Tarsia transport ili ideia kak da si dokaram ot UK edin kapak i edna bronia ot celica gt4 za da napravia po dobra prednitsata na moita kola - chasti ima v UK no nikoi ne mu se zanimava da prashta golemi chasti kato tezi izvan UK...MOLIA ako niakoi moje da dade ideia ili da pomogne da spodeli...
cheers
Dimitar
Tarsia transport za 2 chasti ot UK
Re: otg
Az po printsip sam ot Kipar i imam kolegi ot Celica UK foruma deto gi imat chastite (ne znam dali sa ot London) no nikoi ne iska da mi gi prashta ....pisah tuk v foruma zashtoto imam priatel koito prashta po konteineri stoka vsiaka sedmitsa ot Sofia do Kipar i ako nameria nachin da gi polucha v sofia pak me urejda!jorj написа:Другата седмица си заминавам за Лондон ако мога ще ти помогна за части
Mnogo jelaia da si sloja kapaka i broniata ot Celica GT4 94-99ta godina
Ako mojesh da pomognesh shte sam ti bezkraino blagodaren - taka shte moga da zavarsha tuninga po moita kola nai posle

p.s.
drug variant e da mi kajesh ako imash opit s firma koiato prevozva takiva neshta za da moga napravo da gi pratia da gi vzeme i prati kam Kipar no spored mene taka shte e dosta skapo....

- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
http://www.empresa.forumi-bg.com/vf2.html
Всяка седмица имат курсове до България, взимат по 1.2 паунда на килограм.
10xXeku написа:http://www.empresa.forumi-bg.com/vf2.html

- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
:-)
Ами мислил съм си този вариант, но просто тази кола я имам то 2 години и толкова труд съм вложил в нея - да не говоря за пари... и ми е като нещо много ценно ако ме разбираш - направил съм толко много по нея че колата си остава за мен дори и да не я карам за напред...дори съм решил ако си идвам обратно в БГ да и обърна волана което ще излезе колкото една ГТ4-ка от Англия но колата има сантиментарна стойност за менandrian999999 написа:само въпрос. живееш в Кипър, що не си вземеш една ГТ4 от Англия там са много евтини, вместо да купуваш капаци и др....
ако там е висок данъка, и таксите регистрираш в БГ, гражданска за една година +10 за зелена карта за една година и си караш.

Виж една супра бих взел

Cheers
p.s.
btw: миналата седмица видях една бегачка с десен волан и бг регистрация