Крадат части!!!!
-
Крадат части!!!!
Колеги от 4 години имам Авенсис и до сега не ми се е случвало да ми крадат части. Преди 1 седмица ми откраднаха 1 капачето което е на механизма за измиване на фаровете а 2 то капаче е със счупено щифче. Несъмнено крадецът кара същия модел, хайде моля без кокошарски номера. Не искам да го проклинам, престанете бе хора толкова ли сте зле ,че крадете от други коли. Както казах не го проклинам ама ако го хвана ще му счупя мутрата гадна и колата!!!!!!!!!!
колеги когато тези неща спрат да струват няколко дневни надници-ще спрат да се крадат.авенсисите поевтиняха и започнаха да се карат от различни социални съсловия. ниската им цена ,кара хората да се възмощават от цените на едно капаче-например, и прибягват до малцинствени номера.
сещам се за много евро държави в които се краде...в испания и половин европа е мания -седалките на колелата,,,,,заключваш колелото и си носиш седалката с теб laugh.gif
сещам се за много евро държави в които се краде...в испания и половин европа е мания -седалките на колелата,,,,,заключваш колелото и си носиш седалката с теб laugh.gif
- ghost rider
На един познат преди около два месеца му откраднаха мулти-волана (бмв530д м-пакет), близо месец му отне да се разправя със застрахователи и дару-кар,но накрая успя!до онзи ден беше горд собственик на чисто нов волан за четири хиляди и няколко лева.казвам до онзи ден,щото тогава му взеха както и новичкия волан,така и почти всичко от багажника:DWD-чейнджър,усилватели и всички кутии които по принцип се намират там(имало е и рязани кабели),така че-СТРАШНО Е!!!
- TheOrcrist
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
И аз всяка сутрин вече по навик си гледам джантите дали капачките са ми там. На шефа му свиха 4-те оригинални таса. Сега за нови му искат толкова колкото струват едни лети джанти. И на мен преди година ми беше изчезнало капачето на рамото на чистачката и много кълнях но се оказа че е паднало в отделението при двигателя.