инжектори
-
инжектори
Здравейте колеги.Моля за малко помощ,закупих си едни дюзи ,които се оказаха от тойота селика с мотор 7M GTE.Някой има ли идея ,дали мога да си намеря рейка тук във форума или дали е съвместима с друг модел селика.По-точно ме интересува начина на захващане на дюзите за рейката.благодаря Ви предваритено.
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Като начало, Селика с 7М си е жива Супра, трето поколение (1986 - 1992). В захващането на инжекторите няма нищо нестандартно, вкарват се в рейката с по-тънката си част и се уплътняват с О-пръстен. Има хора с този модел във форума, може и рейка да ти се намери. На каква кола мислиш да ги слагаш и знаеш ли дали са високо-, или ниско-омови?
-
Точно така,МК3 мисля,че се води супра турбо ,или селика турбо,не съм много запознат.Двигателя е около 230 коня,гледам из интернет,че този мотор се тунингова до много коне.
Дюзте са черна серия или нещо от сорта.Така ги дават в нета.440cc при 3 бара налягане на горивото.Нискоокмни.Ето и едно линкче към самите дюзи.
http://www.witchhunter.com/flowdatapix/d2325042010.jpg
Правя си един малък тунинг проект на друг ветеран мерцедес W124 трилитров от 91-ва годна.Та понеже доста неща не са ми ясни,а сега е момента в който трябва да зглобявам рейка, ще е хубаво да видя оригинала , или още по-добре да го намеря,та дори и да трябва да се преправя.Поздрави на всички.
Дюзте са черна серия или нещо от сорта.Така ги дават в нета.440cc при 3 бара налягане на горивото.Нискоокмни.Ето и едно линкче към самите дюзи.
http://www.witchhunter.com/flowdatapix/d2325042010.jpg
Правя си един малък тунинг проект на друг ветеран мерцедес W124 трилитров от 91-ва годна.Та понеже доста неща не са ми ясни,а сега е момента в който трябва да зглобявам рейка, ще е хубаво да видя оригинала , или още по-добре да го намеря,та дори и да трябва да се преправя.Поздрави на всички.
-
-
От Бурагс съм.Дали няма колеги от окръга.Ако имаш някакви налични снимки да пратиш ,поне да знам какво да правя.
Имам и едно мицубиши колт,но не съм проверявал дали са същият тип инжектори.
Гледам ,че гумичките са по 3 на инжектор и просто се чудя,тази по средата за какво е.
Искаше ми се да ги видя,пък ако може и готова рейка да намеря,поне да си изрежа от нея самите (пънчета) там където се захващат инжекторите.
Поздрави.
Имам и едно мицубиши колт,но не съм проверявал дали са същият тип инжектори.
Гледам ,че гумичките са по 3 на инжектор и просто се чудя,тази по средата за какво е.
Искаше ми се да ги видя,пък ако може и готова рейка да намеря,поне да си изрежа от нея самите (пънчета) там където се захващат инжекторите.
Поздрави.
-
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
При последното разглобяване ( за гарнитурата ) смених пръскалките ( и още много неща ) и едната се оказа дефектна и от там тропна биелно лагерче . А и се оказа , че плочките на маховика ( рацингов ) са износени и от едната страна ми е силно износен и съединителя . Вече имам всичко и сигурно следващата седмица ще зглобявам . Даже мислех днеска ама нещо пак отиват по дяволите нещата .
-