Крадат части!!!!
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
Крадат части!!!!
Мнение от Avensis1538 » 15 Фев 2010 13:03
Колеги от 4 години имам Авенсис и до сега не ми се е случвало да ми крадат части. Преди 1 седмица ми откраднаха 1 капачето което е на механизма за измиване на фаровете а 2 то капаче е със счупено щифче. Несъмнено крадецът кара същия модел, хайде моля без кокошарски номера. Не искам да го проклинам, престанете бе хора толкова ли сте зле ,че крадете от други коли. Както казах не го проклинам ама ако го хвана ще му счупя мутрата гадна и колата!!!!!!!!!!
Avensis1538
Dizzle
Мнение от rudolf » 15 Фев 2010 17:34
колеги когато тези неща спрат да струват няколко дневни надници-ще спрат да се крадат.авенсисите поевтиняха и започнаха да се карат от различни социални съсловия. ниската им цена ,кара хората да се възмощават от цените на едно капаче-например, и прибягват до малцинствени номера.
сещам се за много евро държави в които се краде...в испания и половин европа е мания -седалките на колелата,,,,,заключваш колелото и си носиш седалката с теб laugh.gif
сещам се за много евро държави в които се краде...в испания и половин европа е мания -седалките на колелата,,,,,заключваш колелото и си носиш седалката с теб laugh.gif
rudolf
- ghost rider
Мнение от ghost rider » 15 Фев 2010 19:41
На един познат преди около два месеца му откраднаха мулти-волана (бмв530д м-пакет), близо месец му отне да се разправя със застрахователи и дару-кар,но накрая успя!до онзи ден беше горд собственик на чисто нов волан за четири хиляди и няколко лева.казвам до онзи ден,щото тогава му взеха както и новичкия волан,така и почти всичко от багажника:DWD-чейнджър,усилватели и всички кутии които по принцип се намират там(имало е и рязани кабели),така че-СТРАШНО Е!!!
ghost rider
- TheOrcrist
Мнение от TheOrcrist » 15 Фев 2010 20:36
На мен ми свалиха 2 от капачетата на винтила за гумата от лексуса. Купих си комплект 4 нови за $2.99. Не е до държавата и цената на частта ами е до манталитета на крадеца 

The End is at hand!
TheOrcrist
Мнение от djofi_m » 15 Фев 2010 20:55
на мен скоро ми свалиха чистачките, като задната са я откраднали с все рамото, познайте колко ми искаха за оригинално чисто ново? - 150 кинта.
сетих се за песента на Тодор Колев и 90-те години.
ПОЛОЖЕНИЕТО ВМЕСТО ПРОСТО ДА СЕ ВЛОШАВА, СТАВА БЕЗНАДЕЖДНО.
сетих се за песента на Тодор Колев и 90-те години.
ПОЛОЖЕНИЕТО ВМЕСТО ПРОСТО ДА СЕ ВЛОШАВА, СТАВА БЕЗНАДЕЖДНО.
АVENSIS 2.0TD-комби
djofi_m
Spaski
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Мнение от Ael » 16 Фев 2010 10:40
И аз всяка сутрин вече по навик си гледам джантите дали капачките са ми там. На шефа му свиха 4-те оригинални таса. Сега за нови му искат толкова колкото струват едни лети джанти. И на мен преди година ми беше изчезнало капачето на рамото на чистачката и много кълнях но се оказа че е паднало в отделението при двигателя.

Ael
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru