Проблем ламбда сонда на РАФ 4
Проблем ламбда сонда на РАФ 4
Здравейте почитатели на TOYOTA. Предния месец имах въпрос за проблем с газ анализатор . Днес при диагностика компа не откри грешка , освен че ламбда сондата дава данни за бедна смес, и от там са съмненията за голям разход . В сервиз TOYOTA ми дадоха цена 511 лв . Това доста висока сума. Някой може ли да ми даде по разумно предложение за което предварително благодаря.
Re: Проблем ламбда сонда на РАФ 4
само кажи с колко кабела е сондата и евентуално какви цветове са кабелите- цената е от 70-100 лева.VALE 54 написа:Здравейте почитатели на TOYOTA. Предния месец имах въпрос за проблем с газ анализатор . Днес при диагностика компа не откри грешка , освен че ламбда сондата дава данни за бедна смес, и от там са съмненията за голям разход . В сервиз TOYOTA ми дадоха цена 511 лв . Това доста висока сума. Някой може ли да ми даде по разумно предложение за което предварително благодаря.
сервизи за ауспуси Ем Комплект 33 -0889966997
www.emk-33.com - електронен магазин амортисьори пета врата, багажник,заден капак
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мулетаров, това не е WAG автомобил, вашите изделия не са твърде подходящи за японска техника!01 написа:само кажи с колко кабела е сондата и евентуално какви цветове са кабелите- цената е от 70-100 лева.VALE 54 написа:Здравейте почитатели на TOYOTA. Предния месец имах въпрос за проблем с газ анализатор . Днес при диагностика компа не откри грешка , освен че ламбда сондата дава данни за бедна смес, и от там са съмненията за голям разход . В сервиз TOYOTA ми дадоха цена 511 лв . Това доста висока сума. Някой може ли да ми даде по разумно предложение за което предварително благодаря.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Зи-зи истината е , че в сондите за стандартни автомобили няма никакви съществени разлики от , който и да било производител . И съвсем спокойно може да се сложи универсална сонда . Съвсем друг въпрос обаче е колко време ще изкара тя . До едно време сондите на MTE-THOMSON бяха с добро качество . Сега в момента не знам какво е актуалното на пазара . Но има и страшни буклуци и не могат да се разпознаят по цената .
Другото нещо е дали проблема наистина е в сондата или сместта си е бедна ?
Другото нещо е дали проблема наистина е в сондата или сместта си е бедна ?
Здрасти!zi_zi_top написа:Мулетаров, това не е WAG автомобил, вашите изделия не са твърде подходящи за японска техника!01 написа:само кажи с колко кабела е сондата и евентуално какви цветове са кабелите- цената е от 70-100 лева.VALE 54 написа:Здравейте почитатели на TOYOTA. Предния месец имах въпрос за проблем с газ анализатор . Днес при диагностика компа не откри грешка , освен че ламбда сондата дава данни за бедна смес, и от там са съмненията за голям разход . В сервиз TOYOTA ми дадоха цена 511 лв . Това доста висока сума. Някой може ли да ми даде по разумно предложение за което предварително благодаря.
Благодаря че ми даваш повод да информирам , че изнасяме за Гърция и Малта , ауспуси и катализатори и то "именно" за японска техника.

А да не говорим за многото радиатори, радиатор парно , климатик и интеркулери , които с удоволствие продаваме и монтираме без никакви забележки и проблеми.
Благодаря още веднаж и се надявам че си приятно изненадан.

- Прикачени файлове
-
- ТОЙОТА ЛОГО.jpg (3.59 KiB) Преглеждано 5188 пъти
www.emk-33.com - електронен магазин амортисьори пета врата, багажник,заден капак
Здравейте,
Искам да те питам VALE 54, какъв точно е бил проблема със сондата и точно коя ? Понеже скори си купих и аз Рав 4 и от началото светеше че има проблем и я закарах в тойота сервиза и ми казаха че е ламбда сонда и реших и там да я сменя за 530лв !!! Работата е че разхода ми не падна ! Та искам да те питам колко ти е разхода тъй-като на мен ми се струва повечко - 10литра извънградско ! Мотора е 2000къб 150к.с. и е автоматик ! По книга го дават да е 8,2л !
Искам да те питам VALE 54, какъв точно е бил проблема със сондата и точно коя ? Понеже скори си купих и аз Рав 4 и от началото светеше че има проблем и я закарах в тойота сервиза и ми казаха че е ламбда сонда и реших и там да я сменя за 530лв !!! Работата е че разхода ми не падна ! Та искам да те питам колко ти е разхода тъй-като на мен ми се струва повечко - 10литра извънградско ! Мотора е 2000къб 150к.с. и е автоматик ! По книга го дават да е 8,2л !
+
Здравейте, при мен лампа не светеше , а при компютарна диагностика даде бедна смес което значи повече бензин ипо малко въздух. Аз също мисля че 10 литра е много при положение че не я настъпвам и в повечето случаи съм сам . Доколкото аз съм запознат автоматика харчи повече. Хубаво е да си видите свещите и ако трябва да ги смените .Чакам да ми се обадите и да ми кажете какво е станало. Аз съм от Сандански и при възможност ще направя диагностика в Серес Гърция. 530.лв за една сонда е прекалено скъпо.
Здравейте, при мен лампа не светеше , а при компютарна диагностика даде бедна смес което значи повече бензин ипо малко въздух. Аз също мисля че 10 литра е много при положение че не я настъпвам и в повечето случаи съм сам . Доколкото аз съм запознат автоматика харчи повече. Хубаво е да си видите свещите и ако трябва да ги смените .Чакам да ми се обадите и да ми кажете какво е станало. Аз съм от Сандански и при възможност ще направя диагностика в Серес Гърция. 530.лв за една сонда е прекалено скъпо.