Tarsia transport za 2 chasti ot UK

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Дон Хуан
Обратна връзка:

Tarsia transport za 2 chasti ot UK

Мнение от Дон Хуан » 09 Окт 2010 19:30

Tarsia transport ili ideia kak da si dokaram ot UK edin kapak i edna bronia ot celica gt4 za da napravia po dobra prednitsata na moita kola - chasti ima v UK no nikoi ne mu se zanimava da prashta golemi chasti kato tezi izvan UK...MOLIA ako niakoi moje da dade ideia ili da pomogne da spodeli...

cheers

Dimitar
Изображение

Аватар
jorj

otg

Мнение от jorj » 09 Окт 2010 19:39

Другата седмица си заминавам за Лондон ако мога ще ти помогна за части

Аватар
Дон Хуан
Обратна връзка:

Re: otg

Мнение от Дон Хуан » 09 Окт 2010 19:46

jorj написа:Другата седмица си заминавам за Лондон ако мога ще ти помогна за части
Az po printsip sam ot Kipar i imam kolegi ot Celica UK foruma deto gi imat chastite (ne znam dali sa ot London) no nikoi ne iska da mi gi prashta ....pisah tuk v foruma zashtoto imam priatel koito prashta po konteineri stoka vsiaka sedmitsa ot Sofia do Kipar i ako nameria nachin da gi polucha v sofia pak me urejda!
Mnogo jelaia da si sloja kapaka i broniata ot Celica GT4 94-99ta godina
Ako mojesh da pomognesh shte sam ti bezkraino blagodaren - taka shte moga da zavarsha tuninga po moita kola nai posle :thumbsup:

p.s.
drug variant e da mi kajesh ako imash opit s firma koiato prevozva takiva neshta za da moga napravo da gi pratia da gi vzeme i prati kam Kipar no spored mene taka shte e dosta skapo....
Изображение

Аватар
Xeku
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Xeku » 09 Окт 2010 19:48

http://www.empresa.forumi-bg.com/vf2.html

Всяка седмица имат курсове до България, взимат по 1.2 паунда на килограм.

Аватар
Дон Хуан
Обратна връзка:

Мнение от Дон Хуан » 09 Окт 2010 20:07

Xeku написа:http://www.empresa.forumi-bg.com/vf2.html

Всяка седмица имат курсове до България, взимат по 1.2 паунда на килограм.
10x :thumbsup:
Изображение

Аватар
andrian999999
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от andrian999999 » 10 Окт 2010 01:14

само въпрос. живееш в Кипър, що не си вземеш една ГТ4 от Англия там са много евтини, вместо да купуваш капаци и др....
ако там е висок данъка, и таксите регистрираш в БГ, гражданска за една година +10 за зелена карта за една година и си караш.

Аватар
Дон Хуан
Обратна връзка:

:-)

Мнение от Дон Хуан » 10 Окт 2010 09:38

andrian999999 написа:само въпрос. живееш в Кипър, що не си вземеш една ГТ4 от Англия там са много евтини, вместо да купуваш капаци и др....
ако там е висок данъка, и таксите регистрираш в БГ, гражданска за една година +10 за зелена карта за една година и си караш.
Ами мислил съм си този вариант, но просто тази кола я имам то 2 години и толкова труд съм вложил в нея - да не говоря за пари... и ми е като нещо много ценно ако ме разбираш - направил съм толко много по нея че колата си остава за мен дори и да не я карам за напред...дори съм решил ако си идвам обратно в БГ да и обърна волана което ще излезе колкото една ГТ4-ка от Англия но колата има сантиментарна стойност за мен smile.gif
Виж една супра бих взел :thumbsup: но чакам детенце и имаме спор с жената за следващата кола - тя иска миниванче Verso biggrin.gif

Cheers

p.s.
btw: миналата седмица видях една бегачка с десен волан и бг регистрация smile.gif но проблема при мен е че винаги съм бил в тунинга по колите ми и винаги ще има промени - любимото ми хоби :thumbsup:
Изображение

Публикувай отговор