво става с обема на горещия въздух?Nily_p написа:За първи път чувам, че от температурата на гумите колата може да ти дърпа на някъде..
Това за домашно.
Другото -
си има и отговор -Nily_p написа: Аре сега и джантитеда ли са топли.. т'ва ми заприлича на играта "Топло и студено".
![]()
Ама чукча не читател, чукча писател....jim_beam написа:повече от ясно е,че ти задържа някоя спирачка,даже за неспециалист като мен.
Fido Dido, нищо лично, но да ти кажа, че не всички може да сме компетентни по всички теми.Fido Dido написа:Пич, нищо лично, но влез малко в час. Ако едната ти гума е по-топла от другата, какво става с обема на горещия въздух?Nily_p написа:За първи път чувам, че от температурата на гумите колата може да ти дърпа на някъде..
Това за домашно.
Другото -
си има и отговор -Nily_p написа: Аре сега и джантитеда ли са топли.. т'ва ми заприлича на играта "Топло и студено".
![]()
Ама чукча не читател, чукча писател....jim_beam написа:повече от ясно е,че ти задържа някоя спирачка,даже за неспециалист като мен.
"
Точно поради тази причина аз само изказвам мение, което си е мое право и ако на теб това не ти харесва СОРИ ПИЧ!Nily_p написа:Има много компетентни колеги със сигурност ще ти отговорят.
Лека и спокойна от мен
Това, че караш Мерцедес не те прави ШофЬОр!
-
- Почетен Администратор
Естествено, че никой не е компетентен във всичко.
Аз примерно си мълча, когато не знам нещо, а то се случва доста често.
Но писания от този род -
И от мен лека и спокойна.
Аз примерно си мълча, когато не знам нещо, а то се случва доста често.
Но писания от този род -
са малко ангажиращи, не мислиш ли?Nily_p написа: Аре сега и джантитеда ли са топли.. т'ва ми заприлича на играта "Топло и студено".
![]()
И от мен лека и спокойна.
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Басс е прав-реглажа са го осрали.Температурата няма нищо общо.Особенно при пролетните дъждовеBass_Man написа:Идеята не е да му дърпа от температурата , а че в следствие на дърпането да му загрява едната гума повечеNily_p написа:За първи път чувам, че от температурата на гумите колата може да ти дърпа на някъде.. .........
Аве колега georgi123 какъв е този реглаж след , който колата ще ти дърпа ве ? Я се върни и го накарй този да си оправи работата или да ти върне парите !

Пак се пускат теми ..... без особен смисъл според мен.... Без да съм компетентен по въпроса си мисля ...... а дали няма нещо общо с това че все пак мотора на колата е отпред......
Все едно да пусна тема ..... " Пичове , днес след като ми боядисаха колата и карах ........ еди си колко километра и .... о, чудо - предния капак ми е по - топъл от багажника...... аиде стегнете се и мислете малко с глави те си .....
Все едно да пусна тема ..... " Пичове , днес след като ми боядисаха колата и карах ........ еди си колко километра и .... о, чудо - предния капак ми е по - топъл от багажника...... аиде стегнете се и мислете малко с глави те си .....