Въпрос относно музика за Avensis Verso.

Аватар
Aleksandars

Въпрос относно музика за Avensis Verso.

Мнение от Aleksandars » 18 Апр 2011 07:51

Здравейте. Смятам да си закупя някакво устройство, за да мога да се възползвам от възможността за разнообразие на музикалните формати. Спрял съм се на XCarLink и GROM-USB2-IPOD- MP3 адаптор. При първия случай, за марката който карам има няколко решения (AnyCarLink, XCarLink), но нещо не ми много ясна тази материя. Ако някой е запознат повече с тези устройства и ползва такова, ще бъда благодарен за мнения. Също така ме интересува, къде в Пловдив може да бъде извършен професионално монтаж на такова устройство (все пак се изисква разглобяване на част от таблото, за да се стигне до гърба на заводското радио). Разгледах и други подобни теми във форума, но не успях да си отговоря на въпросите.

Аватар
kando

Мнение от kando » 18 Апр 2011 12:34

Аз имах такова на бившата ми корола.
1. Ако искаш просто музика е добро, но ако искаш и Bluethot функцията за телефон и музика, не ти трябва защото не работи добре и ако си на Bluethot не може да пуска от USB i карта и тн.

2. Не ти трябва професионален монтаж за самото него, трябва ти добър аудио човек, който разглобява внимателно.

3. Много добре намери информация каква ти е буксата отзад на радиото за СД чейнджъра, защото аз моя AnyCar Link го сменях 3 пъти с XCar Link и обратно докато тия тъпаци ми дадат такъв с правилна букса.

4. Разлика между двете до колокото на мен ми казаха XCar Linka е малко по-добър и бърз. Ест малко по скъп. Аз бях с Х и нямах оплаквания освен Bluethotа, който си беше излишни пари за тая функция - никога не успях да я ползвам ползотворно.
Toyota RAV4 - 2008 - 2.0 VVTI 150 к.с., AT

Публикувай отговор