Въпрос относно музика за Avensis Verso.
- Aleksandars
Въпрос относно музика за Avensis Verso.
Здравейте. Смятам да си закупя някакво устройство, за да мога да се възползвам от възможността за разнообразие на музикалните формати. Спрял съм се на XCarLink и GROM-USB2-IPOD- MP3 адаптор. При първия случай, за марката който карам има няколко решения (AnyCarLink, XCarLink), но нещо не ми много ясна тази материя. Ако някой е запознат повече с тези устройства и ползва такова, ще бъда благодарен за мнения. Също така ме интересува, къде в Пловдив може да бъде извършен професионално монтаж на такова устройство (все пак се изисква разглобяване на част от таблото, за да се стигне до гърба на заводското радио). Разгледах и други подобни теми във форума, но не успях да си отговоря на въпросите.
Аз имах такова на бившата ми корола.
1. Ако искаш просто музика е добро, но ако искаш и Bluethot функцията за телефон и музика, не ти трябва защото не работи добре и ако си на Bluethot не може да пуска от USB i карта и тн.
2. Не ти трябва професионален монтаж за самото него, трябва ти добър аудио човек, който разглобява внимателно.
3. Много добре намери информация каква ти е буксата отзад на радиото за СД чейнджъра, защото аз моя AnyCar Link го сменях 3 пъти с XCar Link и обратно докато тия тъпаци ми дадат такъв с правилна букса.
4. Разлика между двете до колокото на мен ми казаха XCar Linka е малко по-добър и бърз. Ест малко по скъп. Аз бях с Х и нямах оплаквания освен Bluethotа, който си беше излишни пари за тая функция - никога не успях да я ползвам ползотворно.
1. Ако искаш просто музика е добро, но ако искаш и Bluethot функцията за телефон и музика, не ти трябва защото не работи добре и ако си на Bluethot не може да пуска от USB i карта и тн.
2. Не ти трябва професионален монтаж за самото него, трябва ти добър аудио човек, който разглобява внимателно.
3. Много добре намери информация каква ти е буксата отзад на радиото за СД чейнджъра, защото аз моя AnyCar Link го сменях 3 пъти с XCar Link и обратно докато тия тъпаци ми дадат такъв с правилна букса.
4. Разлика между двете до колокото на мен ми казаха XCar Linka е малко по-добър и бърз. Ест малко по скъп. Аз бях с Х и нямах оплаквания освен Bluethotа, който си беше излишни пари за тая функция - никога не успях да я ползвам ползотворно.
Toyota RAV4 - 2008 - 2.0 VVTI 150 к.с., AT