Въпрос за разлика в температурата на предните гуми
Въпрос за разлика в температурата на предните гуми
Мнение от georgi123 » 16 Май 2011 18:41
Възмжоно ли е от това да е разликата в температурите?Трябва ли да правя нещо или всичко е нормални?
georgi123
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Uncle Dido
georgi123
jim_beam
Мнение от Nily_p » 17 Май 2011 00:10

Има много компетентни колеги със сигурност ще ти отговорят.
Аре сега и джантите

Nily_p
- KiLLeR
Мнение от KiLLeR » 17 Май 2011 00:15
Като отидеш на доктор и му кажеш, че те боли корема защо ти проверява и гърлото?Nily_p написа:
Аре сега и джантитеда ли са топли.. т'ва ми заприлича на играта "Топло и студено".
![]()

KiLLeR
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Мнение от Bass_Man » 17 Май 2011 01:12
Идеята не е да му дърпа от температурата , а че в следствие на дърпането да му загрява едната гума повечеNily_p написа:За първи път чувам, че от температурата на гумите колата може да ти дърпа на някъде.. ........

Аве колега georgi123 какъв е този реглаж след , който колата ще ти дърпа ве ? Я се върни и го накарй този да си оправи работата или да ти върне парите !
Bass_Man
goroust
-
- Почетен Администратор
Мнение от Uncle Dido » 18 Май 2011 19:23
Пич, нищо лично, но влез малко в час. Ако едната ти гума е по-топла от другата, какво става с обема на горещия въздух?Nily_p написа:За първи път чувам, че от температурата на гумите колата може да ти дърпа на някъде..
Това за домашно.
Другото -
си има и отговор -Nily_p написа: Аре сега и джантитеда ли са топли.. т'ва ми заприлича на играта "Топло и студено".
![]()
Ама чукча не читател, чукча писател....jim_beam написа:повече от ясно е,че ти задържа някоя спирачка,даже за неспециалист като мен.
Uncle Dido
Мнение от Nily_p » 18 Май 2011 21:07
Fido Dido, нищо лично, но да ти кажа, че не всички може да сме компетентни по всички теми.Fido Dido написа:Пич, нищо лично, но влез малко в час. Ако едната ти гума е по-топла от другата, какво става с обема на горещия въздух?Nily_p написа:За първи път чувам, че от температурата на гумите колата може да ти дърпа на някъде..
Това за домашно.
Другото -
си има и отговор -Nily_p написа: Аре сега и джантитеда ли са топли.. т'ва ми заприлича на играта "Топло и студено".
![]()
Ама чукча не читател, чукча писател....jim_beam написа:повече от ясно е,че ти задържа някоя спирачка,даже за неспециалист като мен.
"
Точно поради тази причина аз само изказвам мение, което си е мое право и ако на теб това не ти харесва СОРИ ПИЧ!Nily_p написа:Има много компетентни колеги със сигурност ще ти отговорят.
Лека и спокойна от мен
Nily_p
-
- Почетен Администратор
Мнение от Uncle Dido » 18 Май 2011 21:13
Аз примерно си мълча, когато не знам нещо, а то се случва доста често.
Но писания от този род -
са малко ангажиращи, не мислиш ли?Nily_p написа: Аре сега и джантитеда ли са топли.. т'ва ми заприлича на играта "Топло и студено".
![]()
И от мен лека и спокойна.
Uncle Dido
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение от nowyaris » 18 Май 2011 21:53
Басс е прав-реглажа са го осрали.Температурата няма нищо общо.Особенно при пролетните дъждовеBass_Man написа:Идеята не е да му дърпа от температурата , а че в следствие на дърпането да му загрява едната гума повечеNily_p написа:За първи път чувам, че от температурата на гумите колата може да ти дърпа на някъде.. .........
Аве колега georgi123 какъв е този реглаж след , който колата ще ти дърпа ве ? Я се върни и го накарй този да си оправи работата или да ти върне парите !

nowyaris
Мнение от moloko » 18 Май 2011 22:12
Все едно да пусна тема ..... " Пичове , днес след като ми боядисаха колата и карах ........ еди си колко километра и .... о, чудо - предния капак ми е по - топъл от багажника...... аиде стегнете се и мислете малко с глави те си .....
moloko
Обратно към “Общи технически въпроси”
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru